dediğiniz gibi daha 3 gün var oylarda nasıl bir değişim olacağını kimse bilemez... bakarsınız 3. giden oy patlaması yapar...
unutmayın bir yarışta ikinciyi geçen birinci olamaz
benim hiç öyle bir derdim olmadı Kazen bey.Kim olursa olsun benim için hiç sıkıntı değil.Ben açıkça belirttim herkes arkadaşına oy veriyor.Ama bunda kızılacak alınılacak bir durum olmamalı.Hani derler ya gönül kimi severse güzel odur.
Emeğe oy verilecekse herkes kendince haklıdır ve emek vermiştir.Buradada ilk kez söyleyeyim o zaman bende hamur yoğurdum açtım pişirdim buda emek değilmi.Oy verirken insan o yönde değerlendirmeli.İşte emeğe oy verilmediğni düşündüğümden bende katılmama kararı aldım.Ha bu kimi bağlar kimseyi.O yüzden yarışmadaki arkadaşlarıma kızma oy verenlere alınma gibi bir lüksümde yok düşüncemde.
Beni mutlu eden şu bana oy veren insanların 1 kişi hariç (msnden konuşuyoruz)hiçbiri ile ne özelden ne face yada msn den görüşmüşlüğüm var.İşte bu yüzden ben kendimi şanslı sayıyorum.
Çoook mersi kızlar :)
9ay, arzum77, atractive, aydasu, aysequl, azerinnn, Bambino2013, buket1979, ceydasi, Chelzy, cincikk, cornella, Cudana, DepresifPolyanna, deryac80, DOZUNAL, ebyar, efeeylul, esraa26, EYluL_BAsaK, filipina2010, fistikli_dondurma, FURKANCA, GamzeLim, garfield06, Havva_Beyza, hilalasilli, htc_01, hulka26, Kafverengi, komagene, landfloves, Libyana26, MAKAY, MaRaL_, minnakkk, MyosotisArvensis, nazbb, omrumesse, Ozyel, paris68, Peretki, poppixie, pufpuff, Sedef1, sedeffim, sedulu, seherdogan, seydaka, sey_ren, songul86, sukranu, superisi33, takyon, TERHAN, tugba1411, tugra5, uykumahmuru, xNeharx
Son düzenleme: