selam arkadaslar...geldim iste sonunda:92:
internet baglantim olmadigindan girip yazamadim size....1 aralikta karin germe veeee meme kücültme kombi ameliyatimi oldum kizlar
kansizliktan dolayi olamicam sanmistim karin germeyi...ama oldu ve bitti bile
simdi size uzuuuuun bir sekilde neler yasadigimi anlatmak istiyorum..
1 aralikta ankaraya uctum, ögleden sonra havaalanindan doktor beyin bi calisani tarafindan alindim..muayenehane´ye gittik, doktor kontrolü yapti, cizdi, konustuk ve kansizlik oldugundan dolayi, önce meme kücültme, ve eger ameliyat halim iyiyse karin germeyle devam etme konusunda anlastik
yani ameliyata girdigimde neler yapilacagini tam olarak bilmiyordum..aksam 19 da ameliyata girdim.gece 2 de uyandim..ameliyat 5 saat sürmüs..uyandigimda acayip üsüyodum..öyle böyle degil yani, yatak bile sallaniyodu
yanimda bi hemsire vardi ve bütün gece yanimda kaldi, üstümü örttü, bana sicak isitilmis battaniyler getirdi ve benimle cok ilgilendi..agrim sizim yoktu.tam uyanirken midem bulandi ve hemsire hemen bi igne yapti bana, agrilar icinde ayrica igne yapti..beni rahatsiz eden, daha dogrusu deli eden tek sey, yapilan pansumanlarin tutturuldugu yapiskan seyler varya (adini bilmiyorum) iste onlarin tenime alerji yapmasi oldu..o gece deliricem sandim...ama buda benim sanssizligim oldu, kimse bilemezdi yani böyle bisey olacagini...sabah 7 gibi odama ciktim..bu arada cok az uyudum..agrim yoktu ama, sonucta büyük bi ameliyat gecirdim ve ondan dolayi kendimi rahat hissetmiyodum..9 da doktorum geldi ve ben ayaga kalktim..öyle pek bi agrim olmadi..sonra misafirhaneye götürüldüm.tek agri, yatip kalkarken oluyodu, günde iki igne yapiliyodu..3. günden itibaren igne gerek olmadi..agrikesici verdi doktorum, agrim yoktu ama, doktor yinede al, sisligede iyi gelir dedigi icin, günde 2 tane hap aldim..1 hafta antibiyotik kullandim..3. gün pansumanlar acildi, korse ve sütyen giydim..yine 3. gün memelerdeki drenler cikti..6. gün karnimdaki drenlerin biri cikarildi ve bu bayaa bi acidi, ama agri sadece 5 dakika falan sürdü..son dren 8. gün yani dün cikarildi..ve ben dün ucakla almanya´ya geri döndüm..iki saat havaalaninda bekledim, iki saat ucakta bekledik teknik bi sorun ciktigi icin ve 3 saat uctum, yani 7 saat oturdum, eve geldigimde epey yorulmustum, ama bekledigimden cok cok daha kolay oldu..ben iki sezeryan gecirdim ve ikisindede cok agrim oldu..canim tatli degildir..mizmizlik yapmam..yani herkesin agri esigi degisik oluyo..bence bundan sonraki zaman ilk haftadan daha zor olacak..o dikisleri gördükce bi hos oluyorum
ama güzel olacagindan eminim..gögüslerden 1,5 kilo cikarilmis..düsünsenize kizlar..doktor bey toplam 4 kilo falan cikti dedi..sislikler var..karin dikislerimde bi sorun yok..sol memede bi akinti var..onun icin bi ilac sürüyorum günde 2 defa..85 E giyiyodum, simdiki sütyenim KOM markasi ve 85 B ben aslinda C istemistim ama bunada raziyim..sanki biraz kücük oldu gibi
sislikler falan indikten sonra nolur bilmem.. gerci sütyensiz bakinca bana büyüklügü cok iyi geliyo, yanliz sütyen bedeni biraz aklimi karistirdi..karnim deseniz süper görünüyo, sisliklere ragmen dümdüz
göbek deligim mükemmel, dikisler görünmüyo, doktorum deligi derin yapmis dikisler sonradan görünmesin diye..yani su an bi zeytin koysam icinde duracak bi sekilde göbek deligim
dikisler beklenildiginden daha kisa oldu..yan taraf biraz yukarda gibi duruyo ama belkide sislikler indikten sonra daha asagida olur..ama böyle bile kalsa eskisine nazaran cok cok daha iyi ve beni en azindan simdilik rahatsiz etmiyor..bel kismina liposuction yapildi..her yerim mosmordu..onda hic zorluk cekmedim..dokununca agriyodu ama katlanilmicak bisey degildi..simdi morluklar düzelmeye basladi..yani toplayacak olursak su: ben kombi ameliyat olmama ragmen dayanilmayacak agrilar cekmedim..tabiiki bazi sikintilar oluyor ama ilk 2 günü atlattiktan sonra daha rahatliyo insan.ilk hafta cok ama cok önemli..mutlaka dinlenin..doktorum her 2-3 saatte bi kalk ve 5-10 dakika dolas demisti..bende öyle yaptim ve 6. gün ankamall´de bile gezdim, gerci sadece 20 dakika ama olsun
sonrada yemek yemege gittik
ilk hafta cok iyi bakilmaniz gerekiyo..bakalim bundan sonra neler olacak..birazda iyi düsünce gerekiyo sanirim..doktorum günde 2 defa kontrole geldi cok ilgilendi..babacan, cok güleryüzlü cok tatli bi insan..ekibide öyle..hepsi cok ama cok yardimci oldu..ankara disinda yasayanlar icin süper bi servis..misafirhane cok güzel ve temiz..her sabah bi bayan gelip, kahvalti hazirliyo ve evi temizliyo..ilk gün biseye ihtiyac olur diye bütün gün kaldi..annem refakatci olarak kaldi yanimda..doktorum nebil bozdogan ve ankarada..umarim herseyi yazmisimdir...unuttugum seyler varsa yine yazarim kizlar...