merhaba,ben yaklaşık 20 gün önce karın germe ve meme protez ameliyatlarını aynı anda geçirdim.Şu an bende merakla 6 ay sonrasını merak ediyorum açıkcası ama şimdi den güzelliginin farkındayım şimdi gelelelim senin kafandaki sorulara:) bende en az herkes kadar korkutugum için geçen sene ameliyata 1 gün kala iptal ettirmiştim.Anlatılanlara göre şu anda yarı ölü olmam gerekiyordu.Şimdi iyi ki 1 sene daha geciktirmemişim diyorum.İnan ki asla anlatıldıgı gibi bir şey yok ben sezaryan dogum yaptım onda ilk ayaga kalkıtgımda ölecegimi sanmıştım elbette tek ameliyat deneymim sezaryan oldugu için karın germe sonunda da korkarak ayaga kalktım ama asla aynı degildi bu çok daha rahattı zaten yaptıgım arastırmalar sonunda sezaeryan için 7 kat karın germe için 2 kat kesiliyor karın bölgesi burdan da bir mantık yürütülebilinir.Ama şunu da söylemeliyim bu işler için doktor çok önemli eger doktorumun adını almak isteyen olursa seve seve paylaşabilirim. Benden önce aynı ameliyatı yaptıran bir arkadasım (baska doktor) su anda hala pişman ve acısını üzerinden atamamış bende anlam veremedim benim ısrarla canım yanmıyor dememe ragmen numara yapıyorsun diyor.Benden yağ alma işlemi olmadı bunu da belirteyim zaten sorunum kilo degil sarkma ve çatlaklardı.
nasıl göründügüme gellince normalde 75 gögüsleri olan karnında çatlakları ile durmadan spor yapan bir bayandım oysa şimdi gergin bir karnı ve 85 gögüsleri olan tam bir kadınım.Kafama takılan tek şey ilerde bebek sahibi olmaya karar verirsem karnımda oluşacak olan deforme tek dilegim karnımın bir dogum sonrası tekrar karın germe ameliyatına uygunlugu açıkcası. Çünkü bu ameliyatı bile dogumdan 12 sene sonra alabildim ve bu güzel gergin karnıma ve incecik belime veda etmek zor olacaktır diye düşünüyorum.Bu benim en büyük hayalimdi ve inanın hepinizin korkularını ,endişelerini ve düz pürüzsüz karnınıza duydugunuz özlemi de..Ama inanın asla ertelenecek güçte bir acı durumu yok sadece korse evresi can sıkıcı cidden.ama sadece 13 günüm kaldı ondan da kurtulacagım.
hepinize sevgiler
not: 3 gün önce üye oldum ve ilk mesajım:)