Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

günaydınlar,Ataşehirde olma nedenim Eser Hanımın seçtigi bir hastaneydi ve fiyatla ilgili bir fark olacagını sanmıyorum arkadaşım.Elebtte karın kaslarım dikildi ve eminim 2 cocugun oldugunu tahmin ederek senin de ve bence her karın germe ameliyatı olan herkese yapılır zaten gözde büyütülecek bir şey degil ki sonuç olarak karnının esnek görüntüsü yerine karın kasların dikildigi için dogum yapmadan önce nasıl taş gibiydi aynı o hali alıyor.
Dün gece aynada kendimi izledim o dün bahsetmiş oldugum göbek deliginin üzerinde olan ve gerilmeden aşagıya inen çatlaklarım gerçekten küçülmüş.Elbette çokk mutlu oldum.

^^^^^^^^^^^^^^^ya okadar güzel ANLATIYOSUNKİ ŞİMDİ GİDİP OLASIM GELİYOR GERÇEKTEN BUKADAR RAHAT AMELİYAT OLDUĞUNA İNANAMIYORUM SAKIN YANLIŞ ANLAMA ELBETTE ÖYLEDİR AMA BENİM BİR ARKADAŞIM OLDU BU AMELİYATI VE AMELİYAT ÇIKIŞI FACİAYDI ÇOK ACI ÇEKİYODUR ONU GÖRDĞÜM İÇİN CESARET EDEMİYORUM BİDE BENİM GÖBEĞİMDE YAĞ VAR YANİ RAHAT 5 AYLIK HAMİLE GİBİ GÖZÜKÜYORUM AMA KENDİM ÇOK ZAYFIM YANİ ACABA BENİMKİ DAHAMI ZOR OLUR SEZERYAN GİBİ OLMASINA RAZIYIM DOKTORUMONUN KADAR BİR ACI OLMAZ SADECE EĞİK YÜRÜYÜP ÖYLE YATICAKSIN DİYOR BENDE HALA ONA BEN ACI ÇEKMEK İSTEMİYORUM DİYORUM ANLAYIN BURDAN ÇOK KORKUYORUM.........^^^^^^^^^

şimdi sana cevap vereyim arkadasım ilk mesajımda yazmış olmam gerek çevremdeki herkes kesinlikle numara yaptıgımı aslında çok acı çektigimi savunup durdu.Başından beri söyledigim doktor çok önemli.Dr.Eser Aydoğdu ile bağlantıya geç ve her anlattıgına inan.Neden dersen aynı hikaye benimde başıma geldi 2009 yılında eser hanımla anlaştık herşey tamamdı ve ameliyatıma bir gün vardı.Elbette korkularımda vardı bir ablayla karşılaştım yolda ona anlattım aman sakın olma dedi ve beni bir arkadaşına götürdü kadının hali berbattı bütün psikoljim alt üst olmuş bir halde eve geldim ve doktorumu aradım (Eser hanım) ben olmuyorum dedim.Anlayışla karşıladı sagolsun.Daha sonra bir çok araştırma yaptım.Doktorun çok önemli oldugunu ögrendim ve Eser hanıma ve dedigi herşeye güvendim.
Yemin ediyorum sezaryan gibi bile degil sen sezaryana razıyım demişssin ama o kadar bile degil.Ama şunu söyleyeyim başka bir doktora bir şey diyemem arkadaşım.Ama şunu da söyleyim arkadaşın seni görse ameliyattan sonra keşke bende bu doktoru bulsaydım diye çok pişmanlık yaşar.Çünkü Eser hanımın anlattıgı herşeyi tam olarak yaşadım ..nedir bunlar; 1 gün sonra hastaneden çıkacaksın,5 gün sonra iş başı yapabilirsin yaptım,... çok agrın olmayacak zaten ben bunların olmaması için sana haplar verecegim ve verdi asla acı çekmedim.Anlattıklarım inan ki hikaye degil neden burada bu kadar ayrıntı vererek anlatıyorum bunu ögrenmek istersen eger ameliyat sonrası Eser hanıma bunu söyledim, eger ben bu ameliyatın kolaylıgını heryerde anlatmazsam bende lolafb degilim dedim çünkü o kadar çok ön yargı varki bende bunun kurbanlarından biriydim ama iyi ki denemişim diyebiliyorum.Kafana takılan başka bir şeyler olursa sor arkadasım çünkü bu ülkede bir çok şey hurafe üzerine kurulmuş ve gidiyor.Biri bir bayrak alıyor eline ardından kaç kişi gidiyoruz.Sonuç olarak aramızdaki en büyük fark ben bu ameliyatları deneyimledim sen hayır ve ben eger burada kobay kabul edilirsem bence asla büyükkkkkkkkkkkkk acılar yok.

sevgiler:)

Armyarmagan, ben yağ aldırmadım çünkü bende hayatımın hiç bir evresinde göbek olmamıştır dogumdan sonra yapmış oldugum spor ve diyetle 6 ayda 28 kilomu vermiştim benim sorunum karın çatlaklarımdı o zamanlar yıllar içinde de sarkma oldu sezaryan bölgemde bence yapman gereken şey eger belinde sakatlık yoksa göbek hareketleri yap bir kısmı belki gider çünkü tamamı gider dersek koca bir yalan olur ben sana hızlı yürü diyebilirim ama hayalini kurdugun karın sert düz ve incecikse bu operasyon olmadan zor canım.Umarım gönlünce olsun.
sevgiler)

günaydınlar,Ataşehirde olma nedenim Eser Hanımın seçtigi bir hastaneydi ve fiyatla ilgili bir fark olacagını sanmıyorum arkadaşım.Elebtte karın kaslarım dikildi ve eminim 2 cocugun oldugunu tahmin ederek senin de ve bence her karın germe ameliyatı olan herkese yapılır zaten gözde büyütülecek bir şey degil ki sonuç olarak karnının esnek görüntüsü yerine karın kasların dikildigi için dogum yapmadan önce nasıl taş gibiydi aynı o hali alıyor.
Dün gece aynada kendimi izledim o dün bahsetmiş oldugum göbek deliginin üzerinde olan ve gerilmeden aşagıya inen çatlaklarım gerçekten küçülmüş.Elbette çokk mutlu oldum.

cnm verdiğin cvplar için çok teşekkür ederim.bende şimdilik fazla olan birkaç kilomu vermeye çalışıyorum.
ameliyatı olmam için önümde bir kaç ay daha var.bu zamanda o fazla kiloyuda verip eser hanımdan randevu alıcam.

ve akabinde inş. ameliyat.:KK55:
aklıma takılan birşey olursa tekrar rahatsız ederim seni.:KK34:

lolafb gerçekten yanlış anlama ama sana inanmak istiyorum ama yinede şüphe duymuyorum dersem yalan söylemiş olurum bukadar kolay olamaz gibi geliyor ve niye eser hanım

valla arkadaşım bende senin gibi çok afedersin bu konuda paranoyak olmuştum ve inan seni anlıyorum.Bence o kadar kolay ve neden eser hanım çünkü ben x bir doktoru bilmiyorum ve bilmedigim şey hakkında konuşmam ne kadar mantıksız olursa bildigim şey hakkında konuşmam da o kadar mantıklı olur.Ben Eser hanıma ameliyat yaptırıp x doktor harika diyemem ...

enyrose elbette canım ne demek:) bak enyrose da ameliyat olacak o zaman oda cevaplar seni o zaman emin olursun belki.Gerçi inan seni ikna etmeyede çaışmıyorum bu beni bir dereceye kadar ilgilendirir ben sadece deneyimimi paylaştım acı çekmenin abartıldıgı kadar berbat olmadıgını paylaşmak istedim.

ve arkadaşlar cidden karnım harika oldu :) gögüslerde öyle ben mutluyum sadece yazıcı 1975:) enyrose darısı başına arkadasım:)

merhaba kızlar ben yeni üye oldum bende haftaya olacam fakat benim sizlerden çok farklı daha önce olduğum ameliyattan kalan yaklaşık 30 cm iz için estetik olacam fakat kafam çok karıştı ben ankarada yaşıyorum ve doktor araştırdım hacettepede bir doktor buldum ama çok fazla bilgim yok bu doktorla ilgili adı gökhan tunçbilek bu doktora ameliyat olan varmı veya tavsiye edebileceği başka bir doktor varmı?? acil yardımm istiyorum :KK43:

valla arkadaşım bende senin gibi çok afedersin bu konuda paranoyak olmuştum ve inan seni anlıyorum.Bence o kadar kolay ve neden eser hanım çünkü ben x bir doktoru bilmiyorum ve bilmedigim şey hakkında konuşmam ne kadar mantıksız olursa bildigim şey hakkında konuşmam da o kadar mantıklı olur.Ben Eser hanıma ameliyat yaptırıp x doktor harika diyemem ...

enyrose elbette canım ne demek:) bak enyrose da ameliyat olacak o zaman oda cevaplar seni o zaman emin olursun belki.Gerçi inan seni ikna etmeyede çaışmıyorum bu beni bir dereceye kadar ilgilendirir ben sadece deneyimimi paylaştım acı çekmenin abartıldıgı kadar berbat olmadıgını paylaşmak istedim.

ve arkadaşlar cidden karnım harika oldu :) gögüslerde öyle ben mutluyum sadece yazıcı 1975:) enyrose darısı başına arkadasım:)

arkadaşım neden derken herkez bu aml olmadan önce bir çok kişiyle görüşüp referans alır belki sana bu doktavsiye edmiş kişiler vardır diye bu soruyu sormuştum şüphe kısmına gelince bu topikte hoş olmayan şeylerle karşılaştık insanların bizi kandırmaya çalıştıkları oldu tabiiki bu kısmı seni ilgilendirmeye bilir ama sormadanda duramadım

arkadaşalar bence bu acı çekme olayı tamamen kişinin ağrı eşiğiyle yaşı ile hatta sigara kullanıp kullanmaması ile ilgili.
örneğin sezeryanda bile bu böyle.kimisi çok rahat geçirirken kimisi çok zorlandığını söyler.hatta 2 kere sezeryan olan bir kişinin ilk ameliyatı ile ikincisi bile birbirini tutmayabiliyor.şahsen benim öyle oldu.ilk sezeryanım çok rahattı hemen ayağa kalkmıştım 2.sinde ise ayağa kalkarken ölüyorum sandım çok canım yandı.iki sezeryanım arası 8 sene.yani belki ozamanki yaşım daha rahat atlatmamı sağladı bilemiyorum..
yani diyeceğim şuki bu ameliyatta acısı daha az olan arkadaşlara hemen şüphe ile yaklaşmamız pek doğru değil gibime geliyor.:KK50:
elbetteki burası sanal bir ortam herkes birbirine kendi dr unu tavsiye ediyor ve etmeli.bizlerde bu tavsiyeler doğrultusunda 1 değil birkaç dr la birden görüşüp sonrasında özgür irademizle hangisi aklımıza yatıyor ise onda karar kılmalıyız.şahsen benim fikrim böyle.
:79:

selam arkadaslar...geldim iste sonunda:92:
internet baglantim olmadigindan girip yazamadim size....1 aralikta karin germe veeee meme kücültme kombi ameliyatimi oldum kizlar:-)
kansizliktan dolayi olamicam sanmistim karin germeyi...ama oldu ve bitti bile:-)
simdi size uzuuuuun bir sekilde neler yasadigimi anlatmak istiyorum..
1 aralikta ankaraya uctum, ögleden sonra havaalanindan doktor beyin bi calisani tarafindan alindim..muayenehane´ye gittik, doktor kontrolü yapti, cizdi, konustuk ve kansizlik oldugundan dolayi, önce meme kücültme, ve eger ameliyat halim iyiyse karin germeyle devam etme konusunda anlastik:-) yani ameliyata girdigimde neler yapilacagini tam olarak bilmiyordum..aksam 19 da ameliyata girdim.gece 2 de uyandim..ameliyat 5 saat sürmüs..uyandigimda acayip üsüyodum..öyle böyle degil yani, yatak bile sallaniyodu:-) yanimda bi hemsire vardi ve bütün gece yanimda kaldi, üstümü örttü, bana sicak isitilmis battaniyler getirdi ve benimle cok ilgilendi..agrim sizim yoktu.tam uyanirken midem bulandi ve hemsire hemen bi igne yapti bana, agrilar icinde ayrica igne yapti..beni rahatsiz eden, daha dogrusu deli eden tek sey, yapilan pansumanlarin tutturuldugu yapiskan seyler varya (adini bilmiyorum) iste onlarin tenime alerji yapmasi oldu..o gece deliricem sandim...ama buda benim sanssizligim oldu, kimse bilemezdi yani böyle bisey olacagini...sabah 7 gibi odama ciktim..bu arada cok az uyudum..agrim yoktu ama, sonucta büyük bi ameliyat gecirdim ve ondan dolayi kendimi rahat hissetmiyodum..9 da doktorum geldi ve ben ayaga kalktim..öyle pek bi agrim olmadi..sonra misafirhaneye götürüldüm.tek agri, yatip kalkarken oluyodu, günde iki igne yapiliyodu..3. günden itibaren igne gerek olmadi..agrikesici verdi doktorum, agrim yoktu ama, doktor yinede al, sisligede iyi gelir dedigi icin, günde 2 tane hap aldim..1 hafta antibiyotik kullandim..3. gün pansumanlar acildi, korse ve sütyen giydim..yine 3. gün memelerdeki drenler cikti..6. gün karnimdaki drenlerin biri cikarildi ve bu bayaa bi acidi, ama agri sadece 5 dakika falan sürdü..son dren 8. gün yani dün cikarildi..ve ben dün ucakla almanya´ya geri döndüm..iki saat havaalaninda bekledim, iki saat ucakta bekledik teknik bi sorun ciktigi icin ve 3 saat uctum, yani 7 saat oturdum, eve geldigimde epey yorulmustum, ama bekledigimden cok cok daha kolay oldu..ben iki sezeryan gecirdim ve ikisindede cok agrim oldu..canim tatli degildir..mizmizlik yapmam..yani herkesin agri esigi degisik oluyo..bence bundan sonraki zaman ilk haftadan daha zor olacak..o dikisleri gördükce bi hos oluyorum:KK59: ama güzel olacagindan eminim..gögüslerden 1,5 kilo cikarilmis..düsünsenize kizlar..doktor bey toplam 4 kilo falan cikti dedi..sislikler var..karin dikislerimde bi sorun yok..sol memede bi akinti var..onun icin bi ilac sürüyorum günde 2 defa..85 E giyiyodum, simdiki sütyenim KOM markasi ve 85 B ben aslinda C istemistim ama bunada raziyim..sanki biraz kücük oldu gibi:KK30:sislikler falan indikten sonra nolur bilmem.. gerci sütyensiz bakinca bana büyüklügü cok iyi geliyo, yanliz sütyen bedeni biraz aklimi karistirdi..karnim deseniz süper görünüyo, sisliklere ragmen dümdüz:-) göbek deligim mükemmel, dikisler görünmüyo, doktorum deligi derin yapmis dikisler sonradan görünmesin diye..yani su an bi zeytin koysam icinde duracak bi sekilde göbek deligim:-) dikisler beklenildiginden daha kisa oldu..yan taraf biraz yukarda gibi duruyo ama belkide sislikler indikten sonra daha asagida olur..ama böyle bile kalsa eskisine nazaran cok cok daha iyi ve beni en azindan simdilik rahatsiz etmiyor..bel kismina liposuction yapildi..her yerim mosmordu..onda hic zorluk cekmedim..dokununca agriyodu ama katlanilmicak bisey degildi..simdi morluklar düzelmeye basladi..yani toplayacak olursak su: ben kombi ameliyat olmama ragmen dayanilmayacak agrilar cekmedim..tabiiki bazi sikintilar oluyor ama ilk 2 günü atlattiktan sonra daha rahatliyo insan.ilk hafta cok ama cok önemli..mutlaka dinlenin..doktorum her 2-3 saatte bi kalk ve 5-10 dakika dolas demisti..bende öyle yaptim ve 6. gün ankamall´de bile gezdim, gerci sadece 20 dakika ama olsun:-) sonrada yemek yemege gittik:-) ilk hafta cok iyi bakilmaniz gerekiyo..bakalim bundan sonra neler olacak..birazda iyi düsünce gerekiyo sanirim..doktorum günde 2 defa kontrole geldi cok ilgilendi..babacan, cok güleryüzlü cok tatli bi insan..ekibide öyle..hepsi cok ama cok yardimci oldu..ankara disinda yasayanlar icin süper bi servis..misafirhane cok güzel ve temiz..her sabah bi bayan gelip, kahvalti hazirliyo ve evi temizliyo..ilk gün biseye ihtiyac olur diye bütün gün kaldi..annem refakatci olarak kaldi yanimda..doktorum nebil bozdogan ve ankarada..umarim herseyi yazmisimdir...unuttugum seyler varsa yine yazarim kizlar...

arkadaşım neden derken herkez bu aml olmadan önce bir çok kişiyle görüşüp referans alır belki sana bu doktavsiye edmiş kişiler vardır diye bu soruyu sormuştum şüphe kısmına gelince bu topikte hoş olmayan şeylerle karşılaştık insanların bizi kandırmaya çalıştıkları oldu tabiiki bu kısmı seni ilgilendirmeye bilir ama sormadanda duramadım

özelden mesaj at bana istersen mail adresi tel numarası vereyim canım benim olur mu hiç öyle şey böyle ciddi konularda kim kimi kandırmaya çalışıyorsa çok ayıp eder bu oyun degil sonuç olarak önce saglık inan ki için rahat olsun bende sizdenim:) ve korsemi çıkarmama 5 gün kaldı o degil nasıl koresesiz bir hayata alışacagım bilmem iyice alıştım kullanmaya ve hafif sızı oluyor cıkarınca dün akşam 4. Duşumu aldım ilk defa göbek deligimde hafif bir sızı hissettim sanırım bandajı açılmıştı daha sonra hemen geçti.zor işler arkadasım ama işte kadın olmak da kolay degil görüntüyü görünce deger diyor insan yazın hafif bronz düşününce off diyorum valla:)

selam arkadaslar...geldim iste sonunda:92:
internet baglantim olmadigindan girip yazamadim size....1 aralikta karin germe veeee meme kücültme kombi ameliyatimi oldum kizlar:-)
kansizliktan dolayi olamicam sanmistim karin germeyi...ama oldu ve bitti bile:-)
simdi size uzuuuuun bir sekilde neler yasadigimi anlatmak istiyorum..
1 aralikta ankaraya uctum, ögleden sonra havaalanindan doktor beyin bi calisani tarafindan alindim..muayenehane´ye gittik, doktor kontrolü yapti, cizdi, konustuk ve kansizlik oldugundan dolayi, önce meme kücültme, ve eger ameliyat halim iyiyse karin germeyle devam etme konusunda anlastik:-) yani ameliyata girdigimde neler yapilacagini tam olarak bilmiyordum..aksam 19 da ameliyata girdim.gece 2 de uyandim..ameliyat 5 saat sürmüs..uyandigimda acayip üsüyodum..öyle böyle degil yani, yatak bile sallaniyodu:-) yanimda bi hemsire vardi ve bütün gece yanimda kaldi, üstümü örttü, bana sicak isitilmis battaniyler getirdi ve benimle cok ilgilendi..agrim sizim yoktu.tam uyanirken midem bulandi ve hemsire hemen bi igne yapti bana, agrilar icinde ayrica igne yapti..beni rahatsiz eden, daha dogrusu deli eden tek sey, yapilan pansumanlarin tutturuldugu yapiskan seyler varya (adini bilmiyorum) iste onlarin tenime alerji yapmasi oldu..o gece deliricem sandim...ama buda benim sanssizligim oldu, kimse bilemezdi yani böyle bisey olacagini...sabah 7 gibi odama ciktim..bu arada cok az uyudum..agrim yoktu ama, sonucta büyük bi ameliyat gecirdim ve ondan dolayi kendimi rahat hissetmiyodum..9 da doktorum geldi ve ben ayaga kalktim..öyle pek bi agrim olmadi..sonra misafirhaneye götürüldüm.tek agri, yatip kalkarken oluyodu, günde iki igne yapiliyodu..3. günden itibaren igne gerek olmadi..agrikesici verdi doktorum, agrim yoktu ama, doktor yinede al, sisligede iyi gelir dedigi icin, günde 2 tane hap aldim..1 hafta antibiyotik kullandim..3. gün pansumanlar acildi, korse ve sütyen giydim..yine 3. gün memelerdeki drenler cikti..6. gün karnimdaki drenlerin biri cikarildi ve bu bayaa bi acidi, ama agri sadece 5 dakika falan sürdü..son dren 8. gün yani dün cikarildi..ve ben dün ucakla almanya´ya geri döndüm..iki saat havaalaninda bekledim, iki saat ucakta bekledik teknik bi sorun ciktigi icin ve 3 saat uctum, yani 7 saat oturdum, eve geldigimde epey yorulmustum, ama bekledigimden cok cok daha kolay oldu..ben iki sezeryan gecirdim ve ikisindede cok agrim oldu..canim tatli degildir..mizmizlik yapmam..yani herkesin agri esigi degisik oluyo..bence bundan sonraki zaman ilk haftadan daha zor olacak..o dikisleri gördükce bi hos oluyorum:KK59: ama güzel olacagindan eminim..gögüslerden 1,5 kilo cikarilmis..düsünsenize kizlar..doktor bey toplam 4 kilo falan cikti dedi..sislikler var..karin dikislerimde bi sorun yok..sol memede bi akinti var..onun icin bi ilac sürüyorum günde 2 defa..85 E giyiyodum, simdiki sütyenim KOM markasi ve 85 B ben aslinda C istemistim ama bunada raziyim..sanki biraz kücük oldu gibi:KK30:sislikler falan indikten sonra nolur bilmem.. gerci sütyensiz bakinca bana büyüklügü cok iyi geliyo, yanliz sütyen bedeni biraz aklimi karistirdi..karnim deseniz süper görünüyo, sisliklere ragmen dümdüz:-) göbek deligim mükemmel, dikisler görünmüyo, doktorum deligi derin yapmis dikisler sonradan görünmesin diye..yani su an bi zeytin koysam icinde duracak bi sekilde göbek deligim:-) dikisler beklenildiginden daha kisa oldu..yan taraf biraz yukarda gibi duruyo ama belkide sislikler indikten sonra daha asagida olur..ama böyle bile kalsa eskisine nazaran cok cok daha iyi ve beni en azindan simdilik rahatsiz etmiyor..bel kismina liposuction yapildi..her yerim mosmordu..onda hic zorluk cekmedim..dokununca agriyodu ama katlanilmicak bisey degildi..simdi morluklar düzelmeye basladi..yani toplayacak olursak su: ben kombi ameliyat olmama ragmen dayanilmayacak agrilar cekmedim..tabiiki bazi sikintilar oluyor ama ilk 2 günü atlattiktan sonra daha rahatliyo insan.ilk hafta cok ama cok önemli..mutlaka dinlenin..doktorum her 2-3 saatte bi kalk ve 5-10 dakika dolas demisti..bende öyle yaptim ve 6. gün ankamall´de bile gezdim, gerci sadece 20 dakika ama olsun:-) sonrada yemek yemege gittik:-) ilk hafta cok iyi bakilmaniz gerekiyo..bakalim bundan sonra neler olacak..birazda iyi düsünce gerekiyo sanirim..doktorum günde 2 defa kontrole geldi cok ilgilendi..babacan, cok güleryüzlü cok tatli bi insan..ekibide öyle..hepsi cok ama cok yardimci oldu..ankara disinda yasayanlar icin süper bi servis..misafirhane cok güzel ve temiz..her sabah bi bayan gelip, kahvalti hazirliyo ve evi temizliyo..ilk gün biseye ihtiyac olur diye bütün gün kaldi..annem refakatci olarak kaldi yanimda..doktorum nebil bozdogan ve ankarada..umarim herseyi yazmisimdir...unuttugum seyler varsa yine yazarim kizlar...

çok geçmiş olsun bende bugun 4.haftaya gidiyorum bak iyi ki demişssin o üşüme olayını ben onu arkadaslara söylemeyi unutmusum o nasıl bir üşümeeeeeeeeeeeeeeee:) öyle Allahım ağladım üşüyorum diye düşünebiliyormusun yatak sallanıyordu titrememden onun sebebinide ögrenmiştim ama unuttum ama mikrop ürememesi gibi bir şeydi galiba.Ameliyathane buz gibi oldugu için o üşümede normal.Bende abartılacak bir agrı yok diyorum ama acaba diyenler var hem burada hemde gerçek hayatta.ama ben senin kadar beklemedim hastanede sadece 1 gün kaldım.dirhenler ertesi gün cıktı ve öyle cokkk canım da yanmadı bende karın germe ve gögüs büyütme operasyonu yaptırdım.karnım tahta gibiydi ama su an hafif şiş gibi regl oalcagım ya ondan yada daha düzelecek zamanı var göbek deligimi göremiyorum üzeri bandajlı dikiş yerlerimide göremiyorum.zeytin sıgar falan demişssin ya merak ettim bende benimki ne durumda acaba diye .bende 1 kutu antibiyotik içitm ve dr.verdigi özel ilaçları kullandım agrım sızım ödemim olmadı.
umarım iyi bir karar vermişizdir tekrar geçmiş olsun.korseli günlerinin en kısa zamanda bitmesini temenni ederim ben son 5 gün:) çok zorluyor korse ilk 2 hafta sonra alışıyor insan
:)

ebruli çok geçmiş olsun canım....:nazar::nazar::nazar:
herşeyin yolunda olmasına sevindim.darısı bizimde başımıza inşallah..

ebruli cnm ne kadar sevindim adina cok guzel anlatmissin her seyi cnm ya sen nerde kaldin ameliyattan sonra ve ne kadara mal oldu sana bu kombine ameliyat cok gecmis olsun bol bol dinlen darsisi benim gibi cok isteyenlerin basina :KK71:

bütün ameliyat olan arkadaşlarıma öncelikleçok çok geçmiş olsun acıl şifalar diliyorum ve paylaşımlarından ötürü kendi adıma teşekkür ediyorum sağolun

bütün ameliyat olan arkadaşlarıma öncelikleçok çok geçmiş olsun acıl şifalar diliyorum ve paylaşımlarından ötürü kendi adıma teşekkür ediyorum sağolun
şükür kavuşturana nerelerdesin canım düşündüğüm gibi bitirdinmi operasyonu yada işlerinmi çok yoğundu özelden bakmayı bilmiyorum ama deneyeceğim kendine iyi bak

tesekkür ederim kizlar:KK3:
ben hastanede sadece 1 gün kaldim..hatta o kadar bile degil..carsamba aksam 7 de ameliyata girdim, persembe ögle vakti 12 gibi hastaneden ciktim..ankarada oturmadigim icin, dr. nebil beyin sagladigi hizmetten yararlanarak misafirhanesinde kaldim 1 hafta boyunca..

cance...benim kombine oldugu icin fiyatlar tabiiki normalin altinda oldu...karin germe + meme kücültme + bel bölgesinde lipo...bütün bunlara toplam 3000 Euro yani 6000 TL ödedim..bunun haricinde sadece karin korsesini aldim..sütyene para ödemedim..sütyenim KOM marka..

ama dedigim gibi, normalin altinda bi fiyat oldu bu..sanirim meme kücültme 4000 tl, karin germe 4500 tl oluyo...

bu arada ameliyat olan arkadaslara bi sorum olacak, benim korse giyinilen degilde sarilan cinsten..doktorumun yaptigi gibi sIkarsam cok dar oluyo ve nefes almakta zorlaniyorum..siz korseyin dikislerin üzerini kapatacak sekildemi takiyosunuz?? cok siktigim zaman dikislerim sizliyo cünkü...nasil takacagimi sasirdim..biraz yukari cekersem, karin dikislerimin üzerini kapatmayacak sekilde yani, gögüs altimdaki dikislere deyiyor...asagi cekersem tam dikislerimin üzerine geliyo ve rahatsizlik veriyo...napcami sasirdim..cok sIkI bi sekilde dikislerin üzerine gelirse sorun olurmu acaba?? bide 2. hafta hep yattinizmi kizlar?? ben cogunlukla oturuyorum, ama korkuyorumda..2. hafta ne kadar dinlenmek lazim, yada neler yapilabiliyor?

ebrnauli çokçok geçmiş olsun canım ağrı fazlamı nasılsın sen sigara kullanıyormuydun kullanıyorsan bırakmışmıydın bende birde bu dert var

X