- 24 Mart 2009
- 160
- 0
- 49
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam yazici
aslinda agrim var diyemem, sadece sizilarim, kasintilar ve igne batmalari gibi seyler falan var...ama hani öyle agri degil, sadece rahatsizlik veriyor..anlatabildimmi?? bide tabiiki korku var, yani dikisler düzgün bi sekilde kaynayacakmi, iltihap yada acilma olurmu diye..onun icin bence ameliyat öncesi ve ameliyattan sonraki 1 hafta bence daha kolay...benim sol gögsümde kücük bi yerde akinti vardi, günde iki defa ilac sürdüm ve dünden beri kuru kaldi o bölge yani atlattim sanirim..ayrica göbek deligimden bikac gündür sari yapiskan bisey geliyo, sanirim iltihap..doktorumu aradim, almanya´da oldugum icin maalesef hemen dr. kosabilmek gibi bi sansim yok:-( doktorum orayada ilac sürmemi söyledi..dün dikislerimin resimlerini cekip yolladim dr. beye..bugün arayip herseyin normal olup olmadigini söyleyecek..
ben sigara hic kullanmadim ve dogrusunu söylemek gerekirse, eger kullansaydim biraz korkardim bu ameliyattan..cünkü yara sorunlari cogunlukla sigara kullananlarda olusuyomus..gözünü korkutmak istemem, ama doktorum bunu bana bi cok kez söyledi..
yapabilirsen, mutlaka en yakin zamanda birak ya da en azindan azalt sigarayi..tabii tiryaki olmayan birisi icin bunu söylemek kolaydir elbette..ama sagligin su noktada daha önemli ve eminim sende bunun farkindasindir
3 günden az kaldı nasıl olacak acaba şu hamile gibi görünmekten kurtulacam inşallah ameliyattan son rası kolay geçer temennim bu... önceden olanlar hiç ortalıkta görünmüyor. sesleri çıkmıyor merak ediyoruz. hele bir zamanlar aliyesma vardı... arkadaşlar yazılarınızı bekliyoruz.nasıl gidiyor...
merhaba arkadaslar benim bu ilk mesajim;
bugune kadar uye olmama ragmen sadece okumakla yetiniyordum ama karin germe konusunda benimde soyluyeceklerim var.Ben gecen sene karin germe ameliyati oldum cunku iki cocuktan sonra ne yaparsam yapiyim karnimin geri yerine gelmiyecegini anladim daha dogrusu doktorlarda oyle dedi.ameliyatimin uzerinden bir sene gecti ve mukemmel bir gobegim oldu hala alisamadim bakip duruyorum ayrica bel oyuntusuda bayaha belirginlesiyor bu amelyat sayesinde korkulcak hic birsey yok agri bile hissetmedim birde en agir ameliyatin karin germe ameliyati oldugunu soylerler.Eger bu agirsa digerlerini dusunemiyorum.Eger cesaretiniz varsa tavsiye edebilirim.
merhaba arkadaslar benim bu ilk mesajim;
bugune kadar uye olmama ragmen sadece okumakla yetiniyordum ama karin germe konusunda benimde soyluyeceklerim var.Ben gecen sene karin germe ameliyati oldum cunku iki cocuktan sonra ne yaparsam yapiyim karnimin geri yerine gelmiyecegini anladim daha dogrusu doktorlarda oyle dedi.ameliyatimin uzerinden bir sene gecti ve mukemmel bir gobegim oldu hala alisamadim bakip duruyorum ayrica bel oyuntusuda bayaha belirginlesiyor bu amelyat sayesinde korkulcak hic birsey yok agri bile hissetmedim birde en agir ameliyatin karin germe ameliyati oldugunu soylerler.Eger bu agirsa digerlerini dusunemiyorum.Eger cesaretiniz varsa tavsiye edebilirim.
herkez nerde aml olan arkadaşlarımız vardı sıkıldılarmı mismarla vardı çiğdemmert vardı merry vardı nerelerdesiniz zaman geçtikçe sağlığınız ne durumda ebruli sen nasısın canım
burdayım cnm pc de sorun wardı bayağıdır gıemedım.sağlığım ıyı artık çok daha rahatım ama şişliklerım azalmakla bırlıke devam edıo.ama çokda rahatsız etmıo 6 ay sonra tam sonuç alınacak dıo doktorum suan 3 ay oldu operasyon olalı bugunume çok şükür çok çektım ama sonuç yüz güldürücü:)
çok çektim?ben çalışıyorum,gerçekten 15 gün sonra işe dönülürmü?birde sezeryanda 7 kat,bu opersyonda 2 kat kesiliyor diyolar,ölemi?
burdayım cnm pc de sorun wardı bayağıdır gıemedım.sağlığım ıyı artık çok daha rahatım ama şişliklerım azalmakla bırlıke devam edıo.ama çokda rahatsız etmıo 6 ay sonra tam sonuç alınacak dıo doktorum suan 3 ay oldu operasyon olalı bugunume çok şükür çok çektım ama sonuç yüz güldürücü:)
çok sevindim arkadaşım darısı tüm isteyenlerin başına bende bir aksilik olmazsa şubat ayında bitirecem bu işi ama çok heyecanlıyım ayrıca sana sormak istediğim 1 ay evvel sen sigarayı bırakmışmıydın insan heyecandan daha çok içermiş gibi beliyor yine buralarda ol canım bizi yalnız bırakma LİMON sen neyaptın çok mu yoğunsun arkadaşım gittinmi doktora