Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Bir kez daha sorayım;

Tuğrul Turan'ın sayfasına yazdım ama cevap gelmedi. Bir de sizlere sorayım . Ben de 2 doğum sonrası deri fazlası ve çatlak oluştu. Spor yaptığımdan dolayı diastazı yok ettim ama deri fazlası için ameliyat lazım. Derimi iç çamaşırımın ve pantolanlarımın içine tıkıştırmaktan, eşimin yanındayken karnımı durmadan içime çekmekten bıktım artık.

Neyse, içime sinen tek bir doktor oldu o da Tuğrul bey. Adı geçen doktora karın germe ameliyatı olan var mı?

ebruli cnm nasil sevinim bilsen senin iyi olmana azcik doktorun hakkinda bilgi verebilirsen cok makbule gecer ben tam ameliyat arifesinde baya bi karistim cunku senin doktorun adi ve nerde oldun gerci yazmissin da inan ki aglamaktan geriye yazdiklarina bakamiyorum ben her halde senin doktorunla irtibata gececem ve yanilmiyosam sen ankarada omustun orda olacam buyuk ihtimal bana yardimci olursan cok sevinirim cnm :KK5:

cance merhabalar cnm.yanılmıyorsam sen istbulda ameliyat olmak istiyordun.özel bir sebebi yoksa neden vazgeçtin? moralini bozma lütfen.olumlu düşünelimki herşey olumlu olsun.hakkında herşeyin hayırlısı arkadaşım.:KK71:
bende hala beklemedeyim.mayıs gibi düşünüyorum ameliyatı.henüz hiçbir dr
la görüşmedim.son anda bir iki drla görüşüp sıcağı sıcağına ameliyat istiyorum kısmetse.:97:

bu arada topik çok hareketsiz.ameliyat olan arkadaşlar nerelerdesiniz....???
:44:

ebruli cnm nasil sevinim bilsen senin iyi olmana azcik doktorun hakkinda bilgi verebilirsen cok makbule gecer ben tam ameliyat arifesinde baya bi karistim cunku senin doktorun adi ve nerde oldun gerci yazmissin da inan ki aglamaktan geriye yazdiklarina bakamiyorum ben her halde senin doktorunla irtibata gececem ve yanilmiyosam sen ankarada omustun orda olacam buyuk ihtimal bana yardimci olursan cok sevinirim cnm :KK5:[/QUOT cance niye böyle üzüldün sen doktoruna karar vermiştin herşey tamam dı şimdi ne oldu doktorunda duyduğum kadarıyla iyi bir doktordu

dokotrum iyi hala da iyi bizim her seyimiz hazirdi kapora bile verdim dun telefonda gun ayridim ve birden bana fiyatin yuro bazinda soyledniyini anladim ki ben cok guzel biliyorum tl bazinda anlasitgimizi bu sebebten baska doktor arastiracam v isim cok zor ben cok guveniyodum doktoruma ebruli cnm bna yaz olur mu optum hepimizi:KK25:

[ı]cance merhabalar cnm.yanılmıyorsam sen istbulda ameliyat olmak istiyordun.özel bir sebebi yoksa neden vazgeçtin? Moralini bozma lütfen.olumlu düşünelimki herşey olumlu olsun.hakkında herşeyin hayırlısı arkadaşım.:KK71:
Bende hala beklemedeyim.mayıs gibi düşünüyorum ameliyatı.henüz hiçbir dr
la görüşmedim.son anda bir iki drla görüşüp sıcağı sıcağına ameliyat istiyorum kısmetse.:97:

Bu arada topik çok hareketsiz.ameliyat olan arkadaşlar nerelerdesiniz....???
[/ı]
:44:

arkadaşlar merhaba.uzun zamandır buranın takipçisiyim.burada okuduklarım çok yardımcı oldu.bir iki önemli şeyi paylaşmak istiyorum sizlerle.öncelikle herkesin vucüt yapısı,ağrı eşiği,anesteziye vereceği tepki ve ameliyat sonrası yaşayacakları çok ciddi farklılıklar gösteriri.bunu asla atlamayın.mesela ben 15 günde anca işe döndüm.1 haftada işe dönersiniz durumu çok zor gibi bişey neredeyse.8 kasımda ameliyat oldum.bende sezeryan sonrası kesi yeri fıtığı da oluştuğu için ( bir hayli de büyük bir fıtık :KK43: ) ameliyatım 5,5 saat sürdü.2 gün hastanede kaldım ilk gün çok zor geçti.anca ikinci gün kalkabildim.gerginlik baskı ve basınç hatırı sayılır bir şekilde oluyor.iki büklüm yürüyorsunuz.o da anca wc'ye kadar.bana aynı doğumumda olduğu gibi epidural takıldığı için hastanedeki yoğun ağrı anlarımı hafif atlattım diyebilirim.ameliyattan çıktıktan sonrayı takip eden anlarda ilk başta 1,5 saatte bir epidural veriliyordu.sonra bu 3 saate ve ardından 6 saatte bire çıkarak devam etti.eve gelince de ağrılarımı zorda olsa ağrı kesicilerle atlatmaya çalıştım.oturup kalkmak wc'ye gitmek ve pansuman hakkaten ilk 5 gün baya zorladı beni.ama bakın tekrar belirteyim herkeste aynı olcak diye birşey yok.benim fıtık ameliyatı da olmam daha zor ve acılı geçirmeme neden oldu bu süreci diyebilirim.direnlerim 4 günde çıktı.oralardan hala sıvı gelebilir dedi doktorum ama gelmedi.çok şükür dikişlerimde ne bir açılma ne de başka bir sorun yaşamadım.direnlerin çıktı yer aynı gece kapandı mesela.doktorumunda dediğine göre bunda sigara içmememin çok çok büyük etkisi olmuş.benimde en büyük tavsiyem asla sigarayla bu ameliyatı birlikte yürütürüm diye düşünmeyin çok çekersiniz.dikişleriniz tutmaz ve defalarca ufakta olsa dikiş yerlerinizden operasyona alınırsınız.ben evimde bile içirmedim.zaten 2 yaşında oğlum var eve sigara giremez bizim.sözün özü arkadaşlar neden mayıs zor olur yazdım başlıkta korseden ötürü.3 aya yakın bir süre takılacak olması yaz mevsiminde zorlar sizi.ben mesela kasımda olmuş olmama rağmen bazen korse bunaltıyor ama o olmayınca da hala rahat edemiyorum.daha da takmaya devam edicem ben.birde şişliklerin inmesi bizim elimizde korsemi mümkün olduğunca daraltıyorum ki şişliklerim baskılansın.sonuç olarak.pişmanmıyım?asla.zor mu?evet?değer mi?sonuna kadar.bi daha böyle birşey gelse başına yaptırır mısın deseler.kesinlikle derim.o da aldığım sonuçtan çok memnun olduğum için.izmirde ahmet aksoylara oldum ameliyatı gazi hastanesinde yaptı toplamda 6500 tl ye mal oldu.
Haydi hanımlar cesaret... :KK34:

slm kızlar bende sizi ilk sayfanızdan beri takip ediyorum bende bir hafta içinde istdan hasan beyle görüşmek istiyorum sonucunne olucağını bilmiyorum benim istediğim karın ve lipo
banada ist anadolu yakasından dr isimleri verirmisiniz acaba

selam kizlar...

kusura bakmayin giremedim bi süredir..burada okullar tatil..malum cocuklardan firsat olmuyor:-)
ben karin germe konusunda iyiyim aslinda..pazartesi kismetse ise basliyorum..
2 haftadir bayaa biseyler yapmaya basladim evde..yanliz süpürüp silme islerine hic dokunmuyorum:-) arkadaslardan biri 15 gün sonra calisabilirmiyim diye sormus...bence bu biraz zor..yani 3 hafta olsa daha iyi olur..ama buda nasil bi yerde calistigina bagli..yani masa basinda calisiyosan, zorda olsa 15 gün sonra idare edebilirsin..ben ameliyat olali 4 hafta oldu..ve 2. haftadan sonra hemen hemen hic durmadim..ama yoruldukca uzandim..ilk iki hafta rahatsiz olmustum karin bölgesinden..meme kücültmeyi unutmustum hatta..hicbir sorun yoktu..ama iki haftadir, karin germe ile ilgili bi sorunum yok..onun yerine sag memede acilma oldu..o beni bayaa bi üzdü..bende memede yapilan ameliyatin düzelmesi daha zor oluyor..en azindan bende öyle..karnim tabiiki yorulunca sisiyor..bide su korseden kurtulmayi dört gözle bekliyorum..korseye alistim ama benimki kemer gibi olanlardan..o da hep bel kisminda kirisiyo..buda beni deli ediyor..kisa ve net söylemek olursa...kesinlikle pisman degilim..öyle fazla agri falanda olmuyo kizlar..sadece kendinizi tamamen iyi hissetmeniz uzun sürüyo..sabir istiyo yani bu ameliyat..sakin korkmayin..agri falan degil gercekten..ben dikislerimi dogru dürüst hissetmedim bile...sezeryanla kesinlikle karsilastirilamaz...2 sezeryan gecirdim...ikisinde de cok ama cok daha fazla agrim oldu..zaten insanoglu herseye alisiyo..ben asla yapamam diyodum, ama 1 aydir hic sorunsuz sirt üstü uyuyorum..halen dizlerimin altina yastik koyuyorum..böylesi benim icin daha rahat oluyo...ama gercekten hersey alisiyo insan zamanla..agir kaldirmayin bi süre..birakin hersey dört dörtlük olmasin evde..yaza kadar fistik gibi olcaz kizlar..bunu unutmayin..ben simdiden inanamiyorrum karnimin haline..hep aynaya bakip duruyorum..yilbasi icin bi elbise aldim..inanilmaz..daha önce asla ve asla giyinemezdim öyle bisey...sislikler var daha tabiiki...ama onlar beni hic rahatsiz etmiyo..en azindan sarkiklik yok:-) hepinize simdiden iyi yeni bir yil diliyorum..

canım aslında senin dr bende iletişime geçtim gerçekten çok ilgili bi dr saolsun tüm sorularımı yanıtladı hatta daha fazlasınıda yanıtladı hatta seninde dediğin gibi misafirhaneleri olduğu için ii diede düşündüm.

fakat sanada sormak istediğim bazı sorular var sen ne kadar ödedim demiştin 5000 bana 5500artı kdv dedi normal fiyatlara göre çok çok ii ama seninkine göre yüksek gibi geldi bana aynı işelemler deil ama bende artı olarak lipo var amöa sendede göğüs var kafam karıştı valla.
vede sana ameliyat öncesi henüz görüşme esnasında iken resim yolladımı bilmiyorum ama bana örnek bikaç öncesi ve sonrası resim yolladı saolsun fakat ben resimllerdeki görüntüden çok memnunkalmadım snuç çok hoşuma gitmedi sendeki durum ne yada sana gönderdiğiresimlerde senin düşüncen ne oldu.
ayyy ne çok soru sordun sana kusura bakma lütfen ama kafam gerçekten çok karıştı

ve merry vardı diğer bi arkadaş ondan bende resim istiycektim fakat artık uğramaz oldu kendisi

sözün özü arkadaşlar neden mayıs zor olur yazdım başlıkta korseden ötürü.3 aya yakın bir süre takılacak olması yaz mevsiminde zorlar sizi.ben mesela kasımda olmuş olmama rağmen bazen korse bunaltıyor ama o olmayınca da hala rahat edemiyorum.daha da takmaya devam edicem ben.birde şişliklerin inmesi bizim elimizde korsemi mümkün olduğunca daraltıyorum ki şişliklerim baskılansın.sonuç olarak.pişmanmıyım?asla.zor mu?evet?değer mi?sonuna kadar.bi daha böyle birşey gelse başına yaptırır mısın deseler.kesinlikle derim.o da aldığım sonuçtan çok memnun olduğum için.izmirde ahmet aksoylara oldum ameliyatı gazi hastanesinde yaptı toplamda 6500 tl ye mal oldu.
Haydi hanımlar cesaret... :KK34:

öncelikle cnm çok geçmiş olsun ve ilginden dolayı teşekkür ederim...
ben yaklaşık 9 ay önce doğum yaptım ve 1 senem dolsun diye beklemekteyim.
ayrıca okula giden oğlum var ve ameliyattan sonra benimle ablam ilgilenecek onunda okula giden çocukları var.bütün bu sebeplerden dolayı ben mayısın sonu hatta okul kapanışını bekliyorum.
evet korse için zamanlama biraz doğru olmayabilir ama inan benim şuan tek düşüncem ameliyatın olmuş ve bitmiş olması.geri kalan bütün sıkıntılar için dişimi sıkabilirim..

ayrıca bende anodolu yakasında ameliyat olmuş,dr undan ve sonuçlarından memnun kalan arkadaşların tavsiyelerini beklemekteyim...(iş ilanı gibi oldu biraz:KK9:)

slm kızlar bende sizi ilk sayfanızdan beri takip ediyorum bende bir hafta içinde istdan hasan beyle görüşmek istiyorum sonucunne olucağını bilmiyorum benim istediğim karın ve lipo
banada ist anadolu yakasından dr isimleri verirmisiniz acaba

canım aslında senin dr bende iletişime geçtim gerçekten çok ilgili bi dr saolsun tüm sorularımı yanıtladı hatta daha fazlasınıda yanıtladı hatta seninde dediğin gibi misafirhaneleri olduğu için ii diede düşündüm.

fakat sanada sormak istediğim bazı sorular var sen ne kadar ödedim demiştin 5000 bana 5500artı kdv dedi normal fiyatlara göre çok çok ii ama seninkine göre yüksek gibi geldi bana aynı işelemler deil ama bende artı olarak lipo var amöa sendede göğüs var kafam karıştı valla.
vede sana ameliyat öncesi henüz görüşme esnasında iken resim yolladımı bilmiyorum ama bana örnek bikaç öncesi ve sonrası resim yolladı saolsun fakat ben resimllerdeki görüntüden çok memnunkalmadım snuç çok hoşuma gitmedi sendeki durum ne yada sana gönderdiğiresimlerde senin düşüncen ne oldu.
ayyy ne çok soru sordun sana kusura bakma lütfen ama kafam gerçekten çok karıştı

ve merry vardı diğer bi arkadaş ondan bende resim istiycektim fakat artık uğramaz oldu kendisi

selam..

sen ne yaptirmayi düsünüyosun?? karin germe + lipo mu?? eger öyleyse sana verdigi fiyat bence normal..yani sana tl olarak mi verdi fiyati yoksa euro olarakmi?? ben 3000 euro yani 6000 tl ödedim..ama benim uygun olmasinin nedeni kombine ameliyat olmasi..sadece karin germe sanirim 4500 tl demisti..ya da 5400 de olabilir..ben sonuctan memnunum..özellikle göbek deligi cok güzel..genellikle göbek deligi etrafinda dikis izleri oluyor..bende hic öyle bisey yok..farkli bi teknik uyguluyo nebil bey..karnim süper görünüyo..bel kisminda lipo yapti ayrica...gögüsler desen yine öyle..gerci sag memede bi sorun var, ama bu doktorumun bi hatasi degil..iyilesme konusunda bi sorun oldu..fakat meme büyüklügü falan ayni..sekli de güzel..ben cok korkmustum gögüsler güzel olmazsa diye..ama gercekten cok memnun kaldim..bana da resim yollamisti..ve güzel görünüyordu resimler..ama kisiye göre degisiyodur mutlaka sonuc..yani hicbiseyin garantisi yok..ben memnun kaldim..ilgisinden ve isinden...halen haftada bi görüsüyoruz..fotograf yolluyorum..gecen gün yine resim yolladim..iyilesmede sorun oldugundan moralim bozuktu..hemen telefon etti..rahatlatti beni..ben pisman olmadim..tabiiki yinede sen bilirsin..yanliz sunu söyleyim..nerede ve kime ameliyat olursan ol..yaninda mutlaka bir refakatci olsun..ben ihtiyacim olmaz saniyodum, ama iyiki varmis yanimda birisi..sakin yanliz basina gitme..ve eger yanliz gideceksen o zaman nebil beye git..yardimcilari seni misafirhanede hic yanliz birakmaz..en azindan ilk 3 gün mutlaka yaninda birinin olmasi lazim..simdiden kolay gelsin

ebruli cnm nasil sevinim bilsen senin iyi olmana azcik doktorun hakkinda bilgi verebilirsen cok makbule gecer ben tam ameliyat arifesinde baya bi karistim cunku senin doktorun adi ve nerde oldun gerci yazmissin da inan ki aglamaktan geriye yazdiklarina bakamiyorum ben her halde senin doktorunla irtibata gececem ve yanilmiyosam sen ankarada omustun orda olacam buyuk ihtimal bana yardimci olursan cok sevinirim cnm :KK5:

ay canim pardon yeni gördüm yazdigini...ben ise basladim bide üstüne iyice bi hasta oldum..ondan pek bakamadim son günlerde..noldu sana?? niye agliyosun?? ben ankarada oldum..dr. nebil bozdogan da..sen yakup beyde olmucakmiydin?? yoksa yanlismi hatirliyorum?? neden degisti fikrin?? ne bilmek istiyosun?? sana nasil yardimci olabilirim??

selam..

sen ne yaptirmayi düsünüyosun?? karin germe + lipo mu?? eger öyleyse sana verdigi fiyat bence normal..yani sana tl olarak mi verdi fiyati yoksa euro olarakmi?? ben 3000 euro yani 6000 tl ödedim..ama benim uygun olmasinin nedeni kombine ameliyat olmasi..sadece karin germe sanirim 4500 tl demisti..ya da 5400 de olabilir..ben sonuctan memnunum..özellikle göbek deligi cok güzel..genellikle göbek deligi etrafinda dikis izleri oluyor..bende hic öyle bisey yok..farkli bi teknik uyguluyo nebil bey..karnim süper görünüyo..bel kisminda lipo yapti ayrica...gögüsler desen yine öyle..gerci sag memede bi sorun var, ama bu doktorumun bi hatasi degil..iyilesme konusunda bi sorun oldu..fakat meme büyüklügü falan ayni..sekli de güzel..ben cok korkmustum gögüsler güzel olmazsa diye..ama gercekten cok memnun kaldim..bana da resim yollamisti..ve güzel görünüyordu resimler..ama kisiye göre degisiyodur mutlaka sonuc..yani hicbiseyin garantisi yok..ben memnun kaldim..ilgisinden ve isinden...halen haftada bi görüsüyoruz..fotograf yolluyorum..gecen gün yine resim yolladim..iyilesmede sorun oldugundan moralim bozuktu..hemen telefon etti..rahatlatti beni..ben pisman olmadim..tabiiki yinede sen bilirsin..yanliz sunu söyleyim..nerede ve kime ameliyat olursan ol..yaninda mutlaka bir refakatci olsun..ben ihtiyacim olmaz saniyodum, ama iyiki varmis yanimda birisi..sakin yanliz basina gitme..ve eger yanliz gideceksen o zaman nebil beye git..yardimcilari seni misafirhanede hic yanliz birakmaz..en azindan ilk 3 gün mutlaka yaninda birinin olmasi lazim..simdiden kolay gelsin

tşk ederim canım verdiğin ayrıntılı cevap için
ozaman bana verilen miktarda normal yani benimde kafamda iki isim var bakalım nebil beyle 15-20 günüdr görüşüyorum artık yavaş yavaş karar vericem ama bide kilo sorunu var tabi fazlalıklar yaptırmakta çok mantıklı gelmiyor aslında ama 13-14 kiloyuda okadar hızlı veremiyosunki beklemek için sabır lazım ne bilim yaptırmak çok istiyorum ama zayıfladıktan öncemi sonramı onu bilmiyorumm

Merhaba arkadaşlar bir kaç özel mesaj aldıgım için genel forma cevap vermek istiyorum ki herkes faydalansın.

İlk olarak elbette resmimi gönderemem :-) ama şunu söylemem gerekirse geçen hafta ctesi günü Dr.Eser hanımın yanına gittigimde eski resimlerimize bakınca ben bile kendimi tanıyamadım:-)Elbette
eski halim çok fos duruyordu.
Ama sizlerle şu bilgileri paylaşabilirim :Asla zorlu bir ameliyat oldugunu kabul etmiyorum ve bir arkadasın yazısını okudum 3 haftada anca işe başlarsın gibi bir şey yazmıştı bunu da kabul etmiyorum ama bilemem doktor farkı vardır yada yoktur . Ben doktorumda oldukça memnunum ve şükür iyi ki kendisini seçmişim ve bu ameliyatları ona yaptırmışım.

Ameliyatımın üzerinden hemen hemen 2 ay geçti ve yaralarım da kapanmak üzere ve gögüs görüntüm kesinlike gayet kendi gögüslerim gibi duruyor.Karın germeden dolayı oluşan çizgim (sezeryan dogumdan biliyorum) en ge. 7 ay içinde belli belirsiz bir iz halini alacak zaten Eser hanımda beni bu şekilde bilgilendirdi.

Bu ameliyatı olmak isteyen arkadaşlara önerim doktorlarını cidden iyi seçmeleri ..

Sevgiler:nazar:

hepiniz iyiki varsınız,burdan güç alarak ameliyat olmaya karar verdim,ama ben madiyattan dolayı küçük bir şehirde olacağım,tabi gönül isterki para olsada tuğrul turana ameliayt olsam:)

belki önyargı ama ben erkek doktorların daha iyi olacağını düşünüyorum hep

belki önyargı ama ben erkek doktorların daha iyi olacağını düşünüyorum hep

cnm şahsen ben bayan dr a ameliyat olmak istiyorum.bu benim kişisel tercihim.
kendimi daha rahat hissedeceğime inanıyorum.
erkek dr lar daha iyi demek gerçekten önyargı olur.sonuçta plastik cerrah olmak güç kuvvet isteyen bir meslek değilki..

Merhaba arkadaşlar bir kaç özel mesaj aldıgım için genel forma cevap vermek istiyorum ki herkes faydalansın.

İlk olarak elbette resmimi gönderemem :-) ama şunu söylemem gerekirse geçen hafta ctesi günü Dr.Eser hanımın yanına gittigimde eski resimlerimize bakınca ben bile kendimi tanıyamadım:-)Elbette
eski halim çok fos duruyordu.
Ama sizlerle şu bilgileri paylaşabilirim :Asla zorlu bir ameliyat oldugunu kabul etmiyorum ve bir arkadasın yazısını okudum 3 haftada anca işe başlarsın gibi bir şey yazmıştı bunu da kabul etmiyorum ama bilemem doktor farkı vardır yada yoktur . Ben doktorumda oldukça memnunum ve şükür iyi ki kendisini seçmişim ve bu ameliyatları ona yaptırmışım.

Ameliyatımın üzerinden hemen hemen 2 ay geçti ve yaralarım da kapanmak üzere ve gögüs görüntüm kesinlike gayet kendi gögüslerim gibi duruyor.Karın germeden dolayı oluşan çizgim (sezeryan dogumdan biliyorum) en ge. 7 ay içinde belli belirsiz bir iz halini alacak zaten Eser hanımda beni bu şekilde bilgilendirdi.

Bu ameliyatı olmak isteyen arkadaşlara önerim doktorlarını cidden iyi seçmeleri ..

Sevgiler:nazar:

doktor farkı yada hasta farkı diyelim senin çok hızzlı ve ağrısız iyileşmiş olman doktorlada alakalı olabilir tabiki ama senlede alakalı olabilir.
demek istediğim senin dayanıklılığın yüksek olabilir ama buna yüzde yüz doktorun başarısıdır demek doğru deil bence ki bende daha önce bi ameliyat geçirdim aynı doktora ameliyat olupta 3 günde zor ayağa kalkan insanlarda vardı ama ben ilk günden sonra çok hızlı iyileştim bendede bu dayanıklılık yüksektir fakat ben bunun tamamını doktorun başarısına bağlamıyorum.

Bu senin düşüncen arkadasım ben bunu doktora baglıyorum çünkü geçen sene aynı ameliyatı olacaktım başka bir arkadasım başpka bir doktora oldu kız resmen süründü ve beni o denli korkuttu ki ameliyatıma 1 gün kala iptal ettim sonra Eser hanımı buldum hastaları ile görüştüm ve hiç pişman degilim he bu bu arada Eser hanımda önce bir doktorla daha görüştüm erkek bir doktordu ama hiç içimden gelmedi ona ameliyat olmak ki şanslıymışım neden dersen ameliyatımdan 2 hafta sonra duydum ki doktorun bana dedigi hastanede bir arkadasımız komada bekliyordu narkoz uzmanı sezeryan doguma almış arkadası ama midesinin dolu oldugunu fark etmemiş yada hastaya bunu sormamış bile kız sanırım öldü bebegi de kaldı.yani hastane doktorun ve narkoz uzmanın çok çok önemli ...benim cildimin iyileşme süresinde iyi bir cilt oldugunu biliyorum Eser hanım dedigine göre doktorların istedigi bir cilt yapısıymış ama iyileşme sürecim yani cildim ile yapılan operasyon arasında bir baglantı bir yere kadar var eger o işini güzel yapmasaydı şu an çok daha farklı olurdu.

sonuç olarak: hasta, doktor,hastane,narkoz uzmanı toplam bir bütündür.Hepsi 10 numara olmalı ki rahat bir evre geçirebilesin

saygılar:nazar:

bu senin düşüncen arkadasım ben bunu doktora baglıyorum çünkü geçen sene aynı ameliyatı olacaktım başka bir arkadasım başpka bir doktora oldu kız resmen süründü ve beni o denli korkuttu ki ameliyatıma 1 gün kala iptal ettim sonra eser hanımı buldum hastaları ile görüştüm ve hiç pişman degilim he bu bu arada eser hanımda önce bir doktorla daha görüştüm erkek bir doktordu ama hiç içimden gelmedi ona ameliyat olmak ki şanslıymışım neden dersen ameliyatımdan 2 hafta sonra duydum ki doktorun bana dedigi hastanede bir arkadasımız komada bekliyordu narkoz uzmanı sezeryan doguma almış arkadası ama midesinin dolu oldugunu fark etmemiş yada hastaya bunu sormamış bile kız sanırım öldü bebegi de kaldı.yani hastane doktorun ve narkoz uzmanın çok çok önemli ...benim cildimin iyileşme süresinde iyi bir cilt oldugunu biliyorum eser hanım dedigine göre doktorların istedigi bir cilt yapısıymış ama iyileşme sürecim yani cildim ile yapılan operasyon arasında bir baglantı bir yere kadar var eger o işini güzel yapmasaydı şu an çok daha farklı olurdu.

Sonuç olarak: Hasta, doktor,hastane,narkoz uzmanı toplam bir bütündür.hepsi 10 numara olmalı ki rahat bir evre geçirebilesin

sanırım benim yazdıklarımı okumuşsunuz..orada ki bazı yerlere dikkat etmenizi öneririm.yargılar gibi konuşmadan önce okuduğunuzu tam anlamanız gerektiğini düşünüyorum.ben fıtık ameliyatı da olduğumu ve o yüzden bu süreçte zorlandığımı ifade ettim.sizin kadar herkes kendi yaşayacağı ameliyatı doktorunu araştırır elbettte.ama yazımda da belirttiğim gibi !!! Herkesin vücudu farklı tepkiler veriri.sigara içen biri bu ameliyatı kolay atlatamaz mesela.hiçbir güç bana bunu inandıramaz.hayatı,insanların yaşadıklarını hafife almayıp herkesi kendiniz gibi düşünmemenizi tavsiye eder,süper fikir ve vücudunuzla size mutluklar dilerim...:KK52:

sanırım benim yazdıklarımı okumuşsunuz..orada ki bazı yerlere dikkat etmenizi öneririm.yargılar gibi konuşmadan önce okuduğunuzu tam anlamanız gerektiğini düşünüyorum.ben fıtık ameliyatı da olduğumu ve o yüzden bu süreçte zorlandığımı ifade ettim.sizin kadar herkes kendi yaşayacağı ameliyatı doktorunu araştırır elbettte.ama yazımda da belirttiğim gibi !!! Herkesin vücudu farklı tepkiler veriri.sigara içen biri bu ameliyatı kolay atlatamaz mesela.hiçbir güç bana bunu inandıramaz.hayatı,insanların yaşadıklarını hafife almayıp herkesi kendiniz gibi düşünmemenizi tavsiye eder,süper fikir ve vücudunuzla size mutluklar dilerim...:KK52:

bu arada bu yazdıklarım size değil papatya sizde alıntısını gördüğüm mesaj sahibinedir.

Bu senin düşüncen arkadasım ben bunu doktora baglıyorum çünkü geçen sene aynı ameliyatı olacaktım başka bir arkadasım başpka bir doktora oldu kız resmen süründü ve beni o denli korkuttu ki ameliyatıma 1 gün kala iptal ettim sonra Eser hanımı buldum hastaları ile görüştüm ve hiç pişman degilim he bu bu arada Eser hanımda önce bir doktorla daha görüştüm erkek bir doktordu ama hiç içimden gelmedi ona ameliyat olmak ki şanslıymışım neden dersen ameliyatımdan 2 hafta sonra duydum ki doktorun bana dedigi hastanede bir arkadasımız komada bekliyordu narkoz uzmanı sezeryan doguma almış arkadası ama midesinin dolu oldugunu fark etmemiş yada hastaya bunu sormamış bile kız sanırım öldü bebegi de kaldı.yani hastane doktorun ve narkoz uzmanın çok çok önemli ...benim cildimin iyileşme süresinde iyi bir cilt oldugunu biliyorum Eser hanım dedigine göre doktorların istedigi bir cilt yapısıymış ama iyileşme sürecim yani cildim ile yapılan operasyon arasında bir baglantı bir yere kadar var eger o işini güzel yapmasaydı şu an çok daha farklı olurdu.

sonuç olarak: hasta, doktor,hastane,narkoz uzmanı toplam bir bütündür.Hepsi 10 numara olmalı ki rahat bir evre geçirebilesin

evet arkadaşım seninde dediğin gibi bu benim düşüncem sen ve diğer arkadaşlar nasıl düşüncelerinizi paylaşıyorsanız bende paylaşıyorum vede benimde dediğim gibi doktorunda demiş zaten senin dayanıklılığın yüksek ve cildin hızlı iyileşen bir ciltmiş doktor tabiki önemli ama eser hanıma ameliyat olupta 3 hafta sonunda bile hala ağrıları tam anlamıyla geçmemiş birnide ben tanıyorum.ama maşallah diyelim sen hızlı iyileşmişsin allah tersinide yaşatmasın zaten.

herkese merhaba
yaklaşık 2 ay önce siteye üye olup karın germe ameliyatı olan arkadaşlardan blgi rica etmiştim. sağolsunlar, birçok kişi cevap verdi. ben de yaklaşık 3 hafta önce karın germe ve burun estetiği ameliyatı oldum izmir'de dr. ahmet seyhan bey'e. benim gibi ameliyattan çekinen ve kuşkuları olanlara yardım etmek için girdim tekrar siteye. karın germe ameliyatı olmak isteyen arkadaşlar var ise çok açıkça söyleyebilirim ki, eger bu ameliyatı gerçekten istiyorsanız hiç çekinmeyin. sonu çok ama çok güzel. 3 hafta önce ameliyat olan ben bugun ilk kez alışverişe çıktım, üstelik şişliklerim tam iyileşmeden. ama inanın göbeksiz alışveriş yapmak muhteşem bir duygu. tabi doktorumun sayesinde. ben kendisinden çok güzel bir ilgi gördüm. 2 aydan önce şişliklerin inmez dedi ama bu halim bile beni memnun etmeye yetti. şimdi 2 ay sonrasını sabırsızlıkla bekliyorum. ameliyat sonrasında düşündüğüm kadar zorlu geçmedi. allaha şükür yaralarımın iyilşmesinde bir sorun yaşamadım. tek derdim ameliyat sonrasında kambur yurumek idi çünkü belim agrıdı biraz kambur yurumekten ama şimdi dik yuruyebiliyorum. üstalik işime de bugun başladım. kendimi yormamaya çalışıyorum ama genede mumkun olmuyor. genede agrısız bır gun geçirdim. emin olun ameliyatımın bu kadar başarılı olacagını bilsem, çokkkkkkkkkkkkkk önceden yapardım.

herkese merhaba
yaklaşık 2 ay önce siteye üye olup karın germe ameliyatı olan arkadaşlardan blgi rica etmiştim. sağolsunlar, birçok kişi cevap verdi. ben de yaklaşık 3 hafta önce karın germe ve burun estetiği ameliyatı oldum izmir'de dr. ahmet seyhan bey'e. benim gibi ameliyattan çekinen ve kuşkuları olanlara yardım etmek için girdim tekrar siteye. karın germe ameliyatı olmak isteyen arkadaşlar var ise çok açıkça söyleyebilirim ki, eger bu ameliyatı gerçekten istiyorsanız hiç çekinmeyin. sonu çok ama çok güzel. 3 hafta önce ameliyat olan ben bugun ilk kez alışverişe çıktım, üstelik şişliklerim tam iyileşmeden. ama inanın göbeksiz alışveriş yapmak muhteşem bir duygu. tabi doktorumun sayesinde. ben kendisinden çok güzel bir ilgi gördüm. 2 aydan önce şişliklerin inmez dedi ama bu halim bile beni memnun etmeye yetti. şimdi 2 ay sonrasını sabırsızlıkla bekliyorum. ameliyat sonrasında düşündüğüm kadar zorlu geçmedi. allaha şükür yaralarımın iyilşmesinde bir sorun yaşamadım. tek derdim ameliyat sonrasında kambur yurumek idi çünkü belim agrıdı biraz kambur yurumekten ama şimdi dik yuruyebiliyorum. üstalik işime de bugun başladım. kendimi yormamaya çalışıyorum ama genede mumkun olmuyor. genede agrısız bır gun geçirdim. emin olun ameliyatımın bu kadar başarılı olacagını bilsem, çokkkkkkkkkkkkkk önceden yapardım.

arkadaşım çokkkk geçmiş olsun içimi açtın kaç gündür topiğe girmek bile istemiyordum bende kısa zamanda olacağım ve morale ihtiyacım vardı bir dok karar versem -çok ağrı sızın oldumu sigara içiyormusun bilgilendirirsen sağol

X