Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Arkadaşlar merhaba ilk defa bi forum sitesine yazıyorum Benim çok acil hem iyi hemde ucuz olan bir liposakşın doktoruna ihtiyacım var lütfen amelyat olan arkadaşlar ıyı ve fiyatı uygun olan doktorların ısmını verebilir misiniz? Kilo fazla değil 2-3 kılo fazlalık göbek ve midede yardımlarınızı beklıyorum Teşekkürler

Amelyat olan arkadaşlar lütfen doktorunuzun ismini ve operasyon fiyatını birde memnun olup olmadığınızı yazarsanız karar vericek olan insanlara çokkkk yardımcı olursunuz Bilgi vericeklere şimdiden çokkkk Teşekürler

Merhaba Askbu benımde bütçem sınırlı ve 3-4 kılo fazlallığım var ıyı ve uygun fiyatlı doktor arıyorum Bana bu konuda yardımcı olurmusun lütfen Memnunmusun operasyondan fiyat neydı bide doktorun ismi çok sağ ol sana gaçmiş olsun :)

:KK70::KK70:ebruli 74 cnm bir havtan kalmdi dualarim seninle ins cok kolay ve guzel gecer :13:

saol canim..benim ameliyatim bi gün öncesine alindi:-) yani carsamba günü insallah olup bitecek hersey..zaman kaybetmemek acisindan uctugum gün yapalim ameliyati dedi doktorum..bende cok sevindim..havaalanindan alacaklar beni, sonra dogru hastaneye..muayene ve cizimler yapildiktan sonra aksam 7 gibi ameliyata baslancak..sonrada kardesimde degil misafirhane´de kalcam..servis süper yani anlayacagin..cok heyecanliyim..bide sanirim herkeste oldugu gibi ameliyat öncesi terslikler cikiyo hep..önce dizimi sakatladim, sonra regl olmadim diye hamileyim diye ödüm koptu..:KK43:neyse ki dizimi ameliyat sonrasina biraktik..regl de geldi...bende b12 vitamini eksikligine bagli kansizlik var..simdi tek korkum bu..umarim doktorum tahlilleri görünce, ameliyat olmaz falan demez..yarin sabah mail atcam tahlil sonuclarini..dua edin kizlar benim icin...olsun bitsin su ameliyat..kurtulayim artik hem memislerden hemde göbisten:KK64:

saol canim..benim ameliyatim bi gün öncesine alindi:-) yani carsamba günü insallah olup bitecek hersey..zaman kaybetmemek acisindan uctugum gün yapalim ameliyati dedi doktorum..bende cok sevindim..havaalanindan alacaklar beni, sonra dogru hastaneye..muayene ve cizimler yapildiktan sonra aksam 7 gibi ameliyata baslancak..sonrada kardesimde degil misafirhane´de kalcam..servis süper yani anlayacagin..cok heyecanliyim..bide sanirim herkeste oldugu gibi ameliyat öncesi terslikler cikiyo hep..önce dizimi sakatladim, sonra regl olmadim diye hamileyim diye ödüm koptu..:KK43:neyse ki dizimi ameliyat sonrasina biraktik..regl de geldi...bende b12 vitamini eksikligine bagli kansizlik var..simdi tek korkum bu..umarim doktorum tahlilleri görünce, ameliyat olmaz falan demez..yarin sabah mail atcam tahlil sonuclarini..dua edin kizlar benim icin...olsun bitsin su ameliyat..kurtulayim artik hem memislerden hemde göbisten:KK64:
cnm dualarımız seninle.....okurken ben bile heyecanlandım...inş.sorunsuz bir şekilde olur ve biter.
ben bu ameliyatı kaç kere rüyamda gördüm.oh be kurtuldum oldu ve bitti derken bi uyanıyorum ki rüyaymış..:KK3:
beklemek çok zor yani..inş.sağlıkla atlatırız bu durumu...dualarımız seninle... bizleri habersiz bırakma emi..:KK19:

ebruli74 işallah çok çabuk atlatırsın canım darısı bizlerin başına dok kim ve maliyeti kaça çıkıyor bilgilendirirsen sevinirim LİMON nerdesin merakettim seni yoksa bizden habersiz yaptırdınmı operasyonu bu topik sensiz sessiz kaldı canım

yazici...enyrose....tesekkürle kizlar....:KK3:

enyrose..bende hemen hemen hergün görüyorum rüyamda ve ameliyat hep yarim kaliyo:KK53: sanirim bu cok düsünmemizden dolayi oluyo..

yazici...ben kismetse nebil bozdogan´da yaptiricam..ankara´da....benim kombine ameliyat olacagi icin fiyat normalden farkli..ama normalinde fiyat 4000-4500 arasi..nerede yaptirdigina bagli..

ebruli o ruyalari bende cok goruyorum cok normal bence burun ameliyatimdan once de her gece goruyodum ve hep cirkin olmustu ama sukurler olsun cok memnun um insallah her sey cok guzel gecer beni de heyecan basiyo arada hayirlisi olsun insallah:KK12: ayni gun ameliyat olacaksan o zaman butun gun ac mi kalacan nasil olacak onlari da sor bence guzel bir ruya gibi gecer her sey hic anlamasin ins

Son düzenleme:
ebruli74 sağol cevabın için ben seni ist olacaksın zannetmiştim canım yinede sağol allah yardımcın olsun ne olur aml çıkar çıkmaz bizi bilgilendir diğer kızlar nerdeeeeee yaaaa

ebruli o ruyalari bende cok goruyorum cok normal bence burun ameliyatimdan once de her gece goruyodum ve hep cirkin olmustu ama sukurler olsun cok memnun um insallah her sey cok guzel gecer beni de heyecan basiyo arada hayirlisi olsun insallah:KK12: ayni gun ameliyat olacaksan o zaman butun gun ac mi kalacan nasil olacak onlari da sor bence guzel bir ruya gibi gecer her sey hic anlamasin ins

cance...saat 15 gibi ucagim iniyo, direkt hastaneye gidicez, muayene falan derken saat 19 gibi ameliyata gircem..saat 13 ten itibaren yemek icmek yasak..yani ögle yemegimi yiyebilirim..beni tek düsündüren su icmemek..ben cok su icerim cünkü..ama olsun sanirim en kücük sorun bu olcak:-) ameliyattan sonra internete girebildigim an yazarim buraya kizlar..

offf kizlar yaaa...bende b12 vitamin eksikligine dayanan kansizlik var..doktora tahlil sonuclarimi yolladim..kendisi en cok 1 ameliyat yapabiliriz diyo:-( kombi yapilcakti..moralim bozuldu iyice..ama eger ikisi arasinda bi karar vermek zorunda kalirsam tabiiki meme kücültmeyi yaptircam..insallah ikisi bi arada yapilabilir:-(

bende uzuldum simdi cnm ya neyse her seyin hayirlisi insallah cok kolay gecer ve en kisa zamanda ikinciyi de yaparsinn en onemlisi saglik uzme kendini yine olur sadece zaman istiyo:KK31:

armyarmagan şimdi baktım mesajına sezeryan gibimi demişsin hayır onun kadar ağrılı değil.ciltle ilgili bır amelıyat derın tabakaya inilmıo.ama başka turlu sıkıntıları war.sureklı his kaybı sonrasında karıncalanma ve iğne batması gibi acı.ama ben ağrı çekmedım başka arkadaşlardan çok ağrılı oldu dıyenlaerde war.ağrı eşiğiyle ılgılı bır durum bence.sanada bol şans inş sorunsuz bir amelıyat gecırırsın:)

çok teşekkür ederim ilgin için çok saol valla ben acı çekmekten çk korkuyorum gerçi sezeranımıda epiduralle oldum rahattım bi cesaret toplasam hemen olucm bir arkadasım oldu ama onun kaslarıa dikildi ameliyat sonrası onu görce çok korktum bayağ acı çekiyou ama olucam bikaç ay içinde böylede yyaşamak istemiyorum çünki ço zayıfım ama 5 aylım hame gibiyim

merhaba armagan...msjın forumun çok hareketsiz olduğu bir zamana denk geldi sanırım.bayramdan beri forumda pek yazışma olmamış.yoksa gruplaşma diye birşey söz konusu değil.herkes birbirine elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor bu forumda.ben henüz ameliyat olmadığım için sana yardımcı olamıycam yani kelin ilacı misali.:) aynı soruları bende düşünüp duruyorum.sen ne zaman ameliyat olmayı düşünüyorsun?

ya arkadaşım kusura bakma kimseyi kırmak istemedim ben ama soruma yanıt bulamıyınca bayağ sinirlendim birkaç ay içinde düşünüyorum ameliyat olmayı bi cesaret bulsam ......

çok teşekkür ederim ilgin için çok saol valla ben acı çekmekten çk korkuyorum gerçi sezeranımıda epiduralle oldum rahattım bi cesaret toplasam hemen olucm bir arkadasım oldu ama onun kaslarıa dikildi ameliyat sonrası onu görce çok korktum bayağ acı çekiyou ama olucam bikaç ay içinde böylede yyaşamak istemiyorum çünki ço zayıfım ama 5 aylım hame gibiyim

eft cnm çok cesaret isteyen bır amelıyat.bende zaman zaman nasıl bır cesarettırkı bu gidip amelıyat oldum dedım.ki benımkı çokkkkk sorunlu oldu.ama bugun kendıme gıdıp bır elbıse aldım.dümdüz karnımla çok yakıştı veeee evet herseye rağmen değdi diorum.hep bol kıyafetlerle gizlemeye çalıştığım göbişim artık yok.:21:

darisi basimaa insallah ve isteyen her kezin basina kokuyom ama yapacam cok istiyorum biz acilara alisik iz anne olmusuk ya otesi var mi bi de soyle tas gibi anne olalim azcik hakkimiz dir:KK12:

Son düzenleme:
eft cnm çok cesaret isteyen bır amelıyat.bende zaman zaman nasıl bır cesarettırkı bu gidip amelıyat oldum dedım.ki benımkı çokkkkk sorunlu oldu.ama bugun kendıme gıdıp bır elbıse aldım.dümdüz karnımla çok yakıştı veeee evet herseye rağmen değdi diorum.hep bol kıyafetlerle gizlemeye çalıştığım göbişim artık yok.:21:

ne mutlu sana bişey sorcm ama lütfen gerçe cevap ,.. gerçekte çok acı çekecekmiyim yoksa dayanılır bir acım yani k uyandığında nasıldın lütfen paylaşırmısın korkutmayım die düşünme bilinçlenmek lazım :18:

ne mutlu sana bişey sorcm ama lütfen gerçe cevap ,.. gerçekte çok acı çekecekmiyim yoksa dayanılır bir acım yani k uyandığında nasıldın lütfen paylaşırmısın korkutmayım die düşünme bilinçlenmek lazım :18:

bak cnm bunun cevabı çok göreceli.amelıyattan 2 30 gibi çıktım ama tam ayılmam 5 i buldu.ağrım yoktu karnımı çok gergın hıssedıodum .hatta yanınmda olanlar özellıkle annem ben senı hiç boyle beklemıodum çok ağrın olur acıdan bağırırsın dıe düşünüodum dedı.fakat okadar sırt ağrısı yaşadımkı bu amelıyatı unutturdu bana 3 gun kesıntısız sırt ağrısı çektım.merdıven çıkarken çok korktum sezeryan sonrası çok zorlanmıtım eve ıl geldıgımde ama bunda kuş gibi çıktım.bunlar sana kolay bır amelıyat fıkrı wermesın.ıyıleşmesi en zor amelıyatlardan bırı.şişlikler ve gergınlık çok uzun zaman alıo hele bırde korse faktörü war kac kere yırtıp atmak istedim.halada bazı şeylerı yaparken zorlanıorum ama 2 ayı gerıde bırakan bırı olarak çok şükür artık iyiceyim.dahada ıyı olmayı dört gözle beklıorum .acı eşiğin yüksekse ağrı çekersen bilki 5 gün zorlanırsın sonrasında ağrın olmaz inş kolay bır amelıyat gecırırsın :KK3:

bak cnm bunun cevabı çok göreceli.amelıyattan 2 30 gibi çıktım ama tam ayılmam 5 i buldu.ağrım yoktu karnımı çok gergın hıssedıodum .hatta yanınmda olanlar özellıkle annem ben senı hiç boyle beklemıodum çok ağrın olur acıdan bağırırsın dıe düşünüodum dedı.fakat okadar sırt ağrısı yaşadımkı bu amelıyatı unutturdu bana 3 gun kesıntısız sırt ağrısı çektım.merdıven çıkarken çok korktum sezeryan sonrası çok zorlanmıtım eve ıl geldıgımde ama bunda kuş gibi çıktım.bunlar sana kolay bır amelıyat fıkrı wermesın.ıyıleşmesi en zor amelıyatlardan bırı.şişlikler ve gergınlık çok uzun zaman alıo hele bırde korse faktörü war kac kere yırtıp atmak istedim.halada bazı şeylerı yaparken zorlanıorum ama 2 ayı gerıde bırakan bırı olarak çok şükür artık iyiceyim.dahada ıyı olmayı dört gözle beklıorum .acı eşiğin yüksekse ağrı çekersen bilki 5 gün zorlanırsın sonrasında ağrın olmaz inş kolay bır amelıyat gecırırsın :KK3:

çok teşekkür ederim acı eşiğim çok yüksek değil ama dayanklı biriyimdir benim arkadaşım oldu o çok acı çekti ama onun ameliyatı 8 saat sürmiüş ve kasları dikilmiş uyandığında perişandı bana doktorum sezeryan gibi olmıck dior ama bellide olmaz bakalım hayırlısı

X