Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

selam yazici
aslinda agrim var diyemem, sadece sizilarim, kasintilar ve igne batmalari gibi seyler falan var...ama hani öyle agri degil, sadece rahatsizlik veriyor..anlatabildimmi?? bide tabiiki korku var, yani dikisler düzgün bi sekilde kaynayacakmi, iltihap yada acilma olurmu diye..onun icin bence ameliyat öncesi ve ameliyattan sonraki 1 hafta bence daha kolay...benim sol gögsümde kücük bi yerde akinti vardi, günde iki defa ilac sürdüm ve dünden beri kuru kaldi o bölge yani atlattim sanirim..ayrica göbek deligimden bikac gündür sari yapiskan bisey geliyo, sanirim iltihap..doktorumu aradim, almanya´da oldugum icin maalesef hemen dr. kosabilmek gibi bi sansim yok:-( doktorum orayada ilac sürmemi söyledi..dün dikislerimin resimlerini cekip yolladim dr. beye..bugün arayip herseyin normal olup olmadigini söyleyecek..
ben sigara hic kullanmadim ve dogrusunu söylemek gerekirse, eger kullansaydim biraz korkardim bu ameliyattan..cünkü yara sorunlari cogunlukla sigara kullananlarda olusuyomus..gözünü korkutmak istemem, ama doktorum bunu bana bi cok kez söyledi..
yapabilirsen, mutlaka en yakin zamanda birak ya da en azindan azalt sigarayi..tabii tiryaki olmayan birisi icin bunu söylemek kolaydir elbette..ama sagligin su noktada daha önemli ve eminim sende bunun farkindasindir

:)kızlar bıraz gülelim diye yazıyorum,dün bütün gün bu operayonların yorumlarını resımlerini inceledim,bu gece rüyamda yaptırmışım,hiç ama hiç ağrım olmamış(benım en korktuğum taktığım konu)neyse elimi göbeğime koyuoyrum,yok olmuş dümdüz,çok sevınıyorum...

İzmir'den Dr. Ahmet Seyhan'a karın germe ve burun ameliyatı olan birileri var ise beni doktor ve ameliyat sonrası durum ile ilgili bilgilendirebilir mi acaba ? şimdiden teşekkür ederim :)

slm arkadaslar samsunda ameliyat olan varmi bana bilgi atin lütfennnnnn

hastahanenin adını ve doktorun adını yazarsan sevinirim.

Evet arkadaşlar ben de yeni ameliyat olanların son durumunu çok merak ediyorum, özellikle ebruli nasılsın canım, normal hayatına dönebildin mi, bir de ikizleri olan bir arkadaş vardı, diyastazı çok fazla olan, sen nasılsın canım, bebeklerini emzirebiliyor musun, lütfen bizi unutmayın, sizin iyi haberleriniz moral oluyor, ben emzirme işi bitince olmaya karar verdim, bekleyip yorumları takip ediyorum şimdilik.

bu ameliyatı nerede yaptırdınız hangi doktora ve maliyetii öğrenebilirmiyim

herkez nerde aml olan arkadaşlarımız vardı sıkıldılarmı mismarla vardı çiğdemmert vardı merry vardı nerelerdesiniz zaman geçtikçe sağlığınız ne durumda ebruli sen nasısın canım

herkez nerde aml olan arkadaşlarımız vardı sıkıldılarmı mismarla vardı çiğdemmert vardı merry vardı nerelerdesiniz zaman geçtikçe sağlığınız ne durumda ebruli sen nasısın canım

burdayım cnm pc de sorun wardı bayağıdır gıemedım.sağlığım ıyı artık çok daha rahatım ama şişliklerım azalmakla bırlıke devam edıo.ama çokda rahatsız etmıo 6 ay sonra tam sonuç alınacak dıo doktorum suan 3 ay oldu operasyon olalı bugunume çok şükür çok çektım ama sonuç yüz güldürücü:)

çok çektim?ben çalışıyorum,gerçekten 15 gün sonra işe dönülürmü?birde sezeryanda 7 kat,bu opersyonda 2 kat kesiliyor diyolar,ölemi?

çok çektim?ben çalışıyorum,gerçekten 15 gün sonra işe dönülürmü?birde sezeryanda 7 kat,bu opersyonda 2 kat kesiliyor diyolar,ölemi?

çok çektım derken benım göbek fıtığıyla ılgılı sorunlarım wardı o yusden bır ay sonra ıkınci bir operasyon geçırdım .enfeksıyon olustu falan bir sürü şey .benım yaşadıklarım ender komplkasyonlardı herkes bunu yaşıyacak die bir sey yok.ama 15 gun sonra işe dönmek zor gibi.yanı en azından benım için öyleydi iki ayım çok zor geçti.hala bile akşamları çok rahat degıım.kaslarım şişio . eft bu amelıyatta 2 kat kesılıo yanı iç organlara hiç dokunmuolar.oyusden çok ağrım olmadı ama ıyıleşmesi en zor amelıyat her sey çok yavaş düzeldi.bunlar benım yasadıklarım daha rahat olan arkadaşlar wardı bide onların yorumlarını okuman gerek eskı yorumlara gırersen ordan çok faydalanırsın nerdeyse gün gün yasadıklarımızı yazmıştık.:)

çok sevindim arkadaşım darısı tüm isteyenlerin başına bende bir aksilik olmazsa şubat ayında bitirecem bu işi ama çok heyecanlıyım ayrıca sana sormak istediğim 1 ay evvel sen sigarayı bırakmışmıydın insan heyecandan daha çok içermiş gibi beliyor yine buralarda ol canım bizi yalnız bırakma LİMON sen neyaptın çok mu yoğunsun arkadaşım gittinmi doktora

selam kizlar...

kusura bakmayin giremedim bi süredir..burada okullar tatil..malum cocuklardan firsat olmuyor
ben karin germe konusunda iyiyim aslinda..pazartesi kismetse ise basliyorum..
2 haftadir bayaa biseyler yapmaya basladim evde..yanliz süpürüp silme islerine hic dokunmuyorum arkadaslardan biri 15 gün sonra calisabilirmiyim diye sormus...bence bu biraz zor..yani 3 hafta olsa daha iyi olur..ama buda nasil bi yerde calistigina bagli..yani masa basinda calisiyosan, zorda olsa 15 gün sonra idare edebilirsin..ben ameliyat olali 4 hafta oldu..ve 2. haftadan sonra hemen hemen hic durmadim..ama yoruldukca uzandim..ilk iki hafta rahatsiz olmustum karin bölgesinden..meme kücültmeyi unutmustum hatta..hicbir sorun yoktu..ama iki haftadir, karin germe ile ilgili bi sorunum yok..onun yerine sag memede acilma oldu..o beni bayaa bi üzdü..bende memede yapilan ameliyatin düzelmesi daha zor oluyor..en azindan bende öyle..karnim tabiiki yorulunca sisiyor..bide su korseden kurtulmayi dört gözle bekliyorum..korseye alistim ama benimki kemer gibi olanlardan..o da hep bel kisminda kirisiyo..buda beni deli ediyor..kisa ve net söylemek olursa...kesinlikle pisman degilim..öyle fazla agri falanda olmuyo kizlar..sadece kendinizi tamamen iyi hissetmeniz uzun sürüyo..sabir istiyo yani bu ameliyat..sakin korkmayin..agri falan degil gercekten..ben dikislerimi dogru dürüst hissetmedim bile...sezeryanla kesinlikle karsilastirilamaz...2 sezeryan gecirdim...ikisinde de cok ama cok daha fazla agrim oldu..zaten insanoglu herseye alisiyo..ben asla yapamam diyodum, ama 1 aydir hic sorunsuz sirt üstü uyuyorum..halen dizlerimin altina yastik koyuyorum..böylesi benim icin daha rahat oluyo...ama gercekten hersey alisiyo insan zamanla..agir kaldirmayin bi süre..birakin hersey dört dörtlük olmasin evde..yaza kadar fistik gibi olcaz kizlar..bunu unutmayin..ben simdiden inanamiyorrum karnimin haline..hep aynaya bakip duruyorum..yilbasi icin bi elbise aldim..inanilmaz..daha önce asla ve asla giyinemezdim öyle bisey...sislikler var daha tabiiki...ama onlar beni hic rahatsiz etmiyo..en azindan sarkiklik yok hepinize simdiden iyi yeni bir yil diliyorum..

yok cnm ben maalesef sıgarayı bıakamadım son 3 gun gunde bır tane içmiştim amelıyattan 15 gun sonra tekrar gu nde bır tane falan içiodum bır iki derken çoğaldı ama dikşlerımde acıldı veeee hala çok azda olsa açıklık war dr dıkıo gene açılıo yanı ııkı operasyon gecırdım iki kerede dikş atıldı .bakalım artık akıntım çokk azaldı inş haftaya akıntı bıter wede belkı son kez dıker.doktoruma gore sıgara içenlerde dikiş açılması gorulebılırmış.eğer bırakabılıosan içme arkadasım.diyorum ama halada bırakamadımsanada şimdiden bol şans dılerım butun bu olumsuzluklara ragmen iyiki yaptırdım dıyebılıorum darısı senın ve tüm ısteyenlerın başına

cevpalr için tşk,ALLAH şifa versin tez zamand,ben bel fıtığı oldum,yanı zaten sırt üstü ve yan cenın posizyonunda yatıyorum 10 yıldır,başka türlü istesemde yatamıyorum,aam ilk 6 ay bölr yatmak çok acı vermişti,bir daha özgür uyuyamamk,yüzüstü yatamamak,ama laışıyor ınsan,o anlamda zorlanmıcam,sigara hiç içmediç çok şükür,iyi bir karın germe adayıyım sanırım:)

Tuğrul Turan'ın sayfasına yazdım ama cevap gelmedi. Bir de sizlere sorayım . Ben de 2 doğum sonrası deri fazlası ve çatlak oluştu. Spor yaptığımdan dolayı diastazı yok ettim ama deri fazlası için ameliyat lazım. Derimi iç çamaşırımın ve pantolanlarımın içine tıkıştırmaktan, eşimin yanındayken karnımı durmadan içime çekmekten bıktım artık.

Neyse, içime sinen tek bir doktor oldu o da Tuğrul bey. Adı geçen doktora karın germe ameliyatı olan var mı?

Arkadaslar ben tam 70 kilo verdim, karnim acaip sarkiyor. Dr Dilek Avsara ameliyat olmak istiyorum esiyle birlikte yapiyormus herhalde Dr Yakup avsar. Onlar hakkinda bir bilginiz var mi ? Ve ya onlar tarafindan ameliyat edilenler ? Ben yurt disinda kaliyorum ve Turkiyede ameliyat olmak istiyorum (istanbulda ) onereceginiz doktorlar varsada sevinirim..

ebruli cnm nasil sevinim bilsen senin iyi olmana azcik doktorun hakkinda bilgi verebilirsen cok makbule gecer ben tam ameliyat arifesinde baya bi karistim cunku senin doktorun adi ve nerde oldun gerci yazmissin da inan ki aglamaktan geriye yazdiklarina bakamiyorum ben her halde senin doktorunla irtibata gececem ve yanilmiyosam sen ankarada omustun orda olacam buyuk ihtimal bana yardimci olursan cok sevinirim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…