Ben
meme dikleştirme ve karın germe oldum 8. Günüm 3. Gün direnlerim çıktı, aynı gün hastaneden taburcu oldum, ilk gün yürüttüler kısa bir süre ama ilk 3 gün çok ağrım vardı, 3. Gün öğleden sonra eve geldim, kendi korselerim de var ama doktorumun seçtiği korse beni çok daha güvende hissettirdiği için onu kullanmaya devam ettim ve yaklaşık iki ay gece gündüz takacaksın ara ara havalandırabilirsin ama çıkarıp yürümek yok dendi, benim ameliyattan sonra göğsüm de inanılmaz ödem ve şekil bozukluğu vardı hatta moralim çok bozuktu doktorum geçecek zamanla şeklini alacak dedi dokum çok olduğu için protez kullanmadık boyutu ve şekli şuan gerçekten iyi görünüyor 85 gibi duruyor ama henüz tam ölçemedik, karnım ise hiç şiş değildi ama dün birden bire ödem toplamaya başladı taş gibi oldu karnım resmen doktor sürekli yürüdüğün için ödemi geç topladın ama ne kadar yürürsen yürü bu ödem oluşacak küçük bir kesi değil boydan boya yaptık iki ay ver düzelecek dedi, bugün 8. Günüm dik yürüyorum hemen hemen, her işimi kendim yapıyorum diyemem ama kendi işlerimi kendim görmeye başladım , tek sıkıntım göbek deliğim diğer tüm dikişler emilmeye başladı orası hariç bu kadar dostlar