ebruli 74 cnm bir havtan kalmdi dualarim seninle ins cok kolay ve guzel gecer :13:
cnm dualarımız seninle.....okurken ben bile heyecanlandım...inş.sorunsuz bir şekilde olur ve biter.saol canim..benim ameliyatim bi gün öncesine alindiyani carsamba günü insallah olup bitecek hersey..zaman kaybetmemek acisindan uctugum gün yapalim ameliyati dedi doktorum..bende cok sevindim..havaalanindan alacaklar beni, sonra dogru hastaneye..muayene ve cizimler yapildiktan sonra aksam 7 gibi ameliyata baslancak..sonrada kardesimde degil misafirhane´de kalcam..servis süper yani anlayacagin..cok heyecanliyim..bide sanirim herkeste oldugu gibi ameliyat öncesi terslikler cikiyo hep..önce dizimi sakatladim, sonra regl olmadim diye hamileyim diye ödüm koptu.. neyse ki dizimi ameliyat sonrasina biraktik..regl de geldi...bende b12 vitamini eksikligine bagli kansizlik var..simdi tek korkum bu..umarim doktorum tahlilleri görünce, ameliyat olmaz falan demez..yarin sabah mail atcam tahlil sonuclarini..dua edin kizlar benim icin...olsun bitsin su ameliyat..kurtulayim artik hem memislerden hemde göbisten
ebruli o ruyalari bende cok goruyorum cok normal bence burun ameliyatimdan once de her gece goruyodum ve hep cirkin olmustu ama sukurler olsun cok memnun um insallah her sey cok guzel gecer beni de heyecan basiyo arada hayirlisi olsun insallahayni gun ameliyat olacaksan o zaman butun gun ac mi kalacan nasil olacak onlari da sor bence guzel bir ruya gibi gecer her sey hic anlamasin ins
armyarmagan şimdi baktım mesajına sezeryan gibimi demişsin hayır onun kadar ağrılı değil.ciltle ilgili bır amelıyat derın tabakaya inilmıo.ama başka turlu sıkıntıları war.sureklı his kaybı sonrasında karıncalanma ve iğne batması gibi acı.ama ben ağrı çekmedım başka arkadaşlardan çok ağrılı oldu dıyenlaerde war.ağrı eşiğiyle ılgılı bır durum bence.sanada bol şans inş sorunsuz bir amelıyat gecırırsın:)
merhaba armagan...msjın forumun çok hareketsiz olduğu bir zamana denk geldi sanırım.bayramdan beri forumda pek yazışma olmamış.yoksa gruplaşma diye birşey söz konusu değil.herkes birbirine elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor bu forumda.ben henüz ameliyat olmadığım için sana yardımcı olamıycam yani kelin ilacı misali.:) aynı soruları bende düşünüp duruyorum.sen ne zaman ameliyat olmayı düşünüyorsun?
çok teşekkür ederim ilgin için çok saol valla ben acı çekmekten çk korkuyorum gerçi sezeranımıda epiduralle oldum rahattım bi cesaret toplasam hemen olucm bir arkadasım oldu ama onun kaslarıa dikildi ameliyat sonrası onu görce çok korktum bayağ acı çekiyou ama olucam bikaç ay içinde böylede yyaşamak istemiyorum çünki ço zayıfım ama 5 aylım hame gibiyim
eft cnm çok cesaret isteyen bır amelıyat.bende zaman zaman nasıl bır cesarettırkı bu gidip amelıyat oldum dedım.ki benımkı çokkkkk sorunlu oldu.ama bugun kendıme gıdıp bır elbıse aldım.dümdüz karnımla çok yakıştı veeee evet herseye rağmen değdi diorum.hep bol kıyafetlerle gizlemeye çalıştığım göbişim artık yok.
ne mutlu sana bişey sorcm ama lütfen gerçe cevap ,.. gerçekte çok acı çekecekmiyim yoksa dayanılır bir acım yani k uyandığında nasıldın lütfen paylaşırmısın korkutmayım die düşünme bilinçlenmek lazım :18:
bak cnm bunun cevabı çok göreceli.amelıyattan 2 30 gibi çıktım ama tam ayılmam 5 i buldu.ağrım yoktu karnımı çok gergın hıssedıodum .hatta yanınmda olanlar özellıkle annem ben senı hiç boyle beklemıodum çok ağrın olur acıdan bağırırsın dıe düşünüodum dedı.fakat okadar sırt ağrısı yaşadımkı bu amelıyatı unutturdu bana 3 gun kesıntısız sırt ağrısı çektım.merdıven çıkarken çok korktum sezeryan sonrası çok zorlanmıtım eve ıl geldıgımde ama bunda kuş gibi çıktım.bunlar sana kolay bır amelıyat fıkrı wermesın.ıyıleşmesi en zor amelıyatlardan bırı.şişlikler ve gergınlık çok uzun zaman alıo hele bırde korse faktörü war kac kere yırtıp atmak istedim.halada bazı şeylerı yaparken zorlanıorum ama 2 ayı gerıde bırakan bırı olarak çok şükür artık iyiceyim.dahada ıyı olmayı dört gözle beklıorum .acı eşiğin yüksekse ağrı çekersen bilki 5 gün zorlanırsın sonrasında ağrın olmaz inş kolay bır amelıyat gecırırsın