Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

mısmarla canım sen nasılsın amelıyat sonrası karnın nasıl tamamen ıyılestı mı herkese gecmıs olsun

mısmarla canım sen nasılsın amelıyat sonrası karnın nasıl tamamen ıyılestı mı herkese gecmıs olsun

canım kabuk kalmadı artık karnımda, ağrılar da azalmaya başladı, fakat uyuşukluk hissi devam tabi
hala şişlik de var ama sanki azar azar iniyo o da
artık rahat öksürüyorum bi de :):nazar::nazar:

canım kabuk kalmadı artık karnımda, ağrılar da azalmaya başladı, fakat uyuşukluk hissi devam tabi
artık rahat öksürüyorum€ bi de :):nazar::nazar:

bugün oturdört gün oldu, bende rahat öksürebiliyorum artık :) şişlikler hala biraz var, hergün biraz daha iyileşiyorum kızlar :81::nazar::nazar:

mimoza77 seni merak ettim, şimdi nasılsın? epey iyileşme göstermiş olmalısın ilk günleri atlattın, senin minişlerle nasıl uyumlu gidiyormu? :79:

artık rahat öksürüyorum bi de :):nazar::nazar:

bugün oturdört gün oldu, bende rahat öksürebiliyorum artık :) şişlikler hala biraz var, hergün biraz daha iyileşiyorum kızlar :81::nazar::nazar:

:nazar::nazar::nazar:arkadaşlar iyi olmanıza çok sevindim.demekki her geçen gün daha iyi olunuyor.boşuna dememişler zaman herşeyin ilacıdır.inş.darısı benim gibi bekleyenlerin başına.....:97:

çiğdem,mimoza nerelerdesiniz arkadaşlar...inş. sizlerde daha iyisinizdir..:KK16:

arkadaslar bende cok heyecanliyim..az kaldi yaaa:KK62: 2 aralikta sira bende..korkmuyo degilim hani...umarim hersey yolunda gider...

ameliyat olan arkadaslar.:KK71:...gecmis olsun tekrar..darisi basima..

slm herkeze kızlar ben karın germe ameliyatı olucam ama çok korkuyorum ameliyat sonrası agrılar çok olucak diye sezeryan ile doğum yaptım onun kadar acı çekermiyim ne olur bilgilendirin

:nazar::nazar::nazar:arkadaşlar iyi olmanıza çok sevindim.demekki her geçen gün daha iyi olunuyor.boşuna dememişler zaman herşeyin ilacıdır.inş.darısı benim gibi bekleyenlerin başına.....:97:

çiğdem,mimoza nerelerdesiniz arkadaşlar...inş. sizlerde daha iyisinizdir..:KK16:

burdayım cnm bayram tatili bitti çok şükür artık evımdeyım.bende artık gayet ıyıyım ama şişliklerım dewam edıo.heleki çok ayakta kalırsam taş gibi oluyorum.ama hala dikişlerımden çok azda olsa akıntı war.bakalım bu hafta gıdıcem doktoruma inş bir sıkıntı olmaz:26:

:nazar:iyi olmana sevindim cnm.bu operasyonun iyileşme süreci sabır istiyor anladığım kadarıyla.inş.her geçen gün dahada iyi olursun.

bende bayram tatilinde hiç bakamamıştım foruma ama kimsecikler yazmamış zaten:97:

anladığım kadarıyla burada birkaç kişi grup olusturuyor ve sadece birbirleriyle muhattap oluyorlar biz birşey soruyoruz kimse cevap verme zahmetinde bile bulunmuyor bravo ya

ya kizlar (ameliyat olanlar)..benim sizlere bi sorum olcak..sacma gelebilir, kusura bakmayin lütfen..ben ameliyat icin tr´ye gelip kardesimde kalicam..yanliz bu gün kardesim, evinde sadece alaturka bi wc oldugunu söyledi..sizce bu sorun olurmu??? dikisler falan patlarmi?? aklim karisti iyice..gidip oteldemi kalsam???

ya kizlar (ameliyat olanlar)..benim sizlere bi sorum olcak..sacma gelebilir, kusura bakmayin lütfen..ben ameliyat icin tr´ye gelip kardesimde kalicam..yanliz bu gün kardesim, evinde sadece alaturka bi wc oldugunu söyledi..sizce bu sorun olurmu??? dikisler falan patlarmi?? aklim karisti iyice..gidip oteldemi kalsam???

merhaba cnm sordugun soru saçma falan degıl.ben normal tuvalete oturmayı hiç denemedım fakat klozete bıile zor oturuyordum.bence zorlanırsın diğer arkadaşlarında fıkrını al bence.

armyarmagan şimdi baktım mesajına sezeryan gibimi demişsin hayır onun kadar ağrılı değil.ciltle ilgili bır amelıyat derın tabakaya inilmıo.ama başka turlu sıkıntıları war.sureklı his kaybı sonrasında karıncalanma ve iğne batması gibi acı.ama ben ağrı çekmedım başka arkadaşlardan çok ağrılı oldu dıyenlaerde war.ağrı eşiğiyle ılgılı bır durum bence.sanada bol şans inş sorunsuz bir amelıyat gecırırsın:)

anladığım kadarıyla burada birkaç kişi grup olusturuyor ve sadece birbirleriyle muhattap oluyorlar biz birşey soruyoruz kimse cevap verme zahmetinde bile bulunmuyor bravo ya

merhaba armagan...msjın forumun çok hareketsiz olduğu bir zamana denk geldi sanırım.bayramdan beri forumda pek yazışma olmamış.yoksa gruplaşma diye birşey söz konusu değil.herkes birbirine elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor bu forumda.ben henüz ameliyat olmadığım için sana yardımcı olamıycam yani kelin ilacı misali.:) aynı soruları bende düşünüp duruyorum.sen ne zaman ameliyat olmayı düşünüyorsun?

Arkadaşım bende senin gibi olmak isteyipte olamayan biriyim geçen seneden beride hem uygun hemde iyi bir dr araştırması içindeyim topikte yaptığım araştırmalarlada bir dr buldum gibi sanada istersen dr hakkında bilgi verebilirim

kızlar özellikle aml üzerinden zaman geçmiş ark soruyorum liponun yapıldığı yerlerde yani kasığın iki tarafında çukur oluşuyormu ve bu çukur zamanla geçiyormu .SSKda bu aml olmuş bir kadının ikitarafında duruyormuş ve göbeği dalga dalgaymış bana böyle anlattılar gerçektende böylemi cevaplarsanız çok sevinirim

X