mısmarla canım sen nasılsın amelıyat sonrası karnın nasıl tamamen ıyılestı mı herkese gecmıs olsun
canım kabuk kalmadı artık karnımda, ağrılar da azalmaya başladı, fakat uyuşukluk hissi devam tabi
hala şişlik de var ama sanki azar azar iniyo o da
artık rahat öksürüyorum€ bi de :)
canım kabuk kalmadı artık karnımda, ağrılar da azalmaya başladı, fakat uyuşukluk hissi devam tabi
hala şişlik de var ama sanki azar azar iniyo o da
artık rahat öksürüyorum bi de :)
bugün oturdört gün oldu, bende rahat öksürebiliyorum artık :) şişlikler hala biraz var, hergün biraz daha iyileşiyorum kızlar :81:
arkadaşlar iyi olmanıza çok sevindim.demekki her geçen gün daha iyi olunuyor.boşuna dememişler zaman herşeyin ilacıdır.inş.darısı benim gibi bekleyenlerin başına.....:97:
çiğdem,mimoza nerelerdesiniz arkadaşlar...inş. sizlerde daha iyisinizdir..
ya kizlar (ameliyat olanlar)..benim sizlere bi sorum olcak..sacma gelebilir, kusura bakmayin lütfen..ben ameliyat icin tr´ye gelip kardesimde kalicam..yanliz bu gün kardesim, evinde sadece alaturka bi wc oldugunu söyledi..sizce bu sorun olurmu??? dikisler falan patlarmi?? aklim karisti iyice..gidip oteldemi kalsam???
anladığım kadarıyla burada birkaç kişi grup olusturuyor ve sadece birbirleriyle muhattap oluyorlar biz birşey soruyoruz kimse cevap verme zahmetinde bile bulunmuyor bravo ya
anladığım kadarıyla burada birkaç kişi grup olusturuyor ve sadece birbirleriyle muhattap oluyorlar biz birşey soruyoruz kimse cevap verme zahmetinde bile bulunmuyor bravo ya