direnlerim çıktıııııı, çok şükür bu günü de gördüm, çıkartırken biraz acıdı ama onu söylemeliyim, aslında bayağı acıdı da neyse artık bunuda atlattık bandajları söküp pansuman yapı dr, inanırmısınız bakamadım bile, ama dr çok ısrar etti bak diye... Baktım....
Yepyeni bir göbek deliğim var ama orjinali gibi değil yani hamilelik öncesindeki hali gibi değil, yani benimki gibi değil aslında bambaşka bir göbek deliği, ama fırlamış bir göbek deliğinden kat be kat iyi tabiki...
Dikişlerim ise bir leğen kemiğimden diğerine kadar, yani oldukça fazla, ama kızlar dümdüz olmuş resmen, dr yağ gerçekten hiç yokmuş dedi, bağırsaklarıda olması gereken yere soktuk dedi:) yanlııız bu önümüzdeki 1 ay boyunca karın kaslarımı hiç kullanmamalıymışım nekahat döneminde tamamen hiç zorlanmamalılarmış, yoksa yapılan ameliyatın yüzde 80 i boşa gidermiş, bebekleri kaldırmam tamamen yasak 1 ay boyunca, bende kas ayrılması çok fazla olduğundan böyle olmalıymış....
Dün de bebeklerimi de dışarıdan yardım alarak emzirdim çok mutluyum....
çarşamba günü banyo yapmama izin çıktı, sitede ki kuaföre gidip saçımı yıkatıp fönletirim diye düşünmüştüm ama ancak yıkatabildim fön için bekleyemedim ağrım olduğundan malesef yıkatıp çıktım....
Bazı dikişlerim gizli bazılarının ise alınması gerekiyormuş 13 gün sonra alınacak onlar...
Göbek deliğimin dikişleri ise cuma günü alınacak.....
Böyle her ayrıntısına kadar yazıyorum ama bu ameliyatı olmak isteyen arkadaşlar faydalansınlar diyerekten:)