- 12 Eylül 2014
- 49
- 59
CANIM KAC GUNDE DIK YURUMEYE BASLADIN? BENI KORKUTUYORLAR AYLARCA EGIK YURUYEBILIRSIN DIYEcanım ya e postaları sildim yanlışlıkla sağol beğenmene sevindim umarım send eçok mutlu olursun benim gibi bişeyler sormuşsun ama aklımda kalamadı süreç zor değil inan korkma
o catlak olayi bendede var gercekten cok can sikici benim göbek deligimin üstüne kadar cikiyor ve gercekten almadigim kremler kalmadi dünyanin paralarini harcadim ama hic bir faydasi olmadi takma kafana gözyaslarina yazik zaten degistiremezsin ben 18 yasinda anne oldum okadar güzel vucudum vardiki dogumdan sonra ilk birsene galiba hep agliyarak gecti ama yapacak birsey yok benim kiz kardesimde 1 tane catlak yok bazilari bu konuda sansli ÜZÜLMEHaklıdın ama yinede çok üzülüyorum ağlıyorum bazen
JELESEC bana birde dovmeli Karin fotolarini gondersen merak ettim bak :)ize takılan çok yok aslında zaten 1.sen sonra beyazlaşıyor ben dövme yaptırdım bikini giyiniyorum düşük beli olunca kayar görünür diye sağlama aldım:)
kalem işi tuttu valla bi çok kişi yaptı bunu canım
Bende 17 yaşında anne oldum küçük yaşta doğum yapanlarda çatlak oranı daha yüksel galiba şuan fiziğim çok iyi ama giyinikken güzelim soyununca karnım berbato catlak olayi bendede var gercekten cok can sikici benim göbek deligimin üstüne kadar cikiyor ve gercekten almadigim kremler kalmadi dünyanin paralarini harcadim ama hic bir faydasi olmadi takma kafana gözyaslarina yazik zaten degistiremezsin ben 18 yasinda anne oldum okadar güzel vucudum vardiki dogumdan sonra ilk birsene galiba hep agliyarak gecti ama yapacak birsey yok benim kiz kardesimde 1 tane catlak yok bazilari bu konuda sansli ÜZÜLME
Biraz ağır olacak belki ama olsunKombin ameliyat iyidir
Kız ne nazlanmasıBen mini karına okey demiştim zaten ama iş ciddiye binince korktum tabi..
Şu fıtığı netleştireyim hele bakayım,sende sana zahmet bir araştır.Memnunmular,izler ne kadar?
Hasan bey sekreterine rahat bir güne tarih ver dedi.Rahat rahat ameliyat edelim diyince tarih uzadı açıkcası.Yoksa erken olurdu ama olsun bekleriz :) Aynı güne gelmesi çok şans gerçekten
Teşekkür ederim canım ..Merakla bekleyeceğim...Tesadüfe bak yaa..:) ben dün alman forumda birkac kisiye yazdim anlatim seni, resim görmek istedigini, bugün email ile birisi gönderecek bakalim gelir gelmez haber veririm. Burun dudak da mi olacak??
beni de izlemeye alŞimdi diyeceksin ki sen niye yaptırıyorsun. Benimki gerçekten çooook feci durumda. Bak seni izlemeye alayım da gör. Yani ben bu durumdayım da yaptırıyorum. Sen bir daha kıyasla.
NURCI01 NE ZANAB AMELIYAT OLACAKSIN? BENDE ERCAN BEYI DUSUNUYORUM, NE YAPILACAK SANA?Ben gozalti torbamida aldircam,bide kendi dokumdan dudak dolgusu yapacakmis ercan bey,varmi aranizda kendi dokusundan dudak dolgusu yapaaannn?
Ben Hyalüronik asit ve yağ dolgusu yaptırdım dudaklarıma.Şimdide dokumdan dolgu yapacagını söyledi doktorum bakalımBen gozalti torbamida aldircam,bide kendi dokumdan dudak dolgusu yapacakmis ercan bey,varmi aranizda kendi dokusundan dudak dolgusu yapaaannn?
Aynen kendi dolgumdan yapilacagini soyledi,dedigin gibi olur oda eminim kendi dokumdan dedigine gore,Ben Hyalüronik asit ve yağ dolgusu yaptırdım dudaklarıma.Şimdide dokumdan dolgu yapacagını söyledi doktorum bakalımDermis tabakasından yani deri altı tabakasından alıp dudağıma koyacak.Seninkide öylemi ?
Karin germe,yanlarimdan yag alinacak kok hucresinden yanaklarima dolgi yapacak,dudaklarim dolacak kendi dokumdan bi de gozalti torbam alincak,,ben zayif biriyim insallah yeterince yag cikarda yanaklarimda dolar,hazir anesteziyo almisken yuzumude acisiz hallediym dedimNURCI01 NE ZANAB AMELIYAT OLACAKSIN? BENDE ERCAN BEYI DUSUNUYORUM, NE YAPILACAK SANA?
CANIM KAC GUNDE DIK YURUMEYE BASLADIN? BENI KORKUTUYORLAR AYLARCA EGIK YURUYEBILIRSIN DIYE
Cok gecmis olsun canim..bende arastirma icindeyim su ana.sen kime oldun yazarmisin? Ben karin germe olmak istiyorum. Beni izlemeye alimisin?