Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Karin germe, meme silikon, yuze yağ enjeksiyonu,kendi yagımla popo dikleştirme,lipo,fitik,ve birkaç büyük benim için 6 gun önce ameliyat oldum. Uzerimden kamyon geçmiş gibiydi :-) ilk iki gün asla ayaklanacağımı düşünemedim, şimdi iyiyim çok şükür. Harika bir dr um vardı hem meslek olarak hem kişilik olarak bir haftada bile vücudum şişkinlerime rağmen çok sekilli 6 ay sonrasını tahmin bile edemiyorum:-)allah herkesin gönlüne göre versin
Aboooovvv!
Hepsi 1 defada mı???

Geçmiş olsun. Mutlu olmana da çok sevindim. Daha da iyi olsun inşallah.

Aboodoktoruepsi 1 defada mı???

Geçmiş olsun. Mutlu olmana da çok sevindim. Daha da iyi olsun inşallah.
Evet vallahh bir defada:)daha birkac sey istemistim ama doktorum yeter dedi.cahil cesaretiymis benimkisi ameliyattan cikarken anladim.:) Simdi iyiyim sukurler olsun... en azindan birkerede bitti

Evet vallahh bir defada:)daha birkac sey istemistim ama doktorum yeter dedi.cahil cesaretiymis benimkisi ameliyattan cikarken anladim.:) Simdi iyiyim sukurler olsun... en azindan birkerede bitti
İyi cesaret :) ama sonuçlar güzel olunca cektigi acıyı unutuyordur insan :)

Çok geçmiş olsun bir kere de olmuş bitmiş aman dikkat iyileşme sürecinde;iyiyim diye hemen işe güce sarmayın

Merhaba,fıtık ameliyatıda oldum demişsiniz.Ne fıtığı vardı sizde? Bende mini karın germe amelşyatı olacağım,göbek fıtığım çıktı ortaya.Onuda o ameliyatla olmayı düşünüyorum ..

Arzum karın germe sırasında fıtık işi de hallediliyor ya heralde doğumlardan karın germe olanlar da hep fıtık da düzeltildi benim de dahil

Arzum karın germe sırasında fıtık işi de hallediliyor ya heralde doğumlardan karın germe olanlar da hep fıtık da düzeltildi benim de dahil

Gobek fitigim vardi karin germede alindi sizde dusunun bence

Çok teşekkürler kızlar... Bende hazır o ameliyatla hallettirmeyi düşünüyorum zaten.Ama öncelikle ultrason ları çektireyim,genel cerrahi Doktorumada konuşayımda .Garantiye alayım dimi :KK66: Bir doktora bağlı kalamıyorum nedense.. Bak heyecan yaptım şimdi :KK14:

Karin germe, meme silikon, yuze yağ enjeksiyonu,kendi yagımla popo dikleştirme,lipo,fitik,ve birkaç büyük benim için 6 gun önce ameliyat oldum. Uzerimden kamyon geçmiş gibiydi :-) ilk iki gün asla ayaklanacağımı düşünemedim, şimdi iyiyim çok şükür. Harika bir dr um vardı hem meslek olarak hem kişilik olarak bir haftada bile vücudum şişkinlerime rağmen çok sekilli 6 ay sonrasını tahmin bile edemiyorum:-)allah herkesin gönlüne göre versin
Bende elmacık kemiklere ve çeneye yağ dolgu yaptırdım.Dudaklarada yaptırdım :KK66: Harika bir sonuç aldım,inşallah sende çok güzel sonuç alırsın canım :KK66:

Bende elmacık kemiklere ve çeneye yağ dolgu yaptırdım.Dudaklarada yaptırdım :KK66: Harika bir sonuç aldım,inşallah sende çok güzel sonuç alırsın canım :KK66:
Arastirma surecinde konusmustuk sizle.oyle kotu yorumlar vardiki yag dolgusu hakkinda hatta ameliyat gunu dr yag dolgusundan vaz gectigimi soyledim.. oda seni sonra uzecek birsey yapmam bana birak dedi iyiki vaz gecmemisim sisligi var ama isil isil suratim ve gayet guzel sis halinden bile sonuctan memnun kalacagimi tahmin edebiliyorum :)

Bende 17 yaşında anne oldum küçük yaşta doğum yapanlarda çatlak oranı daha yüksel galiba şuan fiziğim çok iyi ama giyinikken güzelim soyununca karnım berbat
al bendende okadar insanlar bana ay cok güzel fizigin var diyorlar ama ici beni yakar disi seni:KK45::KK45:

Karin germe,yanlarimdan yag alinacak kok hucresinden yanaklarima dolgi yapacak,dudaklarim dolacak kendi dokumdan bi de gozalti torbam alincak,,ben zayif biriyim insallah yeterince yag cikarda yanaklarimda dolar,hazir anesteziyo almisken yuzumude acisiz hallediym dedim
Bunlari bende yaptirmak istiyorum kizlar bu gidisle biz estetik yaptira yaptira dokunulmamis yer birakmicaz:-):KK48:

Sen ile ben kader arkadasıyız galiba
Bende oyleyim giyinikken ne gobek ne bi sey var ellinir kiloyum zaten,millet diyo nasil iki cocuk dogurdun diye,,,yuzumde cok iyiydi ama bu sene bi yuzumde cokme falan oldu gozaltarim torbalandi,,doktor dedi sen cok mu uzuldun bu sene dedi,,,aynen bildi valla sinir stres insani resmen cokuse gecirtiyo:KK43:

Bende oyleyim giyinikken ne gobek ne bi sey var ellinir kiloyum zaten,millet diyo nasil iki cocuk dogurdun diye,,,yuzumde cok iyiydi ama bu sene bi yuzumde cokme falan oldu gozaltarim torbalandi,,doktor dedi sen cok mu uzuldun bu sene dedi,,,aynen bildi valla sinir stres insani resmen cokuse gecirtiyo:KK43:
Göxlerimin altı moraıyor benimde

Kendi yaginla popomu nasil oldu peki memnunmusun,benimde popo duz,Yanlardan alinanlar anca yuzume yeter,hangi yagla doldurim ben,Allaam ya niye kilolu degilim ben ya ameliyatinerteleyip zorla kilomu alsam yaa,ûhhüüü:KK43:(

X