Guzel oldu diye dusunuyorum asil sonucu sisliklerim inince gorecegim:) ama dusuncelerim olumluKendi yaginla popomu nasil oldu peki memnunmusun,benimde popo duz,Yanlardan alinanlar anca yuzume yeter,hangi yagla doldurim ben,Allaam ya niye kilolu degilim ben ya ameliyatinerteleyip zorla kilomu alsam yaa,ûhhüüü(
Çok teşekkürler kızlar... Bende hazır o ameliyatla hallettirmeyi düşünüyorum zaten.Ama öncelikle ultrason ları çektireyim,genel cerrahi Doktorumada konuşayımda .Garantiye alayım dimiBir doktora bağlı kalamıyorum nedense.. Bak heyecan yaptım şimdi
Eee,hadi o zaman.. Gösterde heyecanlandır beni o zamanArzummmm resimler geldiiiii. Sagolsun arkadas gönderdi. Ayyy harika görünüyor. Bunlari gördükten sonra gözü kapali yaparsin artik.
AKsamdan beri catladim valla ne resmi o allah askina:)Eee,hadi o zaman.. Gösterde heyecanlandır beni o zaman
Ben mini karın germe olacagımya,Aşkkitabı da yabancı forumlardan bu amelşyatı olan arkadaşlarla irtibata geçti benim için sağolsun.Foto paylaşmış yardımcı olmak için.Bana gösterecek nasıl oldugunuAKsamdan beri catladim valla ne resmi o allah askina:)
Anladiimm:))Ben mini karın germe olacagımya,Aşkkitabı da yabancı forumlardan bu amelşyatı olan arkadaşlarla irtibata geçti benim için sağolsun.Foto paylaşmış yardımcı olmak için.Bana gösterecek nasıl oldugunuBu forumda mini karın germe olan pek kişi yok,fotoda bulamadım yardımcı olacak.O yüzden canım :)
.Kizlar 39 yasindayim arkadasim bu yastan sonra napicaksin yasini basini aldin diyip duruyor[/QUOT
Eee,hadi o zaman.. Gösterde heyecanlandır beni o zaman
sen kendi hayatına bak:) öyle diyenlere de bi zahmet sor 18 ime girdiğim gün mü yaptıracaktım diye :)Kizlar 39 yasindayim arkadasim bu yastan sonra napicaksin yasini basini aldin diyip duruyor
Ben mini karın germe olacagımya,Aşkkitabı da yabancı forumlardan bu amelşyatı olan arkadaşlarla irtibata geçti benim için sağolsun.Foto paylaşmış yardımcı olmak için.Bana gösterecek nasıl oldugunuBu forumda mini karın germe olan pek kişi yok,fotoda bulamadım yardımcı olacak.O yüzden canım :)
Canım yorumları okuyunca dayanamadım nacizane fikrimi söylemek istedim. Senin çatlağında yokmuş o yüzden bi daha düşün derim bende. Benim beş aylık bi göbeğim ve alt karında çatlaklarım vardı bu yüzden izleri hiç sorun etmedim neden edeyim ki zaten çatlak ve kocamann farklı yöntemleri bi araştır yoksa oluru o zaman düşün benceIki hamilelik geçirdim.Hamileliklerden dolayı karın bölgemde gevşeme var.Sporla deri toplanmıyor.Lipo da oldum daha önce ama doktorum belirli bir miktara kadar yapabiliyoruz sonuçta.Fazla yaparsak deri altta katlantıya girer demişti.Benim tek sorun zaten göbek altımda.Mide göbek üstünde hiçbirşey yok.. O yüzden mini karın germeye okey verdi zaten.. Kas onarımı olacak,yani kas dikilecek,fazla deri alınacak.Lipo ile karını ve bel kısımları destekleyecek tabi. Tekrar konuşayım ben en iyisi,için rahat etmeyecek yoksa.
Çok teşekkür ederim düşüncelerini paylaştığın için :)Canım yorumları okuyunca dayanamadım nacizane fikrimi söylemek istedim. Senin çatlağında yokmuş o yüzden bi daha düşün derim bende. Benim beş aylık bi göbeğim ve alt karında çatlaklarım vardı bu yüzden izleri hiç sorun etmedim neden edeyim ki zaten çatlak ve kocamann farklı yöntemleri bi araştır yoksa oluru o zaman düşün bence
Hakkında hayırlısı olsun.
Fotoğgraflarınız bar sanırım,rica etsem ekleyebilirmisiniz beni? Birde doktorunuz kim,ne zaman amelşyat oldunuz yazarsanız çok sevinirim.Canım yorumları okuyunca dayanamadım nacizane fikrimi söylemek istedim. Senin çatlağında yokmuş o yüzden bi daha düşün derim bende. Benim beş aylık bi göbeğim ve alt karında çatlaklarım vardı bu yüzden izleri hiç sorun etmedim neden edeyim ki zaten çatlak ve kocamann farklı yöntemleri bi araştır yoksa oluru o zaman düşün bence
Hakkında hayırlısı olsun.
Tam iki ay oldu canım, dr um hüseyin kandulu hemen ekliyorum bakabilirsin..,Fotoğgraflarınız bar sanırım,rica etsem ekleyebilirmisiniz beni? Birde doktorunuz kim,ne zaman amelşyat oldunuz yazarsanız çok sevinirim.
Canım,öncelikle çok teşekkür ediyorum eklediğin içinTam iki ay oldu canım, dr um hüseyin kandulu hemen ekliyorum bakabilirsin..,
Sorun canım istediğiniz kadar seve seve cevaplarım. Durumu kötü olan arkadaşlar hiç düşünmesin yaptırsın valla ilk 15 günden sonra hızla iyileşiyorsun...Canım,öncelikle çok teşekkür ediyorum eklediğin içinAlbüme bakıp yorum yazım ve birkaç sorum var.Cevaplarsan sevinirim
Merhaba canım bu operasyonu bende istiyorum fakat hiç destekçim yok ama inanılmaz ihtiyacım var rica etsem benide ekleyebilirmisin?Tam iki ay oldu canım, dr um hüseyin kandulu hemen ekliyorum bakabilirsin..,
Benimde hiç destekçim yoktu başta eşim bile bana karşıydı umarım seninde gönlüne göre olur ekliyorum seni..Merhaba canım bu operasyonu bende istiyorum fakat hiç destekçim yok ama inanılmaz ihtiyacım var rica etsem benide ekleyebilirmisin?
Canim benide eklermisin..bende arastirma icindeyim..bana her dojtordan baska cevap geliyor..sasirdim iyiceTam iki ay oldu canım, dr um hüseyin kandulu hemen ekliyorum bakabilirsin..,