Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

kalem işi tuttu valla bi çok kişi yaptı bunu canım

hayırlısı olsun forumda çok arakadaşın albümü var giren denk gelen olursa görürsün mutlka

arzum ben senin fotolarını geçmişte görmüştüm karar senin tabi ama fiziğin düzgün karnın da öyle mini karın germede de iz var biliyorsun az sporla taş olursun sen

Ilgin icin cok teseekkur ederim jelesec,kimin var acaba ercan karacogluna yaptiran,inan siteyi kullanmayi bile bilmiyorum,anca msjlari okuyup cvp yazabiluyorum,ben bu ay olucam insallah ameliyati,bide cok agri sanci oluyomu dayanilamayacak kadar

Ilgin icin cok teseekkur ederim jelesec,kimin var acaba ercan karacogluna yaptiran,inan siteyi kullanmayi bile bilmiyorum,anca msjlari okuyup cvp yazabiluyorum,ben bu ay olucam insallah ameliyati,bide cok agri sanci oluyomu dayanilamayacak kadar
Nurci sana özel msj attım.

Arkadaslar cok tesekkur ederim ilginize gercekten,bide siteyi kullanmayi ogrensem iyi olacak,odul puani falan biseyler yaziyo anlamadim:)

arzum ben senin fotolarını geçmişte görmüştüm karar senin tabi ama fiziğin düzgün karnın da öyle mini karın germede de iz var biliyorsun az sporla taş olursun sen
Sağolasın canım..Herkes öyle diyor aslında ama işte Sporla hallolmayan şeyler var işte Birse göbek fıtığı çıktı bende,şimdi onu bir inceleteyim,Doktorumla tekrar konuşayımda ona göre karar vereceğim :)
Evet,iz beni geri itiyor ama sıkı bir karında cezbediyor..Bilemiyorum inan,çok zor bir karar .

Bana hasan beyen cevap geldi bugün..tam karin germe diyor..benim cirkin olan apandis izim vardi oda düzelir beraberinde diyor..ama izlerin cok cok asagida olmayacagini vede izlerin silinmesinin 6 ay ve 1 yil sürebilir diyor..

Bana hasan beyen cevap geldi bugün..tam karin germe diyor..benim cirkin olan apandis izim vardi oda düzelir beraberinde diyor..ama izlerin cok cok asagida olmayacagini vede izlerin silinmesinin 6 ay ve 1 yil sürebilir diyor..
Apandist izinin düzeltebilmesi harika.. Çok aşşagıda iz olmuyormuş evet.Zaten alt kısımdanda gerilme olduğu için iz yukarı çıkabiliyormuş biraz.. Zaten ip tanga filan gitmeyi unuturuz sanırım normal kesim çamaşırlarla rahat edilebilir Izler zaten bira kişisel durum biliyorsun.Daha öncesi bir ameliyat izin varsa,nasıl iyileştiyse,ne kadar iz kaldıysa ona yakın olur deniliyor. Bıçak değen yer sonuçta iz kalacak,öyle veya böyle..Adla bu tekniğin izsiz olanı yok maalesef..

Cok zor
Cok zor bir karar ya..bana nasil yapilmasi gerektigini biraz anlatmaya calisti ama yüz yüze konusmak daha iyi diyor.yoksa kafaniz karisir dedi..ama yapilinca cok güzel dümdüz karniniz olur diyor..böyle yurt disindan karar vermek ne zor bisey ya..iki arada kaldim resmen

Kizlar arkasim bugin bisey anlatti,yengesi bi estetik hastanesine gitmis dolgu neyin yaptirmaya,icerden ciglik sesleri falan duymus,demiski burda dogum falan yapiliyomu demis,ordakiler de yok demis karin germe ameliyati oldu demis (( cok tirsmaya basladim ben ya

Hayirli olsun gormemistim bu yazilari demek sende ameliat olacaksin sonunda hemde cok yakin zamanda :) hayirlsii olsun komple burun dudak karin fitik masallah

Neeeeeeeeeee 27.11. mi sendeeee??? Inanmiyorummmm kizzz....
Az degilsin sen, önce nazlan nazlan, yapmam ben, istemem ben ama yan cebime koy misali

Neyse haydi bakalim hayirlisi artik!! Kiz bazen gözü kapatip soguk suya atlamak lazim! Ben öyle yapiyorum, yoksa düsündügüm zaman, bendede hemen teredütler basliyor Ama yaptirmasamda aklimda kalacak, ve bu karin ile devam yasiyacagim, bunuda istemedigime göre , yaptirmaya karar verdim!
Ama benim larnim mini karin germe ile halounsaydi, hic bir saniye bile düsünmezdim! Varsay ki sezeryan ile dogum yapmissin....

Alman forumlara bir girip bakayim dolanayim birseyler bulmaya calisayim o zaman...

Cumartesi günü Ercan beye muayene oldum.Tam karın germe olmam gerektiğini söyledi.Göğüsleriminde silikon ile hallolacağını söyledi.Şimdi maddi manevi karar verme zamanı .......

Tamamen abartı bu ya nasıl çığlık zaten uyuyoruz mmkün değil bişey duymamız ben kimsede de okumadım böyle bişey ilk senin yazın yok arkadaşım ameliyat sırasında ağrı hiç duymuyoruz zira beden uykuda sonrası ilk bi kaç gün sızınıda ağrı kesiclerle çözüyorsun ben ilk haftadaan sonra ilaç bile almadım

hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…