Biraz ağır olacak belki ama olsunHayirli olsun gormemistim bu yazilari demek sende ameliat olacaksin sonunda hemde cok yakin zamanda :) hayirlsii olsun komple burun dudak karin fitik masallah
Neeeeeeeeeee 27.11. mi sendeeee??? Inanmiyorummmm kizzz....
Az degilsin sen, önce nazlan nazlan, yapmam ben, istemem ben ama yan cebime koy misali
Neyse haydi bakalim hayirlisi artik!! Kiz bazen gözü kapatip soguk suya atlamak lazim! Ben öyle yapiyorum, yoksa düsündügüm zaman, bendede hemen teredütler basliyorAma yaptirmasamda aklimda kalacak, ve bu karin ile devam yasiyacagim, bunuda istemedigime göre , yaptirmaya karar verdim!
Ama benim larnim mini karin germe ile halounsaydi, hic bir saniye bile düsünmezdim! Varsay ki sezeryan ile dogum yapmissin....
Alman forumlara bir girip bakayim dolanayim birseyler bulmaya calisayim o zaman...
Arzu ben zaten anlatamadim sanirim ,yani ameliyattan sonra iste kendine geldiginde kadin bas bas bagiriyomus,nefes alirken bile fena agriyomus,icerden kaslari dikiyolar ya ondan sanirim ne biliym yaTamamen abartı bu ya nasıl çığlık zaten uyuyoruz mmkün değil bişey duymamız ben kimsede de okumadım böyle bişey ilk senin yazın yok arkadaşım ameliyat sırasında ağrı hiç duymuyoruz zira beden uykuda sonrası ilk bi kaç gün sızınıda ağrı kesiclerle çözüyorsun ben ilk haftadaan sonra ilaç bile almadım
Bem karistirdim gene,mazur gorun dedimya tam kullabamiyorum siteyi,bide telefondan giriyorum karman corman oluyo,jelesec sana yazmistim arkadasim
Bem karistirdim gene,mazur gorun dedimya tam kullabamiyorum siteyi,bide telefondan giriyorum karman corman oluyo,jelesec sana yazmistim arkadasim
Kizla banada cvp verin,cok mu agri oluyo insani bagirtacak kadar
2 sezeryan doğum yapmış birisi olarak ilk günün çok acılı daha sonra gün geçtikçe acının daha da azalacağını düşünüyorum ama ilk hafta zor olur bence....Ben daha aml olmadım. Ama sonuçta parmağımız kesilse, canımız yanıyor. Bu ameliyatlar büyük aml lar. Kendi adıma, ağrıyı, acıyı göze alıyorum.
2 sezeryan doğum yapmış birisi olarak ilk günün çok acılı daha sonra gün geçtikçe acının daha da azalacağını düşünüyorum ama ilk hafta zor olur bence....
bizim buradaki pamulçilenk arkadaşımızın canı çok azdır o bile atlattı ağrıya izin vermiyorlar dayıyorlar ilacıBen daha aml olmadım. Ama sonuçta parmağımız kesilse, canımız yanıyor. Bu ameliyatlar büyük aml lar. Kendi adıma, ağrıyı, acıyı göze alıyorum.
Keşke çatlaklarım tamamen geçecek olsa 1 ay acıya bile razıyım benaynen ilk hafta sıkıntı;15.gün sonra ağrı sızıdan eser kalmıyor ben vc de ve yataktan kalkarken zorlanmıştım
Keşke çatlaklarım tamamen geçecek olsa 1 ay acıya bile razıyım ben(((((
Haklıdın ama yinede çok üzülüyorum ağlıyorum bazenevet ben şanlıydım bu konuda doğum çatlaklarım alttaydı hepsi kesildi çöp oldu şükür üstteklere bişey yapılamıyor gittiği kadar de sonuç da gergin sıkı göbek olacak
Haklıdın ama yinede çok üzülüyorum ağlıyorum bazen
Haklıdın ama yinede çok üzülüyorum ağlıyorum bazen
Yüklemedim üsttekiler kalır dedi drresim var mı yükledin mi? bakım merak ettim bak çatlakların gidebildiği kadar gider ama bil öyle gir ameliyata dr tamamen gitmez dediyse evet gitmez üzülme o da nazarlık olsun
Benim çok sarkık değil ama çok çatlak heryer çatlak karnımda yoksa ben ameliyat izini acısını hiç düşünmüyorum ize dövme yaptırırım çok belli olursaBenim karnım çooook sarkık. Belki de bu da bir avantaj. Karar vermek daha kolay oluyor )
Benim çok sarkık değil ama çok çatlak heryer çatlak karnımda yoksa ben ameliyat izini acısını hiç düşünmüyorum ize dövme yaptırırım çok belli olursa
Çok iyi yapmışsın dövme çok mantıklı bende çatlakları kapsayan desenli bi dövmemi ysptırsam diye düşünmeye basladımize takılan çok yok aslında zaten 1.sen sonra beyazlaşıyor ben dövme yaptırdım bikini giyiniyorum düşük beli olunca kayar görünür diye sağlama aldım:)
Resim varmı görebilirmiyim ?Benim karnım çooook sarkık. Belki de bu da bir avantaj. Karar vermek daha kolay oluyor )
Merhaba ben bundan 9 sene önce karin germe ameliyati oldum uzun hikaye ama bende hic sanci felan olmadi belki herkezde farklidir ama öyle bagirma felan böyle birsey yok öyle birsey olsa bu kadar ameliyat olan arkadaslar var birinden biri yazardiKizla banada cvp verin,cok mu agri oluyo insani bagirtacak kadar