Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Hayirli olsun gormemistim bu yazilari demek sende ameliat olacaksin sonunda hemde cok yakin zamanda :) hayirlsii olsun komple burun dudak karin fitik masallah :KK70:
Biraz ağır olacak belki ama olsun :KK66: Kombin ameliyat iyidir :KK66:
Neeeeeeeeeee 27.11. mi sendeeee??? Inanmiyorummmm kizzz....:KK71:
Az degilsin sen, önce nazlan nazlan, yapmam ben, istemem ben ama yan cebime koy misali:KK39:

Neyse haydi bakalim hayirlisi artik!! Kiz bazen gözü kapatip soguk suya atlamak lazim! Ben öyle yapiyorum, yoksa düsündügüm zaman, bendede hemen teredütler basliyor :KK17::KK17: Ama yaptirmasamda aklimda kalacak, ve bu karin ile devam yasiyacagim, bunuda istemedigime göre , yaptirmaya karar verdim!
Ama benim larnim mini karin germe ile halounsaydi, hic bir saniye bile düsünmezdim! Varsay ki sezeryan ile dogum yapmissin....

Alman forumlara bir girip bakayim dolanayim birseyler bulmaya calisayim o zaman...

Kız ne nazlanması :-) Ben mini karına okey demiştim zaten ama iş ciddiye binince korktum tabi..
Şu fıtığı netleştireyim hele bakayım,sende sana zahmet bir araştır.Memnunmular,izler ne kadar?
Hasan bey sekreterine rahat bir güne tarih ver dedi.Rahat rahat ameliyat edelim diyince tarih uzadı açıkcası.Yoksa erken olurdu ama olsun bekleriz :) Aynı güne gelmesi çok şans gerçekten :-)

Eheh
Tamamen abartı bu ya nasıl çığlık zaten uyuyoruz mmkün değil bişey duymamız ben kimsede de okumadım böyle bişey ilk senin yazın yok arkadaşım ameliyat sırasında ağrı hiç duymuyoruz zira beden uykuda sonrası ilk bi kaç gün sızınıda ağrı kesiclerle çözüyorsun ben ilk haftadaan sonra ilaç bile almadım
Arzu ben zaten anlatamadim sanirim ,yani ameliyattan sonra iste kendine geldiginde kadin bas bas bagiriyomus,nefes alirken bile fena agriyomus,icerden kaslari dikiyolar ya ondan sanirim ne biliym ya:KK43:

Bem karistirdim gene,mazur gorun dedimya tam kullabamiyorum siteyi,bide telefondan giriyorum karman corman oluyo,jelesec sana yazmistim arkadasim

Bem karistirdim gene,mazur gorun dedimya tam kullabamiyorum siteyi,bide telefondan giriyorum karman corman oluyo,jelesec sana yazmistim arkadasim

canım bak ben kendi ameliyatım ve k.k dan aynı doktora olduğumuz bir çok arkadaşımla reelde görüşüyorum arkadaş olduk inan ayılınca da bağıran çağıran denk gelmedim zaten narkozun etkisi devam ediyor hemen serum takılıyor ağrı kesici var içinde ha öksürük tuttu beni siğara içiyordum o zaman karnım yandı öksürükte ona da dr ilaç verdi 2.güne geçti inan korkulacak ameliyat değil seçtiğin doktor kendi doktorum diye yzamyorum bu işte başarılı hastane keza öyle çok teşkilatlı rahat ol özeldenmi yazdın bakım bende yeni siteme alışamadım daha inan

Ben daha aml olmadım. Ama sonuçta parmağımız kesilse, canımız yanıyor. Bu ameliyatlar büyük aml lar. Kendi adıma, ağrıyı, acıyı göze alıyorum.
2 sezeryan doğum yapmış birisi olarak ilk günün çok acılı daha sonra gün geçtikçe acının daha da azalacağını düşünüyorum ama ilk hafta zor olur bence....

2 sezeryan doğum yapmış birisi olarak ilk günün çok acılı daha sonra gün geçtikçe acının daha da azalacağını düşünüyorum ama ilk hafta zor olur bence....

aynen ilk hafta sıkıntı;15.gün sonra ağrı sızıdan eser kalmıyor ben vc de ve yataktan kalkarken zorlanmıştım

Ben daha aml olmadım. Ama sonuçta parmağımız kesilse, canımız yanıyor. Bu ameliyatlar büyük aml lar. Kendi adıma, ağrıyı, acıyı göze alıyorum.
bizim buradaki pamulçilenk arkadaşımızın canı çok azdır o bile atlattı ağrıya izin vermiyorlar dayıyorlar ilacı

Benim çok sarkık değil ama çok çatlak heryer çatlak karnımda yoksa ben ameliyat izini acısını hiç düşünmüyorum ize dövme yaptırırım çok belli olursa

ize takılan çok yok aslında zaten 1.sen sonra beyazlaşıyor ben dövme yaptırdım bikini giyiniyorum düşük beli olunca kayar görünür diye sağlama aldım:)

Kizla banada cvp verin,cok mu agri oluyo insani bagirtacak kadar:KK43:
Merhaba ben bundan 9 sene önce karin germe ameliyati oldum uzun hikaye ama bende hic sanci felan olmadi belki herkezde farklidir ama öyle bagirma felan böyle birsey yok öyle birsey olsa bu kadar ameliyat olan arkadaslar var birinden biri yazardi

X