- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
Biraz ağır olacak belki ama olsun Kombin ameliyat iyidirHayirli olsun gormemistim bu yazilari demek sende ameliat olacaksin sonunda hemde cok yakin zamanda :) hayirlsii olsun komple burun dudak karin fitik masallah
Neeeeeeeeeee 27.11. mi sendeeee??? Inanmiyorummmm kizzz....
Az degilsin sen, önce nazlan nazlan, yapmam ben, istemem ben ama yan cebime koy misali
Neyse haydi bakalim hayirlisi artik!! Kiz bazen gözü kapatip soguk suya atlamak lazim! Ben öyle yapiyorum, yoksa düsündügüm zaman, bendede hemen teredütler basliyor Ama yaptirmasamda aklimda kalacak, ve bu karin ile devam yasiyacagim, bunuda istemedigime göre , yaptirmaya karar verdim!
Ama benim larnim mini karin germe ile halounsaydi, hic bir saniye bile düsünmezdim! Varsay ki sezeryan ile dogum yapmissin....
Alman forumlara bir girip bakayim dolanayim birseyler bulmaya calisayim o zaman...
Kız ne nazlanması Ben mini karına okey demiştim zaten ama iş ciddiye binince korktum tabi..
Şu fıtığı netleştireyim hele bakayım,sende sana zahmet bir araştır.Memnunmular,izler ne kadar?
Hasan bey sekreterine rahat bir güne tarih ver dedi.Rahat rahat ameliyat edelim diyince tarih uzadı açıkcası.Yoksa erken olurdu ama olsun bekleriz :) Aynı güne gelmesi çok şans gerçekten