Estağfurullah,öyle dermiyim hiç.. Hiçkimse olmayan bir sorundan dolayı ameliyat olmak istemez.Ama ciddi bir sorun varsa düşünmeden kabul eder ve ameliyatını olur.Benim gibi az problem olanlar ama durumdan rahatsız olanlar sıkıntı yaşayanlar biraz fazla düşünür,acabalar Yaşar Sanırım..Şimdi diyeceksin ki sen niye yaptırıyorsun. Benimki gerçekten çooook feci durumda. Bak seni izlemeye alayım da gör. Yani ben bu durumdayım da yaptırıyorum. Sen bir daha kıyasla.
Hesapkitap resimlerini bende görebilirmiyimŞimdi diyeceksin ki sen niye yaptırıyorsun. Benimki gerçekten çooook feci durumda. Bak seni izlemeye alayım da gör. Yani ben bu durumdayım da yaptırıyorum. Sen bir daha kıyasla.
Göremiyorumki...Benimdemi seni izlemem gerekiyor acaba?Şimdi diyeceksin ki sen niye yaptırıyorsun. Benimki gerçekten çooook feci durumda. Bak seni izlemeye alayım da gör. Yani ben bu durumdayım da yaptırıyorum. Sen bir daha kıyasla.
Gör tabii de, ben daha aml olmadım. Baştan uyarayım, durum feci... Travma yaşama sonra ))))Hesapkitap resimlerini bende görebilirmiyim
Bilmiyorum ki... Yeni öğreniyorum burayı. Ben seni izlemeye aldım. Başka napılıyor, bilmiyorum. Zaten 2 foto var.Göremiyorumki...Benimdemi seni izlemem gerekiyor acaba?
Albüm ayarlarını kontrol edermisin canım..Bende seni izlemeye aldım ama yine görünmüyorBilmiyorum ki... Yeni öğreniyorum burayı. Ben seni izlemeye aldım. Başka napılıyor, bilmiyorum. Zaten 2 foto var.
Ah kizlar hepimiz ayni durumdayiz yoksa nasil taniscaktikGör tabii de, ben daha aml olmadım. Baştan uyarayım, durum feci... Travma yaşama sonra ))))
Kizlar 39 yasindayim arkadasim bu yastan sonra napicaksin yasini basini aldin diyip duruyor
Bende göremiyorumAh kizlar hepimiz ayni durumdayiz yoksa nasil taniscaktik
Ettim. Takip ettiklerim görüyor. Kosmetik sen görüyor musun resimleri?Albüm ayarlarını kontrol edermisin canım..Bende seni izlemeye aldım ama yine görünmüyor
Sen de ona arkadaş mı diyorsun??? Kazıp gömseydi bir de!
Hemen bir daha bakıyorumBende göremiyorum
Hesapkitap sagol inan beni cok güldürdün
Hesapkitap sagol inan beni cok güldürdün
Birde fotolarını tıklayıp ayarlarına tek tek bak canım.Belki albüm ayarın o şekildedir ama fotoların ayarı farklıdır.Yada albüm ayarına bak.Yazınca da pişman oldum... Çenemi tutamıyorum diye... Neyse ki gülmüşsün )))
Takip ettiklerim görebiliyor. İkinizi de izliyorum. Başka napıcamı bilmiyorum (
Dogru bir sözdü ama resimleri göremiyorum ama belki bende bir sorun vardir tesekkür ederimYazınca da pişman oldum... Çenemi tutamıyorum diye... Neyse ki gülmüşsün )))
Takip ettiklerim görebiliyor. İkinizi de izliyorum. Başka napıcamı bilmiyorum (
Haklıymışsın. Albüm ayarı ile foto ayarları farklıymış. Değiştirdim şimdi.Birde fotolarını tıklayıp ayarlarına tek tek bak canım.Belki albüm ayarın o şekildedir ama fotoların ayarı farklıdır.Yada albüm ayarına bak.
Haklıymışsın. Albüm ayarı ile foto ayarları farklıymış. Değiştirdim şimdi.
Haklıymışsın. Albüm ayarı ile foto ayarları farklıymış. Değiştirdim şimdi.