Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Merhaba arzum forumda A amylee diye biri vardı ve Ahmet Karacalara mini karın germe yaptırmıştı sanırım mumnun kalmıştı.

ahh ben birsey mi kacirdim?? ne zaman görüstün sen?? mini karin germe almanyada birkac kisi taniyorum forumlarda birde Doktorum kendi resimlerde gösterdi ama burda KK hic duymadim. oda güzel sonuc bir sonuc, ama üst kisim SIKI olmak sarti ile! Zaten senin karnin üst kismi güzel, ama alt kismi az birsey var evet. birde öne egilince en belirgin olur herzaman... yani SEN rahatsiz oluyorsan, yap tabiki ayrica sen Londonsibelin Izini gördün süper yapti Hasan bey!! Iz ise sadece derdin, ki bu mini germe daha kisa bir Iz, Hasan beye hemen yap!!Seni tanidigim icin, hasan beyden baskasina yaptirmasin herhalde, hazir ikna etmisken, hemen yap . Hasan beyin mirin kirina bakma bence , önemli olan SEN rahatsiz oluyor musun olmuyormusun? onu önce tespit et!!!
Jelsec iyi fikir verdi, kalem al ve Iz büyüklügünde bir cizgi yap bir kac gün onunla gez. Ben yaptim vallah
Mini germeyi biliyorsun zaten, tam neyi merak etmistin ki?? alman forumda arastirma yapabilirim senin icin.
Birde kas onarimi da yapacak mi beraberinde??
Ay Arzum kizzz söyle düsünsene dümdüzzzzzzzz
ah ahhhhh benim son 19 gün kaldi haftaya birdaha gidecegim görüsmeye...

Ben mini karın germeyi zor ikna ettim..Ameliyat tarihi bile aldım ama iş ciddiye binince sanırım kafam allak bullak oldu.Sanırım biraz benim ısrarım sonucu olunca böyle oldu yaa

Günde mi aldin?? ne zaman?? Her ameliyata kafa karismiyor mu?? Sen daha iyi bilirsin!! Ama sonrasi hep mutluluk...
Ama tabiki sen bilirsin canim...

Aklima birde Smart Lipo geldi! oda toparliyormus, az bir sarkma varsa! Onuda istersen arastir, tam kendinden emin degilsen...! Dr. Tasci youtube da bunu acikliyor!!Hasan bey yapmiyor zanedersem

Bencede gerek yoksa neden bukadar eziyet ediceksin kendine yani okadar kolay bir ameliyatta degil iyi düsün iyice arastir

minikarin germe daha kolay bir ameliyat, hem kesi sezeryan gib,i birde kas onarimi klasik germe gibi yapilmiyor, sadece fazla deri aliniyor! alman forumlardakiler cok kolay atlatiklarini hep yaziyorlar...

Bunu bende yaptirmadan önce sordum.... Ama inan o kadar incelerim ki gögüsümü, ama hic ele gelmiyor, özelikle esime de sordum, yok kesinlikle hic ama hic birsey hisetmedi bugüne... ama arzum un dedigi gibi doku ve dogru yöntem cok önemli.
D cup olduguna göre yeterince dokun var! Ayrica ERcan bey zaten bu konuda uzman! Yapmisken aklinda varsa yap, kombine herzaman iyidir. Bir tasla iki kus

Düsünüyorum zaten 5 haftadada iyilesirim heralde

Canım,Alman forumlarından araştır sana zahmet.İnsan olan kişilerin memnuniyet derecesini ve önerilerini okumak istiyor.Foto görmek istiyor,endişeler oluyor muhakkak..Sonuçta ameliyat yani..
Benim göbek fıtığımda varmış.Hasan bey farketti ve onuda halledecek.Ben yinede Genel Cerrahıma gittim bugün.Tüm karın ve kitle ultrason çekileceğim. Onunda fikirini alacağım tabi.Eğer zaten gerçekten ameliyatlık durum ise mini karın germe ile birlikte olmak istiyorum.Karnımda görülür yerde başka kesi ve ameliyat istemiyorum zaten..
Ameliyt tarihim 27 Kasım :) Vazgeçmezsem aynı gün ameliyat oluyoruz canım :) Hayırlısı olsun hepimiz için..Burnumada biraz daha kavis verilecek,dudak dolgusu olacak nasip olursa..Öncelik göbek fıtığım şu an,sonuçları elime alayım öncelikle :)

Ben isteklerimi anlatınca zaten Hasan bey lipo seni mutlu etmez dedi.Fazla deriyide alıp,kasları toparlayıp lipo ile desteklemek gerek dedi.Üst karına,bel be biraz sırta doğru lipo yapılacak zaten.Ama alttaki gevşekliğe mini karın olması gerek..
minikarin germe daha kolay bir ameliyat, hem kesi sezeryan gib,i birde kas onarimi klasik germe gibi yapilmiyor, sadece fazla deri aliniyor! alman forumlardakiler cok kolay atlatiklarini hep yaziyorlar...

Alt kaslar dikilip sıkılaştırılıp onarılıyor canım.Üst mide,göbek üstündeki kaslara onarma yapılamıyor.

Herkese selamlar,bu ilk mesajim benim,uzun suredir izliyorum msjlari,bende karin germe olucam sizleri sayesinde ercan karacaoglunda karar kildim,ama bende yaptiran bi kac arkadsin resmini gormek istiyorum,jelesec arkadasimiz dikkatimi cekti ama ondada album yok,lutfen bende resimlerinizi gormek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…