Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

aynen yeminle başımızda doalanıp duruyorlar ataşehir develiii görmemiştir bukadar çok estetikli bayanı
Masanızdan garson eksik olmaz )))
Ayıp ayıp öyle garsonların akıllarını başlarından almalar.. Nerede buluşuonuz bakem siz.. Sadece kızmaya gelcem zaten yoksa garsonlar başımdan eksik olmasın die falan deil bi kere.. Oralarda kuaförde varmı tam olsun , malum size kızmaya gelcem ya :)

canımcım sana sözümü tuttum ama bak bu kırmızı kalem olayını yap belliki benim gibi ize takıntılısın ileride rahatsız ederse ameliyat izi dövme kurtarıcı takma kafanı (dövmeli halinide çekim göndereceğim ama inan dövmesiz halide beni çok mutlu etmişti ) o yüzden varsa derdin ol kurtul

Amiinnnn....!!!

Evet tskler canim... ve harika görünüyorsun... Memisler daha sargiliydi resimde gerci ama beliki onlarda cok güzel olacaklar daha..... Evet bende takintiliyim iz icin , zaten bu iz yüzünden mesela memeucu kesisi ile meme büyütme olmustum! Simdi ben böyle bir uzun iz kabul etigime göre, artik ne kadar yoruldum su karni eritmek icin, sen düsün...
Ama baska careyi yok ki karin germe teknigi bu!! Neyse artik düsünmek istemiyorum artik, olacagim ve biti! Izleri sonra brn birsekilde halederim. Kalem olayini yaptim, kocam kafayi yedin diyor....! Interneti kapatacakmis, tabletleri sakliyacakmis. Her aksam bu aralar burdayim. Arastiriyorum belki biraz daha fikir daha bilgi... Sen daha neler tavsiye edersin bana? Her Konuda?? Opr öncesi/sonrasi? Ilaclar? Iz icin neler kullandin?? Ödem icin? Benim sayfama yazsan cevapi sevinirim canim...

sargı değil canım onlar minik bantlar izler iyi iyeleşsin diye 3.ay takıldı; yok yok şimdi karın memede memnunum dövme kurtardı beni gerçi eşim 45.yaşına yaklaşan büyük oğlu 21.yaşında olan kadında dövmeye pek sıcak bakmadı ama ben kendi bildiğim okudum:)iyide yapmışımmm eşler olana kadar zaten bıkıyor bizden o bu şu diye sorulardan birde ameliyat sonrası süreç adamların işide zor;yazarım tabi

Evet haklisin bantliydi...

Jelesec cnm bende gorebilirmiyim resimlerini.

Peki cnm cevap icin sagol.her isteyene resim gosterilmez haklisin.bir kac arkadasin resmini gordum.nedense insan bu sürecte en ufak bir bilgiye bile ihtiyac duyuyor.zor bir surec.

Peki cnm cevap icin sagol.her isteyene resim gosterilmez haklisin.bir kac arkadasin resmini gordum.nedense insan bu sürecte en ufak bir bilgiye bile ihtiyac duyuyor.zor bir surec.

özel mesaj yazamadım sana sen yaz ben yazım arkadaşım dedğim gibi forumda yok resmim olsa hemen açım gör haklısın bu süreç den geçtim bende gece bile pc başındaydım

özel mesaj yazamadım sana sen yaz ben yazım arkadaşım dedğim gibi forumda yok resmim olsa hemen açım gör haklısın bu süreç den geçtim bende gece bile pc başındaydım
Bu gidisle bizde pc basinda gecirecegiz geceleri, memeyi arastirirken öyledim.simdi yeniden basliyorum

jelesec beni izlemeye almani rica edecektim resimlerini gormek istiyorum lft... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…