Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Anaam yan komşum falan sandım yoksa nerden duyacan bunları dimi :) :)
Sen heycanlıysan eşin senden heycanlıdır.. Taş gibi karısı olacaaakkkk yupiiii.. Valla bacılar adamlar başta hayır desede yapma desede ödemler gidioda taş gibi oluyon ya, evlilik bile tekrardan bir heycan kazanıo.. Yeni evliler gibi dolaşıosun ortalıkta.. Bak bi yerlerimi daha kestirip biçtiresim geldi :)

Bana bak... Naptırıyosan çabuk yaptır. Sonra sana tur bindirdim diye kızmayasın )))

Bana bak... Naptıryosan çabuk yaptır. Sonra sana tur bindirdi m diye kızmayasın )))
Kızarımmm.. 12 aylık olayım öyle kestirecem.. Senin iki ayın var üstüne 12 ay daha.. 22 ay taksit aman 22 ay kadar kestirme biçtirme hattaaaaa düşünme bile yasak.. Jelo bacımın izinden gidiorum sende arkamdan gel

Az ilerleyin yer açın... Ben de geliyorum arkadan )))

Geçen arkadaşlar estetik günü yapalım diye dalga geçiyorlardı ... Aslında fena fikir değil. Hatta buradaki arkadaşlarla da gün yapalım. Capo da yazın katılır. Gerçi ben senden tırstım. Kendine ait bıçakların var ve seri kullanıyorsun!

Bacım güzele bakmak sevaptır:)))))) bak sen cüzdanı boynuna tak

kozmetikcim sen zaten kararını okuyup başlığı vermiştin ben bilinçli üyeye bayılıyorum emek sarfedip okusa kim ne yaşamış resim görse araştırsa sorun kalmayacak armut piş ağzıma düş olayı olmamalı bende sabahladım forumda ameliyat öncesi yazdım sordum hatta birine yalvar yakar oldum resim diye sağolsun atmıştı; bende anlamadım tartışmayı kim kime isterse olur kişinin özgür iradesi ben daha bir gün yazmadım demedim git benim doktoruma ol diye demem!!! Sonucundan memnun kalmaz ben üzülürüm

Ye ye çekirdeği sana yol su olarak dönsün onlar bu arada çok severim çıtlamayı, evet sen çalışan üyesinnn taktir ettim seni

ya uzak olmasanız ver zaten bizlerin günü yarın buradan arakadaşla masaja gideceğiz sonrada yemek kalabalık toplantılar çok keyifliii herkes açar vc de orasını burasınııı müstehcen toplantılar yaniii

Ye ye çekirdeği sana yol su olarak dönsün onlar bu arada çok severim çıtlamayı, evet sen çalışan üyesinnn taktir ettim seni

Teşekkür ettim canıııım... Senin araştırma süreçlerinle aşık atmak mümkün değil elbet. Karnına kırmızı çizgi çekmek nedir arkadaş ??? )))

Teşekkür ettim canıııım... Senin araştırma süreçlerinle aşık atmak mümkün değil elbet. Karnına kırmızı çizgi çekmek nedir arkadaş ??? )))

ha ha ha valla o çizgi bana çok yardımcı oldu alışmam içinnnn ya aslında 10.doktor gezmekle fazlaca abartmışım durumuuu ha bazıları çok yakışıklıydı bak buda kardııı

ha ha ha valla o çizgi bana çok yardımcı oldu alışmam içinnnn ya aslında 10.doktor gezmekle fazlaca abartmışım durumuuu ha bazıları çok yakışıklıydı bak buda kardııı

Ben de daha önce tiroid için bir doktora gitmiştim. Yakışıklı değil ama çoook karizmatik bir adamdı. İtalyan tarzı giyiniyordu. Akabinde ona giden herkese refakat etmiştim uzuuun bir süre)))

Marulmusun sen!! Saksımıyım ben ! :) oyyy süper oldu buralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…