aaaa Tekirdağmı oğltkn ve meltem arkadaşalrımız oradan geldi ameliayt oldular şimdi dost arkadaş olduk bu arada 4.5.ay önce geldim tekirdağa oğltknde kaldımBen Tekirdağ dan geliyorum sağ olsunlar kabul ettiler cumartesi
yarin mi? Cumartes günleri görüsme oluyor mu ki??
Burası gercekten çok farklı bir forum ne güzel herkes arkadaş oluyoraaaa Tekirdağmı oğltkn ve meltem arkadaşalrımız oradan geldi ameliayt oldular şimdi dost arkadaş olduk bu arada 4.5.ay önce geldim tekirdağa oğltknde kaldım
Burası gercekten çok farklı bir forum ne güzel herkes arkadaş oluyor
Vallahi ben bayıldım size insanın çevresindekiler böyle destek olmuyor bazen birbirine ...bizim tayfa çok genişte çoğu ile reelde arkadaş olduk görüştük ama içlerinden bazıları can arkadaş olduogltkn,nlglpd,bentoprak, pamuk gibi evet k.k başka cidden
Vallahi ben bayıldım size insanın çevresindekiler böyle destek olmuyor bazen birbirine ...
Allah muhabbetinizi bozmasın daha da arttırsın inşallah.Herkes ile paylaşılmıyor bu gibi durumlar.Söylediğim 2 arkadaşımda saçma bi karar aldığımı düşünüyor.biz estetik tayfasıyız bunları aileyle bile paylaşamıyoruz bazen oğltkn tekirdağdan bana geldi karın germemde refakatçi oldu herkes birbirine destek
Allah muhabbetinizi bozmasın daha da arttırsın inşallah.Herkes ile paylaşılmıyor bu gibi durumlar.Söylediğim 2 arkadaşımda saçma bi karar aldığımı düşünüyor.
Benimde birkaç kişi bilio kararımı abimdeyim şuan sağolsun o gezdirecek beni doktor doktor yarın.Ama sinirimi bozan 2 arkadaşım oldu.ama burası k.k süperben reelde ailemede demedim yani k.k ve eşim dışında bilen pek yoktu sonradan bir iki arkadaşıma dedim çünkü öncesi süreçte olumsuz bir yorum canımı sıkacaktı biliyorum en iyisi burası çünkü aynı amaç içinde herkes
tsk canimaldım canım
En çok eşim bu konuda tedirgindi.Ben asla hissetmedim,eşimde öyle.Asla yapaylık yok,kendi memem gibi ..Kizlar size bir soru sorucam ama nasil sorucagimi bilmiyorum himmmm gögüse silikon kondugu zaman hissiniz varmi yoksa bir baska seye dokunuluyormus gibimi hissediliyor beyinize sordunuzmu bunu baska nasil sorarim bilemedim ve bu silikonlar biz yaslanana Kadar vucudumuzda duruyormu
Tesekkür ederim esasinda gögüslerim kücük degil 80 d takiyorum ama su anda 4 Kilo verdim sarkmaya basladilar Sinir olmaya basladim diklestircem ama izler kafana takiliyor kücük Silikon konsa diklestirirmi bu konuda hic bilgim yokEn çok eşim bu konuda tedirgindi.Ben asla hissetmedim,eşimde öyle.Asla yapaylık yok,kendi memem gibi ..
Ama azda olsa meme dokusu olması avataj,silikonu gizlemek açısından.Ve doğru teknik ve büyüklükle tabi
Doktora muayene olacaksınız nasılsa,bence gögüslerinizide sorun.Dikleştirme için belirli bir sınır var,eğer sınırı geçmemişseniz protez takviyesi ile yeterli olabilirTesekkür ederim esasinda gögüslerim kücük degil 80 d takiyorum ama su anda 4 Kilo verdim sarkmaya basladilar Sinir olmaya basladim diklestircem ama izler kafana takiliyor kücük Silikon konsa diklestirirmi bu konuda hic bilgim yok
Bunu duydugum iyi oldu sagol Benim tam bes haftam var ise dönmek icin yeterli olurmuDoktora muayene olacaksınız nasılsa,bence gögüslerinizide sorun.Dikleştirme için belirli bir sınır var,eğer sınırı geçmemişseniz protez takviyesi ile yeterli olabilirBende 75 D bedenim,bazı sütyenlerde 80 C de olabiliyor.. Ama protez sayesinde dimdik :)
Ben karın germe ile beraber memeyi de yaptırıcam inş. 3 ayrı doktorla konuştum. Hepsi de meme dokun yeterli dedi. 2si meme dikleştirme önerdi. İz T şeklinde olurmuş. 3. Doktor meme dikleştirmeyle beraber üste küçük bir kasaltı silikon önerdi. O zaman lolipop iz olurmuş. Hem de 1 yıl kadar sonra üstte biraz boşalma olabilir. Onu da önlemiş oluruz dedi. Bu 3. Doktor da sadece dikleştirme olursa T iz olur dedi. Niye silikon konumca daha az iz oluyor, onu anlayamadım. Gördüğüm resimlere bakınca ben küçük silikon+ dikleştirmeye karar verdim.Tesekkür ederim esasinda gögüslerim kücük degil 80 d takiyorum ama su anda 4 Kilo verdim sarkmaya basladilar Sinir olmaya basladim diklestircem ama izler kafana takiliyor kücük Silikon konsa diklestirirmi bu konuda hic bilgim yok
Kesinlikle çok güzel,yeterli canımBunu duydugum iyi oldu sagol Benim tam bes haftam var ise dönmek icin yeterli olurmu
Daha yaptırmadan ne de çok yorum yaptımTesekkür ederim esasinda gögüslerim kücük degil 80 d takiyorum ama su anda 4 Kilo verdim sarkmaya basladilar Sinir olmaya basladim diklestircem ama izler kafana takiliyor kücük Silikon konsa diklestirirmi bu konuda hic bilgim yok
Kesinlikle dikleştirme ile ufakta olsa protez takviyesi yaptırın.Benim arkadaşım sadece dikleştirme ameliyatı oldu.İlk sene göğüsleri harikaydı ama birinci seneden sonra üst kısım boşalmaya başladı be tekrar sarkık görünüme döndü.Şimdi tekrar amelşyat olmak istiyor..Ben karın germe ile beraber memeyi de yaptırıcam inş. 3 ayrı doktorla konuştum. Hepsi de meme dokun yeterli dedi. 2si meme dikleştirme önerdi. İz T şeklinde olurmuş. 3. Doktor meme dikleştirmeyle beraber üste küçük bir kasaltı silikon önerdi. O zaman lolipop iz olurmuş. Hem de 1 yıl kadar sonra üstte biraz boşalma olabilir. Onu da önlemiş oluruz dedi. Bu 3. Doktor da sadece dikleştirme olursa T iz olur dedi. Niye silikon konumca daha az iz oluyor, onu anlayamadım. Gördüğüm resimlere bakınca ben küçük silikon+ dikleştirmeye karar verdim.