Ercan bey de aynen bunu anlattı bana ... Bu hafta eşimle gidip gün alıcam inşKesinlikle dikleştirme ile ufakta olsa protez takviyesi yaptırın.Benim arkadaşım sadece dikleştirme ameliyatı oldu.İlk sene göğüsleri harikaydı ama birinci seneden sonra üst kısım boşalmaya başladı be tekrar sarkık görünüme döndü.Şimdi tekrar amelşyat olmak istiyor..
Resimleri gördüm. Gerçekten daha güzel olmuş accuk bir silikon konunca )) yalnız dedim ya, niye iz daha az, anlayamadım.Bende kombina düsünüyorum normalde ben silikona karsiydim ama dimdik gögüsler göze ve kulaga hos geliyor diklestirince bu sefer kücücük kalirlar diye korkuyorum
Hadi hayırlısı olsun inşallah :)Ercan bey de aynen bunu anlattı bana ... Bu hafta eşimle gidip gün alıcam inş
Hadi hayırlısı olsun inşallah :)
Evet,şimdide karnıma istiyorum.Ama doktorum çok kızdı.Çatlak yok,azıcık sarkma var.İki parmak fazla deri için o iz karnına yazıl dedi.. Mini karın germe de anlaştık,ama ona bile zor ikna ettimTeşekkür ederim arzum. Sen yaptırmışsın galiba... Karına mı niyetlisin şimdi?
Ahh ahhh...O arkadaşlar nedense bu tür ameliyatlarda destek yerine köstek oluyorlar...Hiiiççç kafama takma,duyma onları.İnan kıskançlıktan yapıyorlar şekerimKizlar 39 yasindayim arkadasim bu yastan sonra napicaksin yasini basini aldin diyip duruyor
Bana cuma cevap geldi hasan beyden ama baska resimler daha istiyor..dün gönderdim bakalim yarin dönermi..benimki tüm olacaga benziyor..cünkü londonsibelin karni gibi benimkiEvet,şimdide karnıma istiyorum.Ama doktorum çok kızdı.Çatlak yok,azıcık sarkma var.İki parmak fazla deri için o iz karnına yazıl dedi.. Mini karın germe de anlaştık,ama ona bile zor ikna ettim
Doktora ısrarım sonucu yapılacak bir ameliat olduğu içinde tedirginim açıkcası.Tekrar görüşmek istiyorum kafam rahat olsun.Doktorum yok yapmayalım derse vazgeçecegim..
Canım,senşn bildigin mini karın germe olan arkadaş varmı forumda?
İnan ki yok ( forumları da epey okudum, hiç rastlamadım. Kendi ruh halini ennn iyi sen bilirsin tabii ama az bir sarkma için değer mi iyi düşün lütfen. Lazer lipoliz topluyormuş da, hiç sordun mu? Bir de geçen gün birisi yazmıştı, endoskopik germeydi galiba... Mini karın germeye alternatif, izsiz yöntem diye... Hiç araştırdın mı?Evet,şimdide karnıma istiyorum.Ama doktorum çok kızdı.Çatlak yok,azıcık sarkma var.İki parmak fazla deri için o iz karnına yazıl dedi.. Mini karın germe de anlaştık,ama ona bile zor ikna ettim
Doktora ısrarım sonucu yapılacak bir ameliat olduğu içinde tedirginim açıkcası.Tekrar görüşmek istiyorum kafam rahat olsun.Doktorum yok yapmayalım derse vazgeçecegim..
Canım,senşn bildigin mini karın germe olan arkadaş varmı forumda?
Ben mini karın germeyi zor ikna ettim..Ameliyat tarihi bile aldım ama iş ciddiye binince sanırım kafam allak bullak oldu.Sanırım biraz benim ısrarım sonucu olunca böyle oldu yaaBana cuma cevap geldi hasan beyden ama baska resimler daha istiyor..dün gönderdim bakalim yarin dönermi..benimki tüm olacaga benziyor..cünkü londonsibelin karni gibi benimki
Bencede gerek yoksa neden bukadar eziyet ediceksin kendine yani okadar kolay bir ameliyatta degil iyi düsün iyice arastirBen mini karın germeyi zor ikna ettim..Ameliyat tarihi bile aldım ama iş ciddiye binince sanırım kafam allak bullak oldu.Sanırım biraz benim ısrarım sonucu olunca böyle oldu yaa
Sende karin mi var canim..sen yine tekrar görüs bence..sen sporda yapuyorsun.zamanla toparlar belkiBen mini karın germeyi zor ikna ettim..Ameliyat tarihi bile aldım ama iş ciddiye binince sanırım kafam allak bullak oldu.Sanırım biraz benim ısrarım sonucu olunca böyle oldu yaa
Iki hamilelik geçirdim.Hamileliklerden dolayı karın bölgemde gevşeme var.Sporla deri toplanmıyor.Lipo da oldum daha önce ama doktorum belirli bir miktara kadar yapabiliyoruz sonuçta.Fazla yaparsak deri altta katlantıya girer demişti.Benim tek sorun zaten göbek altımda.Mide göbek üstünde hiçbirşey yok.. O yüzden mini karın germeye okey verdi zaten.. Kas onarımı olacak,yani kas dikilecek,fazla deri alınacak.Lipo ile karını ve bel kısımları destekleyecek tabi. Tekrar konuşayım ben en iyisi,için rahat etmeyecek yoksa.İnan ki yok ( forumları da epey okudum, hiç rastlamadım. Kendi ruh halini ennn iyi sen bilirsin tabii ama az bir sarkma için değer mi iyi düşün lütfen. Lazer lipoliz topluyormuş da, hiç sordun mu? Bir de geçen gün birisi yazmıştı, endoskopik germeydi galiba... Mini karın germeye alternatif, izsiz yöntem diye... Hiç araştırdın mı?
Bu arada muayenede göbek fıtıgımında oldugunu öğrendim :/ Göbek fıtıgımıda giderecek..Bencede gerek yoksa neden bukadar eziyet ediceksin kendine yani okadar kolay bir ameliyatta degil iyi düsün iyice arastir
Bak bu iyiBu arada muayenede göbek fıtıgımında oldugunu öğrendim :/ Göbek fıtıgımıda giderecek..
Hamilelikte açılan,gevşeyen kaslar Sporla toparlanamıyor.Yagla Sporla eritilebiliyor fakat gevşeyen deride belirli bir yere kadar toplanıyor.Oturunca,yemek yiyince alt kısımda şişlik oluyor ve yığılıyor maalesef..Sende karin mi var canim..sen yine tekrar görüs bence..sen sporda yapuyorsun.zamanla toparlar belki
Iki hamilelik geçirdim.Hamileliklerden dolayı karın bölgemde gevşeme var.Sporla deri toplanmıyor.Lipo da oldum daha önce ama doktorum belirli bir miktara kadar yapabiliyoruz sonuçta.Fazla yaparsak deri altta katlantıya girer demişti.Benim tek sorun zaten göbek altımda.Mide göbek üstünde hiçbirşey yok.. O yüzden mini karın germeye okey verdi zaten.. Kas onarımı olacak,yani kas dikilecek,fazla deri alınacak.Lipo ile karını ve bel kısımları destekleyecek tabi. Tekrar konuşayım ben en iyisi,için rahat etmeyecek yoksa.