Yok ben üzerime alınmadım zira çok uzun zamandır aktif bile değilim iş güç sadece doktorun adını yazanlar adama ameliyat olmayan kişiler o üyelere haksızlık bunu demek yazmak;sende biliyorsun senin doktorunla benim doktorum aynıydı sen çok memnun kaldın yazdın ben beklediğim sonucu alamadım yazdım seninde dediğin gibi her doktorun var memnun olan da olmayan hastasıda beklentiyle alakalı eee yazmayalım mı memnunuz yada değiliz diye tabi zaten geçmişte çok o yüzden ban yedim reklam kokan hareketler bunlar yazdığım için artık pasif üyeyim
Senin beni ameliyata gitmeden önce sabah sabah aramanı hiç unutmam mesela...Çok mutlu olmuştum gerçekten,hiç unutmamYok ben üzerime alınmadım zira çok uzun zamandır aktif bile değilim iş güç sadece doktorun adını yazanlar adama ameliyat olmayan kişiler o üyelere haksızlık bunu demek yazmak;sende biliyorsun senin doktorunla benim doktorum aynıydı sen çok memnun kaldın yazdın ben beklediğim sonucu alamadım yazdım seninde dediğin gibi her doktorun var memnun olan da olmayan hastasıda beklentiyle alakalı eee yazmayalım mı memnunuz yada değiliz diye tabi zaten geçmişte çok o yüzden ban yedim reklam kokan hareketler bunlar yazdığım için artık pasif üyeyim
Yazdiklariniza katiliyorum bende..ama niye kimse bana burada bir cevap yazmadi? Tam 4 kere rica ettim hepinizden bir kelime gelmedi..acaba buraya uymayan birseyim mi var diyorum kendi kendimeArkadaşım bunlar her başlıkta ara ara olan şeyler sende bende çok gördük şahit olduk ben daha bursadaki üyeyeye doktor tavsiye ettim Bursada bile değilken buradan okuduğum olumlu yorumlarla git görüş al listene dedim ha Medcezir kızın doktoruyla telde bile konuştum buradaan da yazdım benim doktorlarım mı değil; bu bilgi alışverişidir ben hep derim 3.5.doktorla görüşün herkesin kendi seçimii bu işler
Yazdiklariniza katiliyorum bende..ama niye kimse bana burada bir cevap yazmadi? Tam 4 kere rica ettim hepinizden bir kelime gelmedi..acaba buraya uymayan birseyim mi var diyorum kendi kendime
Yok ben üzerime alınmadım zira çok uzun zamandır aktif bile değilim iş güç sadece doktorun adını yazanlar adama ameliyat olmayan kişiler o üyelere haksızlık bunu demek yazmak;sende biliyorsun senin doktorunla benim doktorum aynıydı sen çok memnun kaldın yazdın ben beklediğim sonucu alamadım yazdım seninde dediğin gibi her doktorun var memnun olan da olmayan hastasıda beklentiyle alakalı eee yazmayalım mı memnunuz yada değiliz diye tabi zaten geçmişte çok o yüzden ban yedim reklam kokan hareketler bunlar yazdığım için.... artık pasif üyeyim
Senin beni ameliyata gitmeden önce sabah sabah aramanı hiç unutmam mesela...Çok mutlu olmuştum gerçekten,hiç unutmamOysa aynı doktora ameliyat oldugum kişiler aramamıştı mesela :) insanlık menfaat beklemeden yapılandır ve inan belli ediyor kendini
Ay arzum bak doğru ya unutmuştum aramıştım:) bu başka bişey bana yapılan hastane partisi resimleri boy boy burada yayınlandı gelenler başka doktorların buradan arkadaş olduğumuz kişilerdi bu başka bişey bende çok mutlu olmuştum parti havasında ameliyatSenin beni ameliyata gitmeden önce sabah sabah aramanı hiç unutmam mesela...Çok mutlu olmuştum gerçekten,hiç unutmamOysa aynı doktora ameliyat oldugum kişiler aramamıştı mesela :) insanlık menfaat beklemeden yapılandır ve inan belli ediyor kendini
Böyle ameliyat macerasına can kurbanAy arzum bak doğru ya unutmuştum aramıştım:) bu başka bişey bana yapılan hastane partisi resimleri boy boy burada yayınlandı gelenler başka doktorların buradan arkadaş olduğumuz kişilerdi bu başka bişey bende çok mutlu olmuştum parti havasında ameliyat
Yok yok.... Sataşma olmasınNeyse bu arada sayfada ekşın oldu biraz iyi de oldu özlemişim eski sataşma durumlarını
arkadaşım ben görsem yazarım inan eskisi gibi aktif değilim arada e postama özel mesaj düşünce girdiğim için başlıkta eski arkadaları görünce soran varsa görürsem yazıyorum; çünkü artık benim yazacak bişeyim kalmadı aynı şeyler yazdım sürecimi de çok sefer artık ilk reelde tanışıp arkadaş olduklarımız da başka sosyal medayada oradan muhabbete devam ediyoruz görseydim yazardım kusura bakma
Yazdiklariniza katiliyorum bende..ama niye kimse bana burada bir cevap yazmadi? Tam 4 kere rica ettim hepinizden bir kelime gelmedi..acaba buraya uymayan birseyim mi var diyorum kendi kendime
Yok yok.... Sataşma olmasın
Ercan beyi en çok ben tavsiye ediyorum ama adam karşımda otursa tanımam.. Hastalarının fotolarına dayanarak dedim sadece.. Herşeye amenna.. Reklam sanılır anlarım inanılmaz anlarım inanılır tşkkr edilir anlarım ama yaşın geçmiş artık yapma herşey zamanında güzel diye saygısızlık yapılır kib lerim.. Kimsenin yaşı geliri aile durumu ne zaman neresine ne yaptıracağı kimseyi ilgilendirmez.. Edep yahu
Nazar değdi foruma yeminle.. Ne mutlu olurdum burayı okurken, iş stresimi burda atardım ne olmuş buralara böyle??
Burası hem eğlence hem yardım yeri, hakaret deil, lütfen!
Ay cok tesekür ederim capoeria aynen katiliyorum ben 4 Dr konustum hicbirini tanimam hepsinin neler söyledigini yazdim verdikleri fiyatlara kadar simdi birinde karar kildim burasi bana yön gösterdi jelesec le ilk basta tanistim her soruma cevap verdi herkez kendi bilir kime ameliyat olucagini böyle kararlari kimse kimsenin yerine alamaz lütfen tartismayin neyi paylasamiyoruz kizlarErcan beyi en çok ben tavsiye ediyorum ama adam karşımda otursa tanımam.. Hastalarının fotolarına dayanarak dedim sadece.. Herşeye amenna.. Reklam sanılır anlarım inanılmaz anlarım inanılır tşkkr edilir anlarım ama yaşın geçmiş artık yapma herşey zamanında güzel diye saygısızlık yapılır kib lerim.. Kimsenin yaşı geliri aile durumu ne zaman neresine ne yaptıracağı kimseyi ilgilendirmez.. Edep yahu
Nazar değdi foruma yeminle.. Ne mutlu olurdum burayı okurken, iş stresimi burda atardım ne olmuş buralara böyle??
Burası hem eğlence hem yardım yeri, hakaret deil, lütfen!
evet bu kömik olduReytingler artıyor adrenalin iyidir arkadaşımm
bak gerçek bu eski üyeyim hangi başlıkta tartışma olsa hemen kalabalık oluşur bak alta 6.üye