Bacılar burası yeri deil ama bdv bölümünede kpnu açasım yok :) çok büyük bir okul restorantında aşçı yardımcısı olarak çalışıyorum ama daha bir aylığım.. Hergün bir firma bişiler getirir .. Bir gün kola diğer gün fanta sebze meyve vs vs gelen giden eksik olmaz.. İkinci günü en büyük patron geldi ikinci gününüz ama isminizi çok duydum illa kadrolu çalışın dedi hayır desim ve nedenlerimi anlattım, oda tmm ama burdan çıkarsanız ve tekrar iş ararsanız bu kartım lütfen arayın siz gibi çalışanlara herzaman iş var burda diye konuştu .. Çok güzel bir konuşma aslında gurur okşayıcı.. Yaklaşık yarım saat sürdü ve gitti.. Bu arada hala gelen giden eksik olmuyo.. Bu sabah önce marullar geldi kenara bırakın dedim tşk ettim gitti.. Başladım salataları yapmaya..biri daha geldi slm verdi el sıkıştı herkezle, e beni atlasınmı? Dedim galiba sık gelen biri ondan bu samimiyet.. Adam gitmio öyle bakıo.. Dedim çıkarmısnız burası benim çalışma alanım ve ikinci şahısların burda olmasından hoşlanmam şef karşıda gidin onunla konuşun dedim.. İş tekniğiniz süper çok hızlısınız ona bakıordum dedi.. Aşçı yardımcısınısınız dedim? Hayır dedi .. Çıkın o zaman tekniğe ihtiyacınız yok dedim.. Neyse satışlar yani servis başladı haydaaa adam almış temsiyi eline sırada yemek beklio .. Şef geldi capo gel yemek yiycez dedi .. İyi heeep birlikte oturduk masaya anam adam masamızda nasıl gıcık oldum.. Adam şefe dediki patrona ters konuşursan nolur oda işimden olurum dedi.. Capo çok sinirli dedi oda capo işte çok ciddidir, geçende bıçak istedim bu benim bıçağım git burdan malına sahip çık bıçağını kaybetme dedi bana oysaki elindeki bıçak benimdi evden getirmiştim dedi.. Benide restoranttan kovdu dedi adam, pardonda siz kimsiniz ya! Dedim.. İyi düşün patronun olmayayım sakın yani kovduğun yerin sahibi dedi.. Rezaletttt evet geçen ay konuştuğum en büyük patron
Eşime anlattım harbi noluyo sana korkutuosun beni ben en iyi evlilik cuzdanıyla dolaşayım valla bi gün benide kovacan sapık die bari kocan olduğumu kanıtlarım dedi.. Bacılar kafa gio benim.. Rezillik yaa gülermin ağlarmın