Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Yok ben üzerime alınmadım zira çok uzun zamandır aktif bile değilim iş güç sadece doktorun adını yazanlar adama ameliyat olmayan kişiler o üyelere haksızlık bunu demek yazmak;sende biliyorsun senin doktorunla benim doktorum aynıydı sen çok memnun kaldın yazdın ben beklediğim sonucu alamadım yazdım seninde dediğin gibi her doktorun var memnun olan da olmayan hastasıda beklentiyle alakalı eee yazmayalım mı memnunuz yada değiliz diye tabi zaten geçmişte çok o yüzden ban yedim reklam kokan hareketler bunlar yazdığım için artık pasif üyeyim:KK30:
:KK48: Devam arkadaşım devam :KK66:

Yok ben üzerime alınmadım zira çok uzun zamandır aktif bile değilim iş güç sadece doktorun adını yazanlar adama ameliyat olmayan kişiler o üyelere haksızlık bunu demek yazmak;sende biliyorsun senin doktorunla benim doktorum aynıydı sen çok memnun kaldın yazdın ben beklediğim sonucu alamadım yazdım seninde dediğin gibi her doktorun var memnun olan da olmayan hastasıda beklentiyle alakalı eee yazmayalım mı memnunuz yada değiliz diye tabi zaten geçmişte çok o yüzden ban yedim reklam kokan hareketler bunlar yazdığım için artık pasif üyeyim:KK30:
Senin beni ameliyata gitmeden önce sabah sabah aramanı hiç unutmam mesela...Çok mutlu olmuştum gerçekten,hiç unutmam ❤️ Oysa aynı doktora ameliyat oldugum kişiler aramamıştı mesela :) insanlık menfaat beklemeden yapılandır ve inan belli ediyor kendini :KK66:

Arkadaşım bunlar her başlıkta ara ara olan şeyler sende bende çok gördük şahit olduk ben daha bursadaki üyeyeye doktor tavsiye ettim Bursada bile değilken buradan okuduğum olumlu yorumlarla git görüş al listene dedim ha Medcezir kızın doktoruyla telde bile konuştum buradaan da yazdım benim doktorlarım mı değil; bu bilgi alışverişidir ben hep derim 3.5.doktorla görüşün herkesin kendi seçimii bu işler
Yazdiklariniza katiliyorum bende..ama niye kimse bana burada bir cevap yazmadi? Tam 4 kere rica ettim hepinizden bir kelime gelmedi..acaba buraya uymayan birseyim mi var diyorum kendi kendime

Yazdiklariniza katiliyorum bende..ama niye kimse bana burada bir cevap yazmadi? Tam 4 kere rica ettim hepinizden bir kelime gelmedi..acaba buraya uymayan birseyim mi var diyorum kendi kendime

arkadaşım ben görsem yazarım inan eskisi gibi aktif değilim arada e postama özel mesaj düşünce girdiğim için başlıkta eski arkadaları görünce soran varsa görürsem yazıyorum; çünkü artık benim yazacak bişeyim kalmadı aynı şeyler yazdım sürecimi de çok sefer artık ilk reelde tanışıp arkadaş olduklarımız da başka sosyal medayada oradan muhabbete devam ediyoruz görseydim yazardım kusura bakma

Yok ben üzerime alınmadım zira çok uzun zamandır aktif bile değilim iş güç sadece doktorun adını yazanlar adama ameliyat olmayan kişiler o üyelere haksızlık bunu demek yazmak;sende biliyorsun senin doktorunla benim doktorum aynıydı sen çok memnun kaldın yazdın ben beklediğim sonucu alamadım yazdım seninde dediğin gibi her doktorun var memnun olan da olmayan hastasıda beklentiyle alakalı eee yazmayalım mı memnunuz yada değiliz diye tabi zaten geçmişte çok o yüzden ban yedim reklam kokan hareketler bunlar yazdığım için.... artık pasif üyeyim:KK30:

yani benim anliyamadim, reklam yapmis olsan bile ne olmusss???? reklam diyenler okumasin yorumlari, gitmesinler o doktora??? eger birisi sadece ben dr tavsiye etigim icin o Dr körüne körüne arastirmadan ameliyat oluyorsa, bence kisilikte bir sorun var....sen üstüne bence hic alinma... arzumun dedigi gibi devammmmm.....ben artik cevap verme geregini bile duymam... yorma kendini güzelim :KK19:

Senin beni ameliyata gitmeden önce sabah sabah aramanı hiç unutmam mesela...Çok mutlu olmuştum gerçekten,hiç unutmam ❤️ Oysa aynı doktora ameliyat oldugum kişiler aramamıştı mesela :) insanlık menfaat beklemeden yapılandır ve inan belli ediyor kendini :KK66:
Ay arzum bak doğru ya unutmuştum aramıştım:) bu başka bişey bana yapılan hastane partisi resimleri boy boy burada yayınlandı gelenler başka doktorların buradan arkadaş olduğumuz kişilerdi bu başka bişey bende çok mutlu olmuştum parti havasında ameliyat

Neyse bu arada sayfada ekşın oldu biraz iyi de oldu özlemişim eski sataşma durumlarını :KK24: hangi başlıkta olursa EKŞINNN haber verinnn:KK55::KK75:

Ercan beyi en çok ben tavsiye ediyorum ama adam karşımda otursa tanımam.. Hastalarının fotolarına dayanarak dedim sadece.. Herşeye amenna.. Reklam sanılır anlarım inanılmaz anlarım inanılır tşkkr edilir anlarım ama yaşın geçmiş artık yapma herşey zamanında güzel diye saygısızlık yapılır kib lerim.. Kimsenin yaşı geliri aile durumu ne zaman neresine ne yaptıracağı kimseyi ilgilendirmez.. Edep yahu
Nazar değdi foruma yeminle.. Ne mutlu olurdum burayı okurken, iş stresimi burda atardım ne olmuş buralara böyle??
Burası hem eğlence hem yardım yeri, hakaret deil, lütfen!

arkadaşım ben görsem yazarım inan eskisi gibi aktif değilim arada e postama özel mesaj düşünce girdiğim için başlıkta eski arkadaları görünce soran varsa görürsem yazıyorum; çünkü artık benim yazacak bişeyim kalmadı aynı şeyler yazdım sürecimi de çok sefer artık ilk reelde tanışıp arkadaş olduklarımız da başka sosyal medayada oradan muhabbete devam ediyoruz görseydim yazardım kusura bakma

rassig rassig canim... gercekten insan belli birsüre foruma girmeyince, sonra birdaha girince herkesi takip edemiyorsun canim...
ayrica o kadar kisi ile yazisiyoruz ki, hatirliyamiyor olabilirz yani...
bak bende sana yazdim, sende cevap yazmamissin mesela, :KK66:

Ercan beyi en çok ben tavsiye ediyorum ama adam karşımda otursa tanımam.. Hastalarının fotolarına dayanarak dedim sadece.. Herşeye amenna.. Reklam sanılır anlarım inanılmaz anlarım inanılır tşkkr edilir anlarım ama yaşın geçmiş artık yapma herşey zamanında güzel diye saygısızlık yapılır kib lerim.. Kimsenin yaşı geliri aile durumu ne zaman neresine ne yaptıracağı kimseyi ilgilendirmez.. Edep yahu
Nazar değdi foruma yeminle.. Ne mutlu olurdum burayı okurken, iş stresimi burda atardım ne olmuş buralara böyle??

valla bacım ben burun düşünüyorum para birikince özelden de bana burun diyenlere Emre beyi beğeniyorum adam işinde iyi diyorum şimdi ahanda reklam mı oluyor adamı bi kere bile görmedim buradan yorumlar ve resimlerle söyledim aman neysee boşverelimmm yeni üye arkadaş okursa anlar ne nedir diye

Bacılar burası yeri deil ama bdv bölümünede kpnu açasım yok :) çok büyük bir okul restorantında aşçı yardımcısı olarak çalışıyorum ama daha bir aylığım.. Hergün bir firma bişiler getirir .. Bir gün kola diğer gün fanta sebze meyve vs vs gelen giden eksik olmaz.. İkinci günü en büyük patron geldi ikinci gününüz ama isminizi çok duydum illa kadrolu çalışın dedi hayır desim ve nedenlerimi anlattım, oda tmm ama burdan çıkarsanız ve tekrar iş ararsanız bu kartım lütfen arayın siz gibi çalışanlara herzaman iş var burda diye konuştu .. Çok güzel bir konuşma aslında gurur okşayıcı.. Yaklaşık yarım saat sürdü ve gitti.. Bu arada hala gelen giden eksik olmuyo.. Bu sabah önce marullar geldi kenara bırakın dedim tşk ettim gitti.. Başladım salataları yapmaya..biri daha geldi slm verdi el sıkıştı herkezle, e beni atlasınmı? Dedim galiba sık gelen biri ondan bu samimiyet.. Adam gitmio öyle bakıo.. Dedim çıkarmısnız burası benim çalışma alanım ve ikinci şahısların burda olmasından hoşlanmam şef karşıda gidin onunla konuşun dedim.. İş tekniğiniz süper çok hızlısınız ona bakıordum dedi.. Aşçı yardımcısınısınız dedim? Hayır dedi .. Çıkın o zaman tekniğe ihtiyacınız yok dedim.. Neyse satışlar yani servis başladı haydaaa adam almış temsiyi eline sırada yemek beklio .. Şef geldi capo gel yemek yiycez dedi .. İyi heeep birlikte oturduk masaya anam adam masamızda nasıl gıcık oldum.. Adam şefe dediki patrona ters konuşursan nolur oda işimden olurum dedi.. Capo çok sinirli dedi oda capo işte çok ciddidir, geçende bıçak istedim bu benim bıçağım git burdan malına sahip çık bıçağını kaybetme dedi bana oysaki elindeki bıçak benimdi evden getirmiştim dedi.. Benide restoranttan kovdu dedi adam, pardonda siz kimsiniz ya! Dedim.. İyi düşün patronun olmayayım sakın yani kovduğun yerin sahibi dedi.. Rezaletttt evet geçen ay konuştuğum en büyük patron :KK43:
Eşime anlattım harbi noluyo sana korkutuosun beni ben en iyi evlilik cuzdanıyla dolaşayım valla bi gün benide kovacan sapık die bari kocan olduğumu kanıtlarım dedi.. Bacılar kafa gio benim.. Rezillik yaa gülermin ağlarmın

Ay cok tesekür ederim capoeria aynen katiliyorum ben 4 Dr konustum hicbirini tanimam hepsinin neler söyledigini yazdim verdikleri fiyatlara kadar simdi birinde karar kildim burasi bana yön gösterdi jelesec le ilk basta tanistim her soruma cevap verdi herkez kendi bilir kime ameliyat olucagini böyle kararlari kimse kimsenin yerine alamaz lütfen tartismayin neyi paylasamiyoruz kizlar

bak gerçek bu eski üyeyim hangi başlıkta tartışma olsa hemen kalabalık oluşur bak alta 6.üye En Büyük KK:KK70:

Yettim kızlar! Çekirdeğimi aldım da geldim... Capo, bacım beni bildin mi??? Hani göbek resmime bakıp:" oha lan! O ne ???" Demiştin ... Şaka şaka... Capo kibar kadındır, demedi böyle bişey... Ama aklından geçirmiş olabilir.

Kızlar, benim daha 2,5 ayım var, doktora da karar vermişim. Daha soracak bişeyim yok. Aml günü yaklaşırken bir posta daha panik yapıp sorular sorarım muhtemelen... Fakat şu an çok relax ım. O yüzden geyiğe, muhabbwte geldim. Ha, bu arada 3 başlığı neredeyse tamamen okudum. Çalıştım. Arz ederim!

X