- 24 Ekim 2014
- 6
- 0
- 45
Ben de esmeraldam'a katılıyorum..daha siteye yeni üye oldum..yorumları okuyorum bariz Ercan beyin reklamını yapıyorlar..Nasıl bir iş anlamadım..Bir kaç üye resmen bangır bangır bağırıyoorryeter canim...yapacagin ameliyatinla insallah güzel sonuc alirsin. cevap vermiyorum artik, fazla uzadi zaten!!!
bak yine reklam:)Reklam yapsalar bile, sizin ona yaptirip yaptirmamak sizin kararinizdir. Kim burda Doktorundan memnunsa, tabiki onu tavsiye eder, ama görüsüp görüsmemeniz ve yaptirip yaptirmamak, size bagli olan birsey.Bizim elimize birsey gecmez ki?!! Onun icin biz ve arkadaslar herzaman birkac Dr ile görüsmeyi ve ona göre kararinizi verin deriz.
Ayrica Ercan beyin simdiye kadar gördügüm bütün sonuclari cok güzel. TR olsaydim, kesinlikle ona yaptirmayi düsünürdüm...
Bende bir kac haftadir buraya mesaj yaziyorum yardimci olun diye daha kimse cevap yazmadi ne yazik..meme estetigi bölümünde herkes yardimci oluyor.hemen cevap geliyor..nerde burada olankar peki? Sadece belirli doktor ismi geciyor..sagolsun ekledigim arkadaslar varda özelden yardimci oluyorlarbak yine reklam:)
Bence sen bu saatten sonra hiç olma..herşey vaktinde güzelll...rassig' cim . ben olayim ameliyatimi, sana yardimci olurum
Keşke her forum meme estetiği gibi olsaBende bir kac haftadir buraya mesaj yaziyorum yardimci olun diye daha kimse cevap yazmadi ne yazik..meme estetigi bölümünde herkes yardimci oluyor.hemen cevap geliyor..nerde burada olankar peki? Sadece belirli doktor ismi geciyor..sagolsun ekledigim arkadaslar varda özelden yardimci oluyorlar
Yerden göge haklisin arzumcum..ben ilk meme forumuna yazdigimda sen tatildeydin sanirim ama hemen imdadima yetismistin..ama yinede baska doktora oldum ama sen beni hep destekledin ve arkamdaydin herzman.ve halada herseyime yetisiyorsun canimKeşke her forum meme estetiği gibi olsarassig .. Bem burun içinde konu açmıştım.Oradada iki doktor ismi geçiyor sürekli ve o iki doktordan başka doktora ameliyat olanlarla ilgilenmiyorlar hiiiçç.. Ne geçmiş olsun ne birşey.Foto paylaştım,beni izleyenler görebiliyordu.Herkes izlemeye aldı,baktı baktı hiçbirşey yazmadılar.Ne iyi ne kötü!
Aynı doktor hastaları birbirlerine yazıp duruyorlar,birbirlerini yerden göğe çıkarıp duruyorlar :) Meme estetiği formu öylemi yahu.. Maşallah diyeyim
Bizler artık burada nelerin oldugunu,döndüğünü anlayacak konumdayız değilmiYerden göge haklisin arzumcum..ben ilk meme forumuna yazdigimda sen tatildeydin sanirim ama hemen imdadima yetismistin..ama yinede baska doktora oldum ama sen beni hep destekledin ve arkamdaydin herzman.ve halada herseyime yetisiyorsun canim
Bizler artık burada nelerin oldugunu,döndüğünü anlayacak konumdayız değilmiKim ne için burada,yardımmı,reklammı nedir ne değildir belli oluyor zaten.Boşver... Bizimle olan bizimle kalır.Yolsa kendi kendine konuşur yok olur zaten :)
Cok tesekkur ederim cnm engel olmuyor fakat kompilikasyon ve enfeksiyon yara iyilesmesi sıkıntı olabilirmis bir ihtimal.goze aliyorum ocak ortasi gibi olucam ameliyatimi.Ayy diyabet zordurcok gecmis olsun canim. Ama uzme kendini, engel olmaz diye dusunuyorum
kendine cok iyi bakarsin gecer gider
umarim hersey gonlunce olur
bak yine reklam:)
Keşke her forum meme estetiği gibi olsarassig .. Bem burun içinde konu açmıştım.Oradada iki doktor ismi geçiyor sürekli ve o iki doktordan başka doktora ameliyat olanlarla ilgilenmiyorlar hiiiçç.. Ne geçmiş olsun ne birşey.Foto paylaştım,beni izleyenler görebiliyordu.Herkes izlemeye aldı,baktı baktı hiçbirşey yazmadılar.Ne iyi ne kötü!
Aynı doktor hastaları birbirlerine yazıp duruyorlar,birbirlerini yerden göğe çıkarıp duruyorlar :) Meme estetiği formu öylemi yahu.. Maşallah diyeyim
Arkadaşım sen takmışsın reklama da neye dayanarak yazıyorsun anlamış değilim doktorun adını yazanlar adama ameliyat bile olmayanlar randevularını almış olacak olanlar nesi reklam??? Kaldıki biz eski hastaları resimler süreçleri baştan sona yazmışız iyisi ve kötüsüyle forumu zahmet edip baştan sona oku net görürsün!!!!Ha yok mu vardır vardı da reklam kokan hareketler bunları da zaten k.k. yöneticlerine kip yaparsın bakar ayıklar
Canım,zaten dikkat ettiysen kimseyi imâ edecek bir yorum yazmadım.. Ben seni tanıyorum zaten,herkese yazıp yardımcı oluyorsun.Zira bu konuda yeniyim ama yine bazı arkadaşlarda aynen Herkim olursa olsun doktoru yardımcı oluyorlar sağ olsunlar.. Burun estetiği konusunu örnek verdim. Çünkü cidden orası çok ayrı bir dünya.Arkadaşım bunlar her başlıkta ara ara olan şeyler sende bende çok gördük şahit olduk ben daha bursadaki üyeyeye doktor tavsiye ettim Bursada bile değilken buradan okuduğum olumlu yorumlarla git görüş al listene dedim ha Medcezir kızın doktoruyla telde bile konuştum buradaan da yazdım benim doktorlarım mı değil bu bilgi alışverişidir ben hep derim 3.5.doktorla görüşün herkesin kendi seçimii bu işler
Canım,zaten dikkat ettiysen kimseyi imâ edecek bir yorum yazmadım.. Ben seni tanıyorum zaten,herkese yazıp yardımcı oluyorsun.Zira bu konuda yeniyim ama yine bazı arkadaşlarda aynen Herkim olursa olsun doktoru yardımcı oluyorlar sağ olsunlar.. Burun estetiği konusunu örnek verdim. Çünkü cidden orası çok ayrı bir dünya.
Önemli olanda zaten Herkim doktora ameliyat olsada yardımcı olmakAma bazıları varki,cidden fark ettiriyor kendini yani..