Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

yeter canim...yapacagin ameliyatinla insallah güzel sonuc alirsin. cevap vermiyorum artik, fazla uzadi zaten!!!
Ben de esmeraldam'a katılıyorum..daha siteye yeni üye oldum..yorumları okuyorum bariz Ercan beyin reklamını yapıyorlar..Nasıl bir iş anlamadım..Bir kaç üye resmen bangır bangır bağırıyoorr

Reklam yapsalar bile, sizin ona yaptirip yaptirmamak sizin kararinizdir. Kim burda Doktorundan memnunsa, tabiki onu tavsiye eder, ama görüsüp görüsmemeniz ve yaptirip yaptirmamak, size bagli olan birsey.Bizim elimize birsey gecmez ki?!! Onun icin biz ve arkadaslar herzaman birkac Dr ile görüsmeyi ve ona göre kararinizi verin deriz.

Ayrica Ercan beyin simdiye kadar gördügüm bütün sonuclari cok güzel. TR olsaydim, kesinlikle ona yaptirmayi düsünürdüm...

Reklam yapsalar bile, sizin ona yaptirip yaptirmamak sizin kararinizdir. Kim burda Doktorundan memnunsa, tabiki onu tavsiye eder, ama görüsüp görüsmemeniz ve yaptirip yaptirmamak, size bagli olan birsey.Bizim elimize birsey gecmez ki?!! Onun icin biz ve arkadaslar herzaman birkac Dr ile görüsmeyi ve ona göre kararinizi verin deriz.

Ayrica Ercan beyin simdiye kadar gördügüm bütün sonuclari cok güzel. TR olsaydim, kesinlikle ona yaptirmayi düsünürdüm...
bak yine reklam:)

Bende bir kac haftadir buraya mesaj yaziyorum yardimci olun diye daha kimse cevap yazmadi ne yazik..meme estetigi bölümünde herkes yardimci oluyor.hemen cevap geliyor..nerde burada olankar peki? Sadece belirli doktor ismi geciyor..sagolsun ekledigim arkadaslar varda özelden yardimci oluyorlar

Hatta okadar çok Ercan ismi geçiyor ki sitede resmen iğreti oldum..şimdi yaptırasım varsa da yaptırmam yani öyle diyeyim..

Bende bir kac haftadir buraya mesaj yaziyorum yardimci olun diye daha kimse cevap yazmadi ne yazik..meme estetigi bölümünde herkes yardimci oluyor.hemen cevap geliyor..nerde burada olankar peki? Sadece belirli doktor ismi geciyor..sagolsun ekledigim arkadaslar varda özelden yardimci oluyorlar
Keşke her forum meme estetiği gibi olsa rassig rassig .. Bem burun içinde konu açmıştım.Oradada iki doktor ismi geçiyor sürekli ve o iki doktordan başka doktora ameliyat olanlarla ilgilenmiyorlar hiiiçç.. Ne geçmiş olsun ne birşey.Foto paylaştım,beni izleyenler görebiliyordu.Herkes izlemeye aldı,baktı baktı hiçbirşey yazmadılar.Ne iyi ne kötü!
Aynı doktor hastaları birbirlerine yazıp duruyorlar,birbirlerini yerden göğe çıkarıp duruyorlar :) Meme estetiği formu öylemi yahu.. Maşallah diyeyim :nazar:

Keşke her forum meme estetiği gibi olsa rassig rassig .. Bem burun içinde konu açmıştım.Oradada iki doktor ismi geçiyor sürekli ve o iki doktordan başka doktora ameliyat olanlarla ilgilenmiyorlar hiiiçç.. Ne geçmiş olsun ne birşey.Foto paylaştım,beni izleyenler görebiliyordu.Herkes izlemeye aldı,baktı baktı hiçbirşey yazmadılar.Ne iyi ne kötü!
Aynı doktor hastaları birbirlerine yazıp duruyorlar,birbirlerini yerden göğe çıkarıp duruyorlar :) Meme estetiği formu öylemi yahu.. Maşallah diyeyim :nazar:
Yerden göge haklisin arzumcum..ben ilk meme forumuna yazdigimda sen tatildeydin sanirim ama hemen imdadima yetismistin..ama yinede baska doktora oldum ama sen beni hep destekledin ve arkamdaydin herzman.ve halada herseyime yetisiyorsun canim

Yerden göge haklisin arzumcum..ben ilk meme forumuna yazdigimda sen tatildeydin sanirim ama hemen imdadima yetismistin..ama yinede baska doktora oldum ama sen beni hep destekledin ve arkamdaydin herzman.ve halada herseyime yetisiyorsun canim
Bizler artık burada nelerin oldugunu,döndüğünü anlayacak konumdayız değilmi :KK66: Kim ne için burada,yardımmı,reklammı nedir ne değildir belli oluyor zaten.Boşver... Bizimle olan bizimle kalır.Yolsa kendi kendine konuşur yok olur zaten :)

Ayy diyabet zordur :KK43: cok gecmis olsun canim. Ama uzme kendini, engel olmaz diye dusunuyorum
kendine cok iyi bakarsin gecer gider
umarim hersey gonlunce olur
Cok tesekkur ederim cnm engel olmuyor fakat kompilikasyon ve enfeksiyon yara iyilesmesi sıkıntı olabilirmis bir ihtimal.goze aliyorum ocak ortasi gibi olucam ameliyatimi.

Bayanlar gercekten saskinlikla okuyorum lütfen yapmayin böyle bu sayfaya nazar degdi ben cok yeniyim Dogru dürüst kimseyi tanimiyorum ama bana göre herkez elinden geldigi Kadar yardimci oluyor iyi yada kötü
Bakin lafim ortaya lütfen birbirimize yardimci olalim olanda sagolsun olmayanda am böyle tartismalara gerek yok
burasi cok eglenceliydi benim nazarim degdi
Hepinizi seviyorum

Arkadaşım sen takmışsın reklama da neye dayanarak yazıyorsun anlamış değilim doktorun adını yazanlar adama ameliyat bile olmayanlar randevularını almış olacak olanlar nesi reklam??? Kaldıki biz eski hastaları resimler süreçleri baştan sona yazmışız iyisi ve kötüsüyle forumu zahmet edip baştan sona oku net görürsün!!!!Ha yok mu vardır vardı da reklam kokan hareketler bunları da zaten k.k. yöneticlerine kip yaparsın bakar ayıklar

Arkadaşım bunlar her başlıkta ara ara olan şeyler sende bende çok gördük şahit olduk ben daha bursadaki üyeyeye doktor tavsiye ettim Bursada bile değilken buradan okuduğum olumlu yorumlarla git görüş al listene dedim ha Medcezir kızın doktoruyla telde bile konuştum buradaan da yazdım benim doktorlarım mı değil; bu bilgi alışverişidir ben hep derim 3.5.doktorla görüşün herkesin kendi seçimii bu işler

Son düzenleme:
Arkadaşım sen takmışsın reklama da neye dayanarak yazıyorsun anlamış değilim doktorun adını yazanlar adama ameliyat bile olmayanlar randevularını almış olacak olanlar nesi reklam??? Kaldıki biz eski hastaları resimler süreçleri baştan sona yazmışız iyisi ve kötüsüyle forumu zahmet edip baştan sona oku net görürsün!!!!Ha yok mu vardır vardı da reklam kokan hareketler bunları da zaten k.k. yöneticlerine kip yaparsın bakar ayıklar

canim bosuna yorulma.... KIB lendi!!

Arkadaşım bunlar her başlıkta ara ara olan şeyler sende bende çok gördük şahit olduk ben daha bursadaki üyeyeye doktor tavsiye ettim Bursada bile değilken buradan okuduğum olumlu yorumlarla git görüş al listene dedim ha Medcezir kızın doktoruyla telde bile konuştum buradaan da yazdım benim doktorlarım mı değil bu bilgi alışverişidir ben hep derim 3.5.doktorla görüşün herkesin kendi seçimii bu işler
Canım,zaten dikkat ettiysen kimseyi imâ edecek bir yorum yazmadım.. Ben seni tanıyorum zaten,herkese yazıp yardımcı oluyorsun.Zira bu konuda yeniyim ama yine bazı arkadaşlarda aynen Herkim olursa olsun doktoru yardımcı oluyorlar sağ olsunlar.. Burun estetiği konusunu örnek verdim. Çünkü cidden orası çok ayrı bir dünya.
Önemli olanda zaten Herkim doktora ameliyat olsada yardımcı olmak :KK66: Ama bazıları varki,cidden fark ettiriyor kendini yani..

Canım,zaten dikkat ettiysen kimseyi imâ edecek bir yorum yazmadım.. Ben seni tanıyorum zaten,herkese yazıp yardımcı oluyorsun.Zira bu konuda yeniyim ama yine bazı arkadaşlarda aynen Herkim olursa olsun doktoru yardımcı oluyorlar sağ olsunlar.. Burun estetiği konusunu örnek verdim. Çünkü cidden orası çok ayrı bir dünya.
Önemli olanda zaten Herkim doktora ameliyat olsada yardımcı olmak :KK66: Ama bazıları varki,cidden fark ettiriyor kendini yani..

Yok ben üzerime alınmadım zira çok uzun zamandır aktif bile değilim iş güç sadece doktorun adını yazanlar adama ameliyat olmayan kişiler o üyelere haksızlık bunu demek yazmak;sende biliyorsun senin doktorunla benim doktorum aynıydı sen çok memnun kaldın yazdın ben beklediğim sonucu alamadım yazdım seninde dediğin gibi her doktorun var memnun olan da olmayan hastasıda beklentiyle alakalı eee yazmayalım mı memnunuz yada değiliz diye tabi zaten geçmişte çok o yüzden ban yedim reklam kokan hareketler bunlar yazdığım için.... artık pasif üyeyim:KK30:

Son düzenleme:
X