- 12 Eylül 2014
- 49
- 59
PAMUKCILEKKK :) eger resimlerin varsa gormek isterim ve bizzat tecrubelerinden yararlanmakcanım kararın hayırlı olsun öncelikle
ben de aynı sen gibi yaptım doktorumla konuştum ve drenler çıkana kadar hastanede kalmak istediğimi söyledim.sağolsun yardımcı oldu
o halde hiç bir yere gidemezdim zaten hem bolu dan gelmiştim ameliyat için,hemde ufaklık ilk günden direnlere asıldızor kurtardım direnciklerimi
zaten aileden de hiç kimse bilmiyordu ameliyatı gidecek yerimde yoktu
çok yerinde bir karar olmuş bence
AH cok sevindim senin adina hadi hayirlisi bütün dualarimiz seninlePAMUKCILEKKK :) eger resimlerin varsa gormek isterim ve bizzat tecrubelerinden yararlanmak
Bu ne be??? Elini sallasan kraliçeye çarpıyor! Biz avam takımına, kişi başı 3 kraliçe düşüyor )))Kızıııımmm kandırıldık diorummm .. Ben bir derdim var bölümüne gidip konu açıcam.. Milletin kv kp si sıktı ben böyle konu açıp fenomen olmayı düşünüorum..:) :)
Benim bu gece gülesimmi var ne.. Valla kendi kendime amma güldüm
Şimdiden hayırlı olsun. Herşey hayal ettiğin gibi olur, hatta daha da güzel olur inşallahMerhaba arkadaslar,
Kasim ortasi Ercan beye Karin+meme+lipo yaptiracagim ve cok heycanliyim
lutfen bu konuda albumleri olan tecrubeli siz dostlarim, beni ekleyin ki albumlerinizi gormek istiyorum
yardimlarinizi ve bilgilerinizi bekliyoorummm :)
tesekkurler kosmetikAH cok sevindim senin adina hadi hayirlisi bütün dualarimiz seninle
tesekkurler kosmetikAH cok sevindim senin adina hadi hayirlisi bütün dualarimiz seninle
Cok tesekkur ederim hesapkitap :) umarim herkesin hayalleri gercek olur.Şimdiden hayırlı olsun. Herşey hayal ettiğin gibi olur, hatta daha da güzel olur inşallah
Cok tesekkur ederim hesapkitap :) umarim herkesin hayalleri gercek olur.
ilk estetik deneyimim olacak cok heycanliyim ben, sen ne istiyorsun daha once tecruben var mi?
Kocam seni seviyorum dese : bunu kaç kişiye daha söyledin dicem o durumdayım .. Sen düşün yani :) :) :)Bu ne be??? Elini sallasan kraliçeye çarpıyor! Biz avam takımına, kişi başı 3 kraliçe düşüyor )))
Yoksa bu kraliçelikler haftalık falan mı??? Tacınızı birbirinize mi devrediyorsunuz??? Devrederken ağlıyor musunuz??? Aklımda deli sorular)))) galiba kıskandım.
haha :) duzelttiriyoruz iste egrilikleri :)Deveye sormuşlar neren eğri diye )))) İlk istediğim meme+ karın. Sonrasına Allah kerim... Ben de büyük ihtimal Ercan Beye olucam ama tarihim ocak sonu.
Daha önceden hiç tecrübem yok. Cilt bakımı bile yaptırmış değilim hatta))
Kocam seni seviyorum dese : bunu kaç kişiye daha söyledin dicem o durumdayım .. Sen düşün yani :) :) :)
Canım lipo ve karın germe 10 000 meme diklestirmeyle 15 000 dendi.dr alaninda şüpesiz cok iyi fakat bu mebla benim butceme uymuyor.ins bi cikar yol bulabilirim.
sen yeterki gel mıncırmak ellemek serbest
valla ben de çok özledim ama site değişmiş hiç hoş değilaradığımı bulamıyorum bildirimler vs çok karışık yaf
Agaya serbest.. Başkasına elletmen yolarım :)ellet ellet serbest
Kizlar begeni kralicesi secildim ay cok guzel bir duygu adi bile güzelKRALICE
Merhaba arkadaslar,
Kasim ortasi Ercan beye Karin+meme+lipo yaptiracagim ve cok heycanliyim
lutfen bu konuda albumleri olan tecrubeli siz dostlarim, beni ekleyin ki albumlerinizi gormek istiyorum
yardimlarinizi ve bilgilerinizi bekliyoorummm :)
Agaya serbest.. Başkasına elletmen yolarım :)
iyi aksamlar kizlar dün Ercan beyle görüstük biz 5 gün görümcemle beraber hastanede kalicaz benim babannem var istanbulda ama orda aksama kadar yatamam o yüzden hastane daha iyi sabah öglen aksam yemegi icinde fiyat pahali degil 5 yildizli otelde ayni fiyat ama öglen aksam yemegi icinde degil bizde düsündük birsey olsa her an yanimizda dr olur
Ah rica ederim jelesec dün gece 12 ye kadar Begeni KRALICESIYDIMne kraliçesi bu yahu ben kaçırdım
Hemde rahat ederiz birsey olsa allah korusun dr da ordaen doğrusu hastanede kalmak ilk günler zorlu oluyor en azından ağrı sızı durumu hastanede geçer biter