Bu konu vücut estetiği bölümünde.. Yukarda yazıo.. Sende orayı takip et.. Yada konu açma burdan paylaş, dahamı kolay izleriz ne ? Hem her buraya bakan yararlanır..ok de ariyorum nerde aciliyordu bu konu yaaa...????
Hayırlı uğurlu olsun KRALIÇEMKizlar begeni kralicesi secildim ay cok guzel bir duygu adi bile güzelKRALICE
Gunaydin bayanlar herkeze tesekkür ederim hastanede sabah öglen aksam yemegi icinde otelde sadece sabah kahvaltisi icinde
Simdi size bir sorum var yasim 39 gozlerimin alti sis ve yorgun gösteriyor beni ben onlarida duzelttirmek istiyorum ama korkuyorum Ercan neyim haberi yok gidince gostericem icinizde bu ameliyati yaptiran varmi
Yağ olmaz olurmuisin kotusu mide bolgemde yaglar daha fazla.
Benim hatırladıgıma gore hacettepe deydi sanirim.yanılıyorda olabilirim bilen arkadaslar yardimci olabilirmi?
Ben Kozmetik´ten de hizliyim....Siranizi alacagim arkadaslar, kusura bakmazsiniz artik :) Konumu aciyorum
detaylari ile yazacagim size....
Kizlar begeni kralicesi secildim ay cok guzel bir duygu adi bile güzelKRALICE
Hayırlı olsun kralicemKizlar begeni kralicesi secildim ay cok guzel bir duygu adi bile güzelKRALICE
Kesinlikle liposuz olmaz.. Manga hala çok pişman.. Dr demiş merak etme yaraların iyileşsin lipoda yaparız... Ee geri sarkacak o deri.. Zaten zor bir dönem, birde germe yaptığın halde fark göremeyip yorum alınca insan bin pişman olur o amlytı olduğunaBencede lipo yapildiktan sonra karın germe islemi olmalı.liposuz yaparım diyen dr bana yetersiz gelmisti dogru hissetmisim demekki :)
Geçen haftada bana verildi.. Kiız bacı biri hepimize hediye verip bizi idare ediyor haberin olsun.. Kimin kraliçesiyimki acep die sevinirken , gizli hayranım herkeze zeytin dalı uzatıomuş ben nerelere gideyim... :) :)Kizlar tesekkür ederim okurken kahkahalar attim kizim annemide kaybettik diyor sen kadinlar kulubüne girdiginden beri bilgisayerin basindan kalkmaz oldun diyor
Bundan sonra içerik prensesi olacaksın,ondan sonrada içerik kraliçesi inşallahKizlar begeni kralicesi secildim ay cok guzel bir duygu adi bile güzelKRALICE
SanadamııııBundan sonra içerik prensesi olacaksın,ondan sonrada içerik kraliçesi inşallahHazırlıklı ol,gala kıyafetini hazırla
Banada tabikiSanadamıııı
:) :) :)
Tüh tühh.. Çok ayıp.. Hepimize birden hediye falan ayıp ayıp ...Banada tabiki
Kızıııımmm kandırıldık diorummm .. Ben bir derdim var bölümüne gidip konu açıcam.. Milletin kv kp si sıktı ben böyle konu açıp fenomen olmayı düşünüorum..:) :)Vallahi ben anlamam ben ortaligi yiktim resmen cilginlar gibi dans ettim simdi arkamdan bende secildim felan demeyin
Kızıııımmm kandırıldık diorummm .. Ben bir derdim var bölümüne gidip konu açıcam.. Milletin kv kp si sıktı ben böyle konu açıp fenomen olmayı düşünüorum..:) :)
Benim bu gece gülesimmi var ne.. Valla kendi kendime amma güldüm[/QUOT
Al bendende okadar cocuklar bile kafa salliyorlar artik aman bosver birazda simaralim dimi