Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ben de daha göğüs+ memeyi yaptırmadan bir sonraki operasyonu planlıyorum)))

Yağ olmaz olurmu isin kotusu mide bolgemde yaglar daha fazla.

Yağlı olup da lipo yapmayan bir Manga yı okumuştum. O da sonucundan memnun olmadığını yazmıştı yanlışım yoksa.

Benim hatırladıgıma gore hacettepe deydi sanirim.yanılıyorda olabilirim bilen arkadaslar yardimci olabilirmi?

Ben de hacettepe diye hatırlıyorum.

Ben Kozmetik´ten de hizliyim....Siranizi alacagim arkadaslar, kusura bakmazsiniz artik :) Konumu aciyorum
detaylari ile yazacagim size....

Herşey gönlünce olur inşallah.

Kizlar begeni kralicesi secildim ay cok guzel bir duygu adi bile güzel KRALICE

Yakışmış ) biz de artık seninle konuşurken ayağımızı denk alırız ))

Bencede lipo yapildiktan sonra karın germe islemi olmalı.liposuz yaparım diyen dr bana yetersiz gelmisti dogru hissetmisim demekki :)

Bencede lipo yapildiktan sonra karın germe islemi olmalı.liposuz yaparım diyen dr bana yetersiz gelmisti dogru hissetmisim demekki :)
Kesinlikle liposuz olmaz.. Manga hala çok pişman.. Dr demiş merak etme yaraların iyileşsin lipoda yaparız... Ee geri sarkacak o deri.. Zaten zor bir dönem, birde germe yaptığın halde fark göremeyip yorum alınca insan bin pişman olur o amlytı olduğuna

Kizlar tesekkür ederim okurken kahkahalar attim kizim annemide kaybettik diyor sen kadinlar kulubüne girdiginden beri bilgisayerin basindan kalkmaz oldun diyor

Kizlar tesekkür ederim okurken kahkahalar attim kizim annemide kaybettik diyor sen kadinlar kulubüne girdiginden beri bilgisayerin basindan kalkmaz oldun diyor
Geçen haftada bana verildi.. Kiız bacı biri hepimize hediye verip bizi idare ediyor haberin olsun.. Kimin kraliçesiyimki acep die sevinirken , gizli hayranım herkeze zeytin dalı uzatıomuş ben nerelere gideyim... :) :)
Sendemi kk bağımlısı oldun.. :)

Vallahi ben anlamam ben ortaligi yiktim resmen cilginlar gibi dans ettim simdi arkamdan bende secildim felan demeyin
Kızıııımmm kandırıldık diorummm .. Ben bir derdim var bölümüne gidip konu açıcam.. Milletin kv kp si sıktı ben böyle konu açıp fenomen olmayı düşünüorum..:) :)
Benim bu gece gülesimmi var ne.. Valla kendi kendime amma güldüm

Al ben

Kizlar ben onceden kadinlar kulubune girince ilgilendigim konulari okurdum arada sirada kizlarda böyle seyler yazisirlardi bir Sinir olurdum su konun disina cikmislar diye Simdi aynisini ben yapiyorum birde ortalik kizistiriyorum
Ama Gene diyorum bugünden gece 12 sone kadar KRALICESI benim

Merhaba arkadaslar,
Kasim ortasi Ercan beye Karin+meme+lipo yaptiracagim ve cok heycanliyim
lutfen bu konuda albumleri olan tecrubeli siz dostlarim, beni ekleyin ki albumlerinizi gormek istiyorum
yardimlarinizi ve bilgilerinizi bekliyoorummm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…