Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Merhaba arkadaslar,
Kasim ortasi Ercan beye Karin+meme+lipo yaptiracagim ve cok heycanliyim
lutfen bu konuda albumleri olan tecrubeli siz dostlarim, beni ekleyin ki albumlerinizi gormek istiyorum
yardimlarinizi ve bilgilerinizi bekliyoorummm :)
Senin adına sevindim hersey umduğundan daha güzel olsun cnm.

haha :) duzelttiriyoruz iste egrilikleri :)
umarim kisa zamanda yaptirsin
bu arada sen Ercan beyle bire bir konustun mu? sana ne dedi?

Görüştüm 2 defa... Meme+karın yaparız lipo ile dedi. Ben sırt da istedim.olmaz dedi. Başka bir doktor izler yanlara dönecek demişti, ercan bey dönmeyecek dedi. Bir de meme dikleştirmeyle beraber üste küçük bir silikon koyalım ki zamanla boşalmasın memelerin üst tarafı dedi. Birkaç örnek gösterdi. Çok güzeldi. Ben inandım ercan beye.

Öncelikle hepinize merhaba.Ben 2 çocuk annesiyim ve doğum sonrası karnımın hali içler acısı.Bende karın germe ameliyatı olmak istiyorum.Önümüzdeki hafta İstanbul da olacağım ve dr. araştırması yapıyorum.Dora hastanesine gideceğim Fatih Dağdelen e fakat ben birkaç yerle görüşmek istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz isimler var mı?Bide Leyla Arvas ile yazıştık ve resimlerimi yolladım.Mini karın germenin yeterli olacağını söyledi.Ama ben yinede bu ameliyatı yaşayanlardan fikir almak istiyorum.Şimdiden teşekkürler.

Öncelikle hepinize merhaba.Ben 2 çocuk annesiyim ve doğum sonrası karnımın hali içler acısı.Bende karın germe ameliyatı olmak istiyorum.Önümüzdeki hafta İstanbul da olacağım ve dr. araştırması yapıyorum.Dora hastanesine gideceğim Fatih Dağdelen e fakat ben birkaç yerle görüşmek istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz isimler var mı?Bide Leyla Arvas ile yazıştık ve resimlerimi yolladım.Mini karın germenin yeterli olacağını söyledi.Ama ben yinede bu ameliyatı yaşayanlardan fikir almak istiyorum.Şimdiden teşekkürler.
Slm cnm.. İnşallah hakkında hayırlısı olur.. Fatih d hakkında çok şikayet okudum.. Kendi face sinde bile birsürü şikayet var.. Reklam yapmaktan amlyatlara girmeye vakti yokmuş asistanlar yapıomuş.. Bir bak istersen sitelere..böyle bir amlyt için açıkçası bir bayan a güvenmezdim.. Güvenipte pişman olmayan görmedim.. Bu forumda birsürü kadın var karın germe yaptıran fotolarıda var onlara ılaş istersen.. İstanbulda ercan beyin yaptığı amlytları çok beğeniorum ben.. Ercan beyin hastaları , kızlar adamın soy ismi neydi ya ?

Slm cnm.. İnşallah hakkında hayırlısı olur.. Fatih d hakkında çok şikayet okudum.. Kendi face sinde bile birsürü şikayet var.. Reklam yapmaktan amlyatlara girmeye vakti yokmuş asistanlar yapıomuş.. Bir bak istersen sitelere..böyle bir amlyt için açıkçası bir bayan a güvenmezdim.. Güvenipte pişman olmayan görmedim.. Bu forumda birsürü kadın var karın germe yaptıran fotolarıda var onlara ılaş istersen.. İstanbulda ercan beyin yaptığı amlytları çok beğeniorum ben.. Ercan beyin hastaları , kızlar adamın soy ismi neydi ya ?
Ercan Karacaoğlu galiba yorumlardan okumuştum...

Görüştüm 2 defa... Meme+karın yaparız lipo ile dedi. Ben sırt da istedim.olmaz dedi. Başka bir doktor izler yanlara dönecek demişti, ercan bey dönmeyecek dedi. Bir de meme dikleştirmeyle beraber üste küçük bir silikon koyalım ki zamanla boşalmasın memelerin üst tarafı dedi. Birkaç örnek gösterdi. Çok güzeldi. Ben inandım ercan beye.
en cok ameliyat izlerinden korkuyorum bende :KK43: buradan kimsenin fotolarina bakamiyorum albumler ve fotolar bos :KK43: nasil gorebilirim acaba ?

Merhaba ben uzun zamandan beri Dr arastirmasi icindeyim Fatih Dagdelen hakkinda hic guzel yorumlar okumadim yani bir insani 1 kisi kötüler 2 kisi kötüler ama cok fazla sikayet var bence birkere daha gözden gecir Bende Ercan Karacaogluna ameliyat olucam kendisini tanimiyorum am hakkinda okadar guzel yorumlar okudumki am tabi gene en iyi karari kendin vericeksin

Merhaba arkadaslar,
Kasim ortasi Ercan beye Karin+meme+lipo yaptiracagim ve cok heycanliyim
lutfen bu konuda albumleri olan tecrubeli siz dostlarim, beni ekleyin ki albumlerinizi gormek istiyorum
yardimlarinizi ve bilgilerinizi bekliyoorummm :)
Senin adına sevindim hersey umduğundan daha güzel olsun cnm.
tesekkur ederim plnnmn :) 25 gunum kaldi :) sen neler yaptirdin, yada varmi dusuncen?
Dun bir dr la daha gorustum fakat cok 2 dr arasinda kaldim.tercih ettigim dr la fiyat konusunu birdaha konusup ona gore tercih yapicam artik.birde diyabet hastasiyim bu konuda beni dusündürüyor.

Ah rica ederim jelesec dün gece 12 ye kadar Begeni KRALICESIYDIM :KK48::eek:nasil simardim simdi eski bene döndüm yoktun ortaliklarda:110:

hımmm kraliçe olmak güzeldir yahu süpermiş:KK76: foruma bir bulaştımı iş güç kalıyor sohbet o bu derken akşam oluyor ondan çok bulaşmıyorum :KK69: kış geldi eve kapanırız yazın gezmelerden giremedim buralardayım En Büyük KK

Ah rica ederim jelesec dün gece 12 ye kadar Begeni KRALICESIYDIM :KK48::eek:nasil simardim simdi eski bene döndüm yoktun ortaliklarda:110:

hımmm kraliçe olmak güzeldir yahu süpermiş:KK76: foruma bir bulaştımı iş güç kalıyor sohbet o bu derken akşam oluyor ondan çok bulaşmıyorum :KK69: kış geldi eve kapanırız yazın gezmelerden giremedim buralardayım En Büyük KK
Hemde rahat ederiz birsey olsa allah korusun dr da orda

ben iki gün kalmıştım hatta çıkış günü öğlen yemeğimi ve ağrı kesici iğnemi olup eve geçtim yemek beleşe gelmişti:oops::-)

Kız yolucam ellicem mıncırcam daaaaaa , kimse bana tarih vermio.. Sinsi sinsi izliorum nasılsa yakalarım.. Kocalarından önce biz dimi jelo bacı

Mıncır bacım mıncır sana serbest:KK53::KK8: bizim tayfadan bir kaç kişi gece eğlenmesine gidiyoruz bu cuma gecesi gündüz buluşması da yakın zamanda ben sana yazarım gelin uyarsaa kaçırma valla çok keyifli oluyor:KK75:

Kız yolucam ellicem mıncırcam daaaaaa , kimse bana tarih vermio.. Sinsi sinsi izliorum nasılsa yakalarım.. Kocalarından önce biz dimi jelo bacı

Mıncır bacım mıncır sana serbest:KK53::KK8: bizim tayfadan bir kaç kişi gece eğlenmesine gidiyoruz bu cuma gecesi gündüz buluşması da yakın zamanda ben sana yazarım gelin uyarsaa kaçırma valla çok keyifli oluyor:KK75:

valla ben hep yazdım geçmiş yazılarımda eğer bütçe uyuyorsa kombine ameliayatlar en iyisi tek seferde narkoz ve iyileşme süreci kombine güzel sonuç hepsi zor olur sırtı eklememen daha iyi çünkü gerçekten zor olur aameliayatta kalış sürende uzar ''meme,karın ve minik lipoliz '' bence ideal baycan (Ercan bey) yapmam hepsini dediyse dinle çünkü önceliği para değil hastanın sağlığı

Annemm valla nasıl iyi olur amma burdan oraya ne eşim ne çocuklar ne patron bırakır .. Uçaktı arabaydı kaaç saat yol.. Gidem 1 hafta kalam desem naaamümkün.. Dünya küçük nasip işi bunlar :) çok eğlenin bacılar <3

X