Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Dinlemez olur muyum? Ocakta inş işin büyüğünü halledersem sonrasına Allah kerim... Sırt , basen, bacak... İkinci bir tur yaparız belki ))) aklımda deli fikirler... Neyse... Ben susayım )))

Dinlemez olur muyum? Ocakta inş işin büyüğünü halledersem sonrasına Allah kerim... Sırt , basen, bacak... İkinci bir tur yaparız belki ))) aklımda deli fikirler... Neyse... Ben susayım )))
Aaa hatuna bak daha bi kestir biçtir iyileşte ondan sonra deli düşüncelere dal.. Çömeze bak yaaa hemen halledecek herşeyi.. Sırayla yawrum böle şeyler :) önce biz :) :)

selam..
32 yaşındayım 5 yaşında bir oğlum 2,5 yaşlarında ikiz kızlarım var.
hamilelik dönemlerinde çok fazla kilo aldım,şimdi kilom 46 çok iyiyim hiç fazlam yok ama maalesef karın bölgemde sarkmalar oldu ne yaptımsa düzeltemedim.ameliyat olayı çok büyüyor gözümde ve en büyük sorunum ameliyattan sonra iz kalması bana çirkin geliyor..
çok araştırdım ; ENDOSKOPİK KARIN GERME bişey okudum.bu ameliyatta iz yokmuş çok güzel bişey bu ama hiç olanları duymadım okumadım.
bu ameliyatı olanlar varmı içinizde bilgi verebilirmi?

Aaa hatuna bak daha bi kestir biçtir iyileşte ondan sonra deli düşüncelere dal.. Çömeze bak yaaa hemen halledecek herşeyi.. Sırayla yawrum böle şeyler :) önce biz :) :)

Arap atı gibiyim kuzum ben... Ağırdan ağırdan gelir, sonra depar atarım )))

Hakkaten amma havaya girmişim... Haddimi bileyim, çömezliğimi bileyim, bi tarafımı kırıp oturayım ben... Bi tarafım demişken... Daha sonra oraya da mı el atsa doktorcuğum??? ))))))

Burada hiç rastlamadım ama başka sitelerde yağ fazlası olmayıp sarkan derisi olanlara yapıldığını okumuştum. Tanıma uymadığım için araştırmamıştım)) sanırım sana uyuyor.

Hahaha tabi oraya el atmadan olmaz :) :) artık sana bişi demicem yoksa bi taraf şu taraf bu taaf derken işin sonu gelmicek.. :) :)
Ayy bu ortam süper yaa.. Sizin yüzünüzden face ye girmeyi unutuyorum sonra kp msj çekio kızım iyimisin hiç görünmüon die.. Ah babam ah bi bilsen senin gelin kk da dolaşıp hatunları mıncırıo

Benim hatırladıgıma gore hacettepe deydi sanirim.yanılıyorda olabilirim bilen arkadaslar yardimci olabilirmi?

Hacettepe canım

Capoeira fıstığım bademim sen hep prenses kraliçesin bebemmmm

PAMUKCILEKKK :) eger resimlerin varsa gormek isterim ve bizzat tecrubelerinden yararlanmak

Tabiki canım izlemeye aldım seni
Sende izlemeye alırsan görebilirsin

Hacettepe canım

Capoeira fıstığım bademim sen hep prenses kraliçesin bebemmmm

Tabiki canım izlemeye aldım seni
Sende izlemeye alırsan görebilirsin
Aşk böcüküm yaaa.. Şu laf bana yeterde artar .. Bundan sonra gözüm ne taç da ne taht ta.. Hatta kk dan gelecek gülleri reçel yaparım o derece yani..tşkkrlr bebemmm :)

Kulağa hoş geliyor :))) ama Ben de olana hiç rastlamadım

Hahahahaaaaa işte biz böyleyiz :)))))
Daha birini olmadan öbür ameliyatı düşünürüz

benim eski üyelerden arkadaşım olmuştu

inş bacım tanışırız gönüller bir olsun

ben sana diyim bu turlar hiç bitmez valla ben bir bulaştım ajda pekkana yaklaşacağım az kaldı tek bacak dedim karın meme lipo kol da tura girdi bitti şimdi bakıyorum ne var diye yamuk yereşi beyin ameliyatı diyor bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…