- 8 Ekim 2014
- 461
- 887
Mıncır bacım mıncır sana serbestbizim tayfadan bir kaç kişi gece eğlenmesine gidiyoruz bu cuma gecesi gündüz buluşması da yakın zamanda ben sana yazarım gelin uyarsaa kaçırma valla çok keyifli oluyor
valla ben hep yazdım geçmiş yazılarımda eğer bütçe uyuyorsa kombine ameliayatlar en iyisi tek seferde narkoz ve iyileşme süreci kombine güzel sonuç hepsi zor olur sırtı eklememen daha iyi çünkü gerçekten zor olur aameliayatta kalış sürende uzar ''meme,karın ve minik lipoliz '' bence ideal baycan (Ercan bey) yapmam hepsini dediyse dinle çünkü önceliği para değil hastanın sağlığı
Annemm valla nasıl iyi olur amma burdan oraya ne eşim ne çocuklar ne patron bırakır .. Uçaktı arabaydı kaaç saat yol.. Gidem 1 hafta kalam desem naaamümkün.. Dünya küçük nasip işi bunlar :) çok eğlenin bacılar <3
Aaa hatuna bak daha bi kestir biçtir iyileşte ondan sonra deli düşüncelere dal.. Çömeze bak yaaa hemen halledecek herşeyi.. Sırayla yawrum böle şeyler :) önce biz :) :)Dinlemez olur muyum? Ocakta inş işin büyüğünü halledersem sonrasına Allah kerim... Sırt , basen, bacak... İkinci bir tur yaparız belki ))) aklımda deli fikirler... Neyse... Ben susayım )))
Aaa hatuna bak daha bi kestir biçtir iyileşte ondan sonra deli düşüncelere dal.. Çömeze bak yaaa hemen halledecek herşeyi.. Sırayla yawrum böle şeyler :) önce biz :) :)
selam..
32 yaşındayım 5 yaşında bir oğlum 2,5 yaşlarında ikiz kızlarım var.
hamilelik dönemlerinde çok fazla kilo aldım,şimdi kilom 46 çok iyiyim hiç fazlam yok ama maalesef karın bölgemde sarkmalar oldu ne yaptımsa düzeltemedim.ameliyat olayı çok büyüyor gözümde ve en büyük sorunum ameliyattan sonra iz kalması bana çirkin geliyor..
çok araştırdım ; ENDOSKOPİK KARIN GERME bişey okudum.bu ameliyatta iz yokmuş çok güzel bişey bu ama hiç olanları duymadım okumadım.
bu ameliyatı olanlar varmı içinizde bilgi verebilirmi?
Hahaha tabi oraya el atmadan olmaz :) :) artık sana bişi demicem yoksa bi taraf şu taraf bu taaf derken işin sonu gelmicek.. :) :)Arap atı gibiyim kuzum ben... Ağırdan ağırdan gelir, sonra depar atarım )))
Hakkaten amma havaya girmişim... Haddimi bileyim, çömezliğimi bileyim, bi tarafımı kırıp oturayım ben... Bi tarafım demişken... Daha sonra oraya da mı el atsa doktorcuğum??? ))))))
Sen kime ne zaman olcan bacı.. Karın izi mi seni korkutan, göğüsmü?en cok ameliyat izlerinden korkuyorum bendeburadan kimsenin fotolarina bakamiyorum albumler ve fotolar bos nasil gorebilirim acaba ?
askkitabi naptın nasıl geçti görüşmen?
Benim hatırladıgıma gore hacettepe deydi sanirim.yanılıyorda olabilirim bilen arkadaslar yardimci olabilirmi?
Kızıııımmm kandırıldık diorummm .. Ben bir derdim var bölümüne gidip konu açıcam.. Milletin kv kp si sıktı ben böyle konu açıp fenomen olmayı düşünüorum..:) :)
Benim bu gece gülesimmi var ne.. Valla kendi kendime amma güldüm
PAMUKCILEKKK :) eger resimlerin varsa gormek isterim ve bizzat tecrubelerinden yararlanmak
Aşk böcüküm yaaa.. Şu laf bana yeterde artar .. Bundan sonra gözüm ne taç da ne taht ta.. Hatta kk dan gelecek gülleri reçel yaparım o derece yani..tşkkrlr bebemmm :)Hacettepe canım
Capoeira fıstığım bademim sen hep prenses kraliçesin bebemmmm
Tabiki canım izlemeye aldım seni
Sende izlemeye alırsan görebilirsin
yaaaaaaa becede sen buraya yaz daha kolay takip ederiz
selam..
32 yaşındayım 5 yaşında bir oğlum 2,5 yaşlarında ikiz kızlarım var.
hamilelik dönemlerinde çok fazla kilo aldım,şimdi kilom 46 çok iyiyim hiç fazlam yok ama maalesef karın bölgemde sarkmalar oldu ne yaptımsa düzeltemedim.ameliyat olayı çok büyüyor gözümde ve en büyük sorunum ameliyattan sonra iz kalması bana çirkin geliyor..
çok araştırdım ; ENDOSKOPİK KARIN GERME bişey okudum.bu ameliyatta iz yokmuş çok güzel bişey bu ama hiç olanları duymadım okumadım.
bu ameliyatı olanlar varmı içinizde bilgi verebilirmi?
Arap atı gibiyim kuzum ben... Ağırdan ağırdan gelir, sonra depar atarım )))
Hakkaten amma havaya girmişim... Haddimi bileyim, çömezliğimi bileyim, bi tarafımı kırıp oturayım ben... Bi tarafım demişken... Daha sonra oraya da mı el atsa doktorcuğum??? ))))))
hafif hareketlerle başlasan belki yardımcı olur canımarkadaşlar benimde göbeğim doğumdan sonra biraz sarktı.mekikte çekemiyorum belim çok ağrıyor ne önerirsiniz
Slm cnm.. İnşallah hakkında hayırlısı olur.. Fatih d hakkında çok şikayet okudum.. Kendi face sinde bile birsürü şikayet var.. Reklam yapmaktan amlyatlara girmeye vakti yokmuş asistanlar yapıomuş.. Bir bak istersen sitelere..böyle bir amlyt için açıkçası bir bayan a güvenmezdim.. Güvenipte pişman olmayan görmedim.. Bu forumda birsürü kadın var karın germe yaptıran fotolarıda var onlara ılaş istersen.. İstanbulda ercan beyin yaptığı amlytları çok beğeniorum ben.. Ercan beyin hastaları , kızlar adamın soy ismi neydi ya ?
Annemm valla nasıl iyi olur amma burdan oraya ne eşim ne çocuklar ne patron bırakır .. Uçaktı arabaydı kaaç saat yol.. Gidem 1 hafta kalam desem naaamümkün.. Dünya küçük nasip işi bunlar :) çok eğlenin bacılar <3
Dinlemez olur muyum? Ocakta inş işin büyüğünü halledersem sonrasına Allah kerim... Sırt , basen, bacak... İkinci bir tur yaparız belki ))) aklımda deli fikirler... Neyse... Ben susayım )))
Günaydim kizlar hepinize iyi pazarlar diliyorum ben ise gidiyorum