Randevu aldın ozaman kesin. Hadi hayırlısı. Herşey gönlünce olur inşallah.iyi aksamlar kizlar dün Ercan beyle görüstük biz 5 gün görümcemle beraber hastanede kalicaz benim babannem var istanbulda ama orda aksama kadar yatamam o yüzden hastane daha iyi sabah öglen aksam yemegi icinde fiyat pahali degil 5 yildizli otelde ayni fiyat ama öglen aksam yemegi icinde degil bizde düsündük birsey olsa her an yanimizda dr olur
Cnm serhat bey ist daymis
Arkadaslara ozelden yazdim ins geri donus ysparlar bekliyorum.
iyi aksamlar kizlar dün Ercan beyle görüstük biz 5 gün görümcemle beraber hastanede kalicaz benim babannem var istanbulda ama orda aksama kadar yatamam o yüzden hastane daha iyi sabah öglen aksam yemegi icinde fiyat pahali degil 5 yildizli otelde ayni fiyat ama öglen aksam yemegi icinde degil bizde düsündük birsey olsa her an yanimizda dr olur
Cok sevindim adina...iyi aksamlar kizlar dün Ercan beyle görüstük biz 5 gün görümcemle beraber hastanede kalicaz benim babannem var istanbulda ama orda aksama kadar yatamam o yüzden hastane daha iyi sabah öglen aksam yemegi icinde fiyat pahali degil 5 yildizli otelde ayni fiyat ama öglen aksam yemegi icinde degil bizde düsündük birsey olsa her an yanimizda dr olur
Sagol Canim ailemde beni vazgecirmeye calisiyor bugün televizyonda evliler genc bir bayan burnundan ameliyat olmus oda mikrop kapmis kizin iki bacagini kesmisler kocasida terketmis ailem cok uzulmus gercekten cok uzucu kizlar Moral bozmak icin anlatmadim ameliyat onemli ama sonrasida cok önemli kizlar bakiminiza dikkat edin ellerinizi alkolle temizleyin dikis yerlerinize öyle DokununHerşey gönlünce olsun kosmetik. Sen benden hızlı çıktın )
Sagol canimCok sevindim adina...
Her amlyatta risk vardır cnm.. Diş çektirirken bile imzaladığımız kağıtları okusanız, vaz geçer kaçar gibi gidersiniz.. Keşke böyle şeyler olmasa ama maalesef oluyor.. O yüzden her yazılana yada bir kişinin lafına bakıp hemen bir dr a canınızı emanet etmeyin... Geçende bir arkadaşa da anlatmıştım. Kuzinim burnunu yaptırdı, inanılmaz kötüydü burnu.. Kbb dio gel nefes sorunu dielim sigorta karşılar yapalım.. Eskiye bakarak harika burnu oldu şu anda hemde bedava amaaaaa nesef SIFIR.. Üstelik dokununca yamru yumru.. Oda bedava die atladı hemen :/Sagol Canim ailemde beni vazgecirmeye calisiyor bugün televizyonda evliler genc bir bayan burnundan ameliyat olmus oda mikrop kapmis kizin iki bacagini kesmisler kocasida terketmis ailem cok uzulmus gercekten cok uzucu kizlar Moral bozmak icin anlatmadim ameliyat onemli ama sonrasida cok önemli kizlar bakiminiza dikkat edin ellerinizi alkolle temizleyin dikis yerlerinize öyle Dokunun
Gercekten hepimiz icin hayirliysa olsun
Süper olur vallahi..Bence gayet iyi bir fikir,hayırlı olsun kararın canımiyi aksamlar kizlar dün Ercan beyle görüstük biz 5 gün görümcemle beraber hastanede kalicaz benim babannem var istanbulda ama orda aksama kadar yatamam o yüzden hastane daha iyi sabah öglen aksam yemegi icinde fiyat pahali degil 5 yildizli otelde ayni fiyat ama öglen aksam yemegi icinde degil bizde düsündük birsey olsa her an yanimizda dr olur
Bence içinde ama 5 yıldızlı otellerde içinde deil demek istedi.. Bende öyle yapacaktım çünkü ve yemekler içinde daha rahat ve iyiydi bnm için ama bnm dr valla sen çabuk toparlandın hadi afyona deyip yolladı beni 2 gün sonra :) herşey dahil olması gerekSüper olur vallahi..Bence gayet iyi bir fikir,hayırlı olsun kararın canımAnlamadıgım sabah,öğle akşam yemeği içindemi olacak yoksa içinde değilmi?
Bazen parayla kalayım yahu desende doktor gönderiyor işteBence içinde ama 5 yıldızlı otellerde içinde deil demek istedi.. Bende öyle yapacaktım çünkü ve yemekler içinde daha rahat ve iyiydi bnm için ama bnm dr valla sen çabuk toparlandın hadi afyona deyip yolladı beni 2 gün sonra :) herşey dahil olması gerek
Ben de yere yakınım kuzum... Boy 160 amaaaa kilo 79!
:)) bende sizdenim 1.57
iyi aksamlar kizlar dün Ercan beyle görüstük biz 5 gün görümcemle beraber hastanede kalicaz benim babannem var istanbulda ama orda aksama kadar yatamam o yüzden hastane daha iyi sabah öglen aksam yemegi icinde fiyat pahali degil 5 yildizli otelde ayni fiyat ama öglen aksam yemegi icinde degil bizde düsündük birsey olsa her an yanimizda dr olur
Yağ olmaz olurmuMerhaba
karninda fazla yag yoksa lipoya gerek kalmayabilir. Benim ameliyat sirasinda lipo ve karin germe yapildi tabii fazla deri aliniyor.
ben izmirde ufuk bilkay a ameliyat oldum
Sağol cnm galiba sorun yasayan arkadas hacettepe de olmustu.ben hacettepeyi dusunmuyorum zaten.tıp fakültesi, gazi yada ankara egt aras has dusunuyorum.yarın de ankara hastanesinde gürcan hocayla görüsmeye gidicem.ins olumlu sonuclar alırım gorüsmeden.Aslinda forumun icinde arama yaparsan bulabilirsin butun forumu okudugum icin ankarada ameliyat olanlari okudugumu hatırlıyorum
kolay gelsin
Benim hatırladıgıma gore hacettepe deydi sanirim.yanılıyorda olabilirim bilen arkadaslar yardimci olabilirmi?Tecrübeli arkadaşlar daha iyi hatırlar belki, Ankarada yaptırıp da ciddi sorunlar yaşayan biri olmuş. Sanırım ünv hastanesiydi. Emin değilim. İyice araştır. Nerede yaptırmayacağını bilirsin en azından.
Herşey gönlünce olsun kosmetik. Sen benden hızlı çıktın )
E hadi bakalım açtıktan sonra haber ver bizlere, takip edelim...Ben Kozmetik´ten de hizliyim....Siranizi alacagim arkadaslar, kusura bakmazsiniz artik :) Konumu aciyorum
detaylari ile yazacagim size....