Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Tesekkür ederim hayir hala ayni meslege devam ediyor ve bu Dr hakkinda baya bir sikayet varmis ama nasil oluyorsa isin icinden cikiyor

Merhaba bayanlar is yerinde okudum yazdiklarinizi
Ben ozamanlari Schönheitschirurg la Plastik Rekonstruktif cerrahisinin arasindaki farki bilmiyordum cünkü hic arastirmadim arkadasim ona yaglarini aldirmisti ve taksitle yapiyordu onun icin zipladim ama ben paranin hepsini verdim inanin bana kapisinin üstündeki Dis Dr okumadim ve sonradan baktigimda hem sokak girisinde Hemde kapisinin üzerinde kocaman tabela vardi
ozamanlari Gutachter bakti ve bana sizin kabahitiniz dedi ve hakliydi bir insan bukadar salak olurmu . normalde Almanyada hic bir Dr 5000 euroya karin germe ameliyati yapmaz ama bunlari ben yeni ögrendim simdi burdaki dr fiyatlari 12000 eurodan basliyor kac kisiyle görüstüm birtane genc dr bana dedi neden ülkenizde yaptirmiyorsunuz cok iyi Dr var diye ilginize tesekkür ederim

12000 € mu??? Yanlisin var canim, 6000- 8000 €arasi benm Dr 6500€ yapiyor ve harika sonuclar cikartiyor! Bizzat kendim gördüm!

12000 € mu??? Yanlisin var canim, 6000- 8000 €arasi benm Dr 6500€ yapiyor ve harika sonuclar cikartiyor! Bizzat kendim gördüm!
Benim gittigim Dr Hamburg 13000 euro istedi öbürü 11000euro istedi bundan 1ay önce baska Dr gittim Dr bana 13000euro istedi ve ben eski ameliyatimi 5000euroya yaptirdim diyince güldü armizdaki fark dedi Hamburgdaki fiyatlar böyle Görümcenin bacaklarindan yag almaya bile 1000euro istediler simdi turkiyede kendisi 2800euroya yaptircak

Haklisin.almanyada fiyatlar böyle.benim alman arkadas 10.500 euroya yaptirdi

Tıp bölümünde türkiye önde ne derseniz diyin arkadaşlar. Tabiiki türkiyede bişey olmicak diye bişey yok ama Almanyada tecrübe ve cihazlar bukadar ilerlemedi. Lazer lipoya çamur atıyorlar, asıl sebebi cihazları olmadığından ve illa kendi tekniklerini kullanmak istediklerinden kaynaklanıyor sanırım. Benim arkadaş 7.000 € verip klasik lipo yaptirdi tek bölge, tüm basen girintili çıkıntılı dalgalı, mahvettiler güzelim bacağı.

Bacılaaarrr, dr unuza soran oldumu aranızda.. Karın germeden ne kadar sonra piercing yaptırabiliriz acaba? Dr uma sormaya çekiniorum valla :))

Bacılaaarrr, dr unuza soPiercingoldumu aranızda.. Karın germeden ne kadar sonra piercing yaptırabiliriz acaba? Dr uma sormaya çekiniorum valla :))
Sen yinede en iyisi doktoruna sor yada başka bir doktora, benim göbekteki Piercing çok uzun zaman iyileşmemişti zor bir yer olduğundan sanırım. Iltaplanma çok oluyor. Arkadaş dayanamayıp çıkartmıştı habire iltablamı uğraşacam diye.
Ama yaptır, güzel gider yeni göbişine.

Tşkkrlr cnm bnm.. İşte acil bişi olmadığı için dr a yazmak istemiorum :/
Dudağımdaki 1 ay bakım istedi.. Göbekte öylemiki? Hoş bakımını yaparım sorun olmazda, işte korkuyorum kötü olurmu, ne kadar beklemem gerek? Belki daha karnımın içi iyileşmedi ve piercing kötü olacak:/ bacılar yaa biriniz kontrole giderse doktorunuza soruverin nolur

Lipo Lazer de haklisin.... fakat karin germe icin buna katilamiyacagim, o kadar güzel sonuclar gördüm ki....ayrica burdaki yani almanyadaki forumlara da bir gir ve takil,tavsiye ederim... fiyata degisiyor tr ile burasi, o bir gercek. Karin germe icin bir ara düsündüm tr mi yapsam, ama ameliyatan sonraki rahatlik yani kendi evimde olmam, ucak bin git in vs., beni vazgecirdi. fazla ödiyecegim ama daha rahat benim icin burada olmam. Sali günü görüsmem var bakalim artik..

Son düzenleme:

Benim Dr kuzey almanyada da ameliyatlarini yapiyor. kesinlikle dedigin fiyatlara yapmiyor.karin germeyi 6500 € yapiyor, yani bundan 5 ay önce sordum. kombine oldugun zamanda, fiyat daha uygun oluyor. git görüs tavsiye ederim yani, ayrica kendisi alman degil, iranli görüsmelerde bedava ayrica. karar yinede senin.....

alman forumlara da bir bak arastir...

Tesekkür ederim, fiyat gercekten cok ucuz ama ben Ercan Karacaoglundan randevuyu aldim ucak biletimide aldim Görümcemde benimle beraber gelicek insallah hersey güzel olur. 6 Ocakta Ameliyatim var ve ben senede sadece bir kere Türkiyeye gelebiliyorum cünkü senede bir kere ocakta bir ay iznim var ve benim bütün ailem Turkiyede onlarida görücem
Annecigime babama naz yapicam bak simdi bile yüzüm güldü naz yapmayi düsününce ve kiz kardesimi sinir edicem

Hakkında hayırlısı canım. Inşallah herşey gönlünce olur.

Inşallah seninde gönlünce olur. Ama Türkiyeye gitmeyi gözünde büyütüyorsun bence. Çokta masraflı değil. Biletini otelini uyguna getirdikten sonra hemen hemen yarı yarı çoğu fiyatlar. Senin şansın varmış ama burda birçok memnun kalmayanlar var. Bir tek lazer lipo demiyorum, bir çok farklı amelyatlarda.

Ok canim, sadece bilgi vermek istedim. Ercan Karacaoglu sonuclari da süper zaten, bir ara onu düsündüm inan. O ne kadara yapacak? Bakalim yarin görüsmemde neler olacak. Simdiden sana istedigin sonucu diliyorum... ayrica resmin var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…