Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Inşallah seninde gönlünce olur. Ama Türkiyeye gitmeyi gözünde büyütüyorsun bence. Çokta masraflı değil. Biletini otelini uyguna getirdikten sonra hemen hemen yarı yarı çoğu fiyatlar. Senin şansın varmış ama burda birçok memnun kalmayanlar var. Bir tek lazer lipo demiyorum, bir çok farklı amelyatlarda.

hmm birsey diyemiyecegim... ben meme büyütme ve karin germe icin benim Doktorumun sonuclarini cok begeniyorum gördügüm sonuclardan yola cikarak. ayrica alman forumlarda ona meme ve karin germe yapanlar hepsi memnun!
Baska ameliyatlarda birsey diyemiyecegim, cünkü kendisi en cok meme & karin germe ameliyatlari yapiyor. Ama herkes kendi tabiki bilir.. bu benim görüsüm. Fiyat olarak zaten sana hakvermistim.

Sen ne yaptin bu arada?? yenilik var mi canim?

Inşallah seninde gönlünce olur. Ama Türkiyeye gitmeyi gözünde büyütüyorsun bence. Çokta masraflı değil. Biletini otelini uyguna getirdikten sonra hemen hemen yarı yarı çoğu fiyatlar. Senin şansın varmış ama burda birçok memnun kalmayanlar var. Bir tek lazer lipo demiyorum, bir çok farklı amelyatlarda.
Bölge başı 1000 euro istemişti lipo da burdaki dr.. 3 bölge yapılacaktı.. Neyse benim tr ye geliş gidişi. ( 2 büyük.3 çocuk) burun karın ve lipolarım ve otel 3.000 euro tutmuştu..buradaki lipo parası :)

Bölge başı 1000 euro istemişti lyariya a burdaki dr.. 3 bölge yapılacaktı.. Neyse benim tr ye geliş gidişi. ( 2 büyük.3 çocuk) burun karın ve lipolarım ve otel 3.000 euro tutmuştu..buradaki lipo parası :)
Aynen canım senin birde burun bu fiyata dahil, bendede lipo ve meme nerdeyse yari yariya geliyor. Bizde sağolsun arkadaşımın istanbulda evi var orda kalacağız yani evim kadar konforlu olur inşallah.

hmm birsey diyemiyecegim... ben meme büyütme ve karin germe icin benim Doktorumun sonuclarini cok begeniyorum gördügüm sonuclardan yola cikarak. ayrica kendimivforumlarda ona meme ve karin germe yapanlar hepsi memnun!
Baska ameliyatlarda birsey diyemiyecegim, cünkü kendisi en cok meme & karin germe ameliyatlari yapiyor. Ama herkes kendi tabiki bilir.. bu benim görüsüm. Fiyat olarak zaten sana hakvermistim.

Sen ne yaptin bu arada?? yenilik var mi canim?
Zaten sen benden tecrübelisin ama mesela benim senin doktoruna gitmek (yol masrafı otel) çoook daha pahalıya gelecek. Ha istanbula gitmişim yada oraya fark etmiyor benim için. Ama yakınımdaki doktorlara kendimi kesinlikle teslim etmem.

Bende değişiklik yok, 12 aralik istanbuldayım inşallah.

Zaten sen benden tecrübelisin ama mesela benim senin doktoruna gitmek (yol masrafı otel) çoook daha pahalıya gelecek. Ha istanbula gitmişim yada oraya fark etmiyor benim için. Ama yakınımdaki doktorlara kendimi kesinlikle teslim etmem.

Bende değişiklik yok, 12 aralik istanbuldayım inşallah.

ya kusura bakma ama o kadar mesajlardan sonra tek tek hatirliyamadim.. sen meme büyütme olmiyacak miydin?
Kime gidiyorsun 12 Aralik yani Dr.?

ya kusura bakma ama o kadar mesajlardan sonra tek tek hatirliyamadim.. sen meme büyütme olmiyacak miydin?
Kime gidiyorsun 12 Aralik yani Dr.?
Evet canım. Benim ilk ve daha büyük sorunum lazer lipo olmak, meme ikinci planda. 3 bölge ve meme büyütme. Dr. Güner uysalda, canım.

Bende bu topiğe odaklandım, lipo karnımı istediğim gibi olmazsa germek istiyorum. Bakalım, oda artık seneye belli olur.

Ok canim, sadece bilgi vermek istedim. Ercan Karacaoglu sonuclari da süper zaten, bir ara onu düsündüm inan. O ne kadara yapacak? Bakalim yarin görüsmemde neler olacak. Simdiden sana istedigin sonucu diliyorum... ayrica resmin var mi?

Ben de Ercan Beye bugün gideceğim. Aslında 15 gün kadar önce gitmiştim ama o zaman sadece karın dedim. Şimdi göğüs de istiyorum... Aslında tecrübesizlikten karınla ilgili de doğru düzgün birşey soramamıştım ya)) neyse... Bu sefer daha donanımlıyım, daha faydalı bir görüşme olacak diye umuyorum.

Ameliyatı şubat tatilinde istiyorum inş. Bu arada da 2-3 kilo bile olsa kilo vermeye çalışıcam. Cuma günü başladım diyete. Hatta forumda bir diyet grubuna bile katıldım! 78,8 kg ile başladım. Diyete başladığımı da görünce eşim işin ciddiyetini anladı. Hatta ercan beye o da gelecek. Sen istiyorsan ben destek olurum falan diyor ama bence o da istiyor yaptırmamı. Sadece korkuyor ve kırılmamı istemiyor.

Hepiniz için güzel bir hafta olsun. Sizi seviyorum ya!

B de Ercan Beye bugün gideceğim. Aslında 15 gün kadar önce gitmiştim ama o zaman sadece karın dedim. Şimdi göğüs de istiyorum... Aslında tecrübesizlikten karınla ilgili de doğru düzgün birşey soramamıştım ya)) neyse... Bu sefer daha donanımlıyım, daha faydalı bir görüşme olacak diye umuyorum.

Ameliyatı şubat tatilinde istiyorum inş. Bu arada da 2-3 kilo bile olsa kilo vermeye çalışıcam. Cuma günü başladım diyete. Hatta forumda bir diyet grubuna bile katıldım! 78,8 kg ile başladım. Diyete başladığımı da görünce eşim işin ciddiyetini anladı. Hatta ercan beye o da gelecek. Sen istiyorsan ben destek olurum falan diyor ama bence o da istiyor yaptırmamı. Sadece korkuyor ve kırılmamı istemiyor.

Hepiniz için güzel bir hafta olsun. Sizi seviyorum ya!
Hadi bakalım, bildirirsin bizede dr. söylediklerini. C capoeira nın piercinginide bi soruver bende merak ettim.

Sanırım ben mini karın germe ameliyatına uygunum kızlar..Doktorum önerirse bu ameliyatı ve kesiyi düşünebilirim :KK66: Yok olmaz,ihtiyacın yok derse lipo olacağım artık :KK51:

Arzum sen nezaman gidecektin doktoruna danıšmaya? Eğer sende lazer lipo olmaz derse bende hiç denemeyeyim. Benim çıkıntı senden fazla.

Sanırım ben mini karın germe ameliyatına uygunum kızlar..Doktorum önerirse bu ameliyatı ve kesiyi düşünebilirim :KK66: Yok olmaz,ihtiyacın yok derse lipo olacağım artık :KK51:

Bencede sana bu yeter. Senin üst karnin tas gibi zaten... Bende yarin görüsecegim doktorcugumla...

Bencede sana bu yeter. Senin üst karnin tas gibi zaten... Bende yarin görüsecegim doktorcugumla...
Evet bencede.Alt kasların toparlanabilmeside harika :KK66: Ama tabi son söz doktorumun.Onlar neyin daha iyi olacağını daha iyi biliyorlar.Israr ederim ama kesinlikle çok üzerine gitmem.. Sana ne diyeceğinide çok merak ediyorum :KK66:

Ok canim, sadece bilgi vermek istedim. Ercan Karacaoglu sonuclari da süper zaten, bir ara onu düsündüm inan. O ne kadara yapacak? Bakalim yarin görüsmemde neler olacak. Simdiden sana istedigin sonucu diliyorum... ayrica resmin var mi?
Arkadaslarda istedi ama resimlerin nasil eklendigini bilmiyorum ama zamanim olunca ugrasicam ozaman görürsünüz

X