- 6 Eylül 2014
- 852
- 1.032
Evet bildikten sonra çook basit ama ben bulana kadar akla karayı seçtimokakla karay8kliyoruzaslinda cok basit...
Bende bakmak istiyorum lutfen canimmmTabi canim
Merhaba canim bende fotograflara bakabilirmiyim?benim doktorum belli. lazer lipo yaptirdim ibrahim askarda .su an iyilesme dönemindeyim.en az iki ay beklemem gerekiyor lipodan sonra.hala sisliklerim var ve bacaklarimin ic kismi aciyor.tamamen iyileseyim ki yeni bir sürece daha dayanikli olabileyim.kismetse kasim ortasi gibi düsünüyorum.
Cook saol kozmetik ben abdominoplasti lipo ile birlikte ve meme küçültme oldum 18 ekimdeGünaydin,
ilk önce cok gecmis olsun insallah biran önce iyilesirsiniz kesin yazmissinizdir ama ne Ameliyati oldugunuzu ögrenebilirmiyim?
Insallah en kisa zamanda toparlanirsiniz darisi bütün isteyenlerin basinaCook saol kozmetik ben abdominoplasti lipo ile birlikte ve meme küçültme oldum 18 ekimde
Bakabilirsin canim izlemeye aldim senide..Bende bakmak istiyorum lutfen canimmm
Gecmis olsun canim. Bundan sonra hizla iyileseceksin ins. Bende yirmi gundur oksurukle ugrasiyorum resmen parcalandim yaKızlar Günaydın
daha 1. Haftayi doldurmadan nezle oldum neyse bu da gecer .
bugun ameliyat olali 10. Gun dun ilk defa dus aldim tazelenmis hissediyorum))
Su sizin meşhurrrr ödem cayinin formulunu rica edebilir miyim
Teşekkürler
Tel denmi giriyorsun yoksa bilgisayardanmıyok kizlar ben bu isten anlamadim olmuyorrrr
Sabahtan beri bilgisayarin basindaydimTel denmi giriyorsun yoksa bilgisayardanmı
Bilgisayardanda buna benzerSabahtan beri bilgisayarin basindaydim
galiba yaptim öylesine bir resim koydum önce bir emin oluyum ondan sonra resim yüklerimBilgisayardanda buna benzer
Dene bakalım
Olmadi ordan gireyim bakayım