Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

cnm sen iz için silikon bant kullanıyormuydun?
genelde bant kullananlarda sorun oluyor

venividicim böyle bir kıstas yok arkadaşım inankişinin teni ile doktorun tekniği ile sigara ile kişinin erken ayağı kalkıp işi güce saldırması ile alakalı durum bunlarsilikon bant eğer nemli altı kalırsa yada çıkartılıp hava aldırılmaz sa sorun yaratır

geçmiş olsun...sigara içiyor musun? ondan mı acaba dedim de...

geçmiş olsun arkadaşım umarım hemencecik düzelir...Rifocin çok iyi geliyor panic yapma kapanır

Sordum tatlım inecek dedi. Tlbtlb benim özel mesaj hakkım yok. Bana ozelden telini yazarmisin seni bir aramak istiyorum sakıncası yoksa.

Tamam jelesec'cim gönder mailini ben yazarım sana.

Son düzenleme:

hayrlısı olsun ınşallah..korkma ya o kdr korkulcak bısey dııl..

hadı gelın toplanın ankaraya :))

ne kdr sure oldu sen amelıyat olalı?kaclık protez koymus?drun kımdı?

Bende yarın bir görüşeyim bakalım ne diyecek. Lipo yapmışmıydı sana. Göğüslerde sadece dikleşme ile birlikte slikon varmıydı ? Ayrıca iyileşme süreci nasıl gidiyor ? Kusura bakma çok soruyorum :44:

smyylmz canım doktorum bana 325cc yuvarlak protez kas üstü yaptı 16aralık ta oldum ameliyati
Cevaplar mesajın altına olmuyor tatlım telden giriyorum bu arada kelebeklıden var mi bi haber

Tamam jelesec'cim gönder mailini ben yazarım sana.

Canım yazdım mailimi yazarsan resim atarım

hadı gelın toplanın ankaraya :))

benden gelirim tam destek

karşılıklı görüşmek en iyisi canım herkesin vücut yapısı farklı doktor ona göre bakıp ne ona göre sana net söyler benim gecen sene 1,5.sene önce küçültme oldu (tam net tarih tutamam yaşlılık :) 6.ay öncede karın ameliyatım da son dakika da meme üst dekolteye avucumun içi kadar silikon takıldı lipo bele yapıldı karın germede canım süreç bende ve aynı doktora ameliyat olanlar da çok zor değildi 2.büklüm uzun süre gezen olmadı ben 15.gün sonra k..k.dan kızlarla kahve içtim bünye ile de ilgili ben nazlı değilimdir

6 ay önce olduğuna göre şişlikler gitmiştir herhalde artık son halini almıştır göbiş, iz durumun nasıl. Meraklı Melahatı geçtim valla

6 ay önce olduğuna göre şişlikler gitmiştir herhalde artık son halini almıştır göbiş, iz durumun nasıl. Meraklı Melahatı geçtim valla

bende ödem çok az oldu canım 1.ay sonun da tartıda da eksik çıkmıştım:) izler yanlar yazmıştım beyazladı ama orta kısım pembe geçmezse dövme yaptıracağım ama dediğim gibi doktorum daha çok erken evrede bunu düşünme diyor yani bekleyeceğim ki gördüklerim bazı arkadaşlarım da izi ara görmezdin o derece silinmişti ada22,rabbit,bazıları tenle alakalı canım

Harika, yani dümdüz bir göbişin var. Desene Ercan bey mucize yartıyor. İyiki buraya yazmışım ve sizlerle tanışmışım. Çok teşekkürler canımcım. Darısı benim başıma inşallah ve yaptırmak isteyen diğer arkadaşların

kızlar çıkıyorum şimdi minik uyumadı daha onu yatırmam lazım yazarım sonra darısı isteyenin başına

Canım hangi Dr. ameliyat olmuştun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…