cnm sen iz için silikon bant kullanıyormuydun?
genelde bant kullananlarda sorun oluyor
Kızlar şimdi doktordan geldim gene. Benim dikişler gene sorun yarattı. Geçen hafta siyahlı kısımlara dikiş atılmıştı, kontrole gittiğimde enfeksiyon var dedi doktor moralim bozuldu epey antibiyotik ve Rifocin ampul verdi dikişin içine enjekte edilecek sonra da
vücut bir kısmını kusacak. Derim çok kötüymüş yaaaaaa dikiş tutmuyomuş...Şu dikişler bir kapansa izleri kafaya takmıyorum inanın...
Kızlar şimdi doktordan geldim gene. Benim dikişler gene sorun yarattı. Geçen hafta siyahlı kısımlara dikiş atılmıştı, kontrole gittiğimde enfeksiyon var dedi doktor moralim bozuldu epey antibiyotik ve Rifocin ampul verdi dikişin içine enjekte edilecek sonra da
vücut bir kısmını kusacak. Derim çok kötüymüş yaaaaaa dikiş tutmuyomuş...Şu dikişler bir kapansa izleri kafaya takmıyorum inanın...
aaaa bildirim gelmiyomu arkadaşım
canım bende hala var hatta bu gün bi arkadaşlada konuştuk bu konuyu
vücudunu tanırsın benim vücudum çok ödem tutar.1 saatlik yola gitsem ertesi gün tartıda 2 kilo fazla çıkarım...
yinede sor dr una.yakındasın.ben uzağım gelemiyorum bunun için dr u aramak ta istemiyorum.mart ayında kontrölüm var geçmesse hesabını soracam dr a
canımcım ben foruma koymadım mailimi atayım sana oradan yaz göndereyimmm
çayı doktoruna sormadan kullanma lütfen tansiyon düşüklüğü varsa içme
canım kombine ameliyatlarda fiyat uygun oluyor ayrıca burada olanlar aynı doktora pazarlık yaptı tlptlb hariç zengin ona dokunmadı fiyat
Anladım tatlım. Ben İstanbul'dayım hatta 14 Şubata amelyiat günü bile aldım Dr. Hasan Fındık'tan ama birde dr. Ercan beyden randevu alıp onunlada görüşeceğim. Kararımı öyle vereceğim. Ne zor işlermiş bunlar, korkusuda cabası.
Bende ödem olmadı diyenlerrrrrrr bak nazar vercem şişeceniz hee ona göre
Kızlar haydin hep barabar dr ların ofislerini hastaneleri basak :)
Ama işe ankaradan başlayalım :)
Önce kelebeklinin öcünü alıp ordan sırayla tüm dr ları dolaşalım :) kalabalık olalımki gözleri korksun :)
Sağol canım içmem doktora söylemeden evet tansiyon duşüklûgü var
ekledim cnm
görebilirsin
masallah'in var gerçekten...
su anki durumum artık iyilestim ama hala kapanmamis yaralarim var göbek deligimi beğenmiyorum mesela, hala ödemlerim var ama hepsi geçicek biliyorum. goguslerim çok güzel:) yok hayatım ben hacettepe de oldum ameliyati. sende randevu aldin artık iyi haberlerini bekliyoruz
canım bu estetiklerin fiyatı aşağı yukarı aynı ben 10.11.doktorla görüşmüştüm geçmiş yazılarımda var adları fiyat bilgileri sadece Yakup a.fiyatı yüksekti diğerlerindendiğer doktorların aynı idi aşağı yukarı bazı doktorlarla pazarlık yapamazsın o şansı vermez sana ama ben ve diğer arkadaşlarımız yaptık ben biraz çingene pazarı yaptım eşim kızdı kombine olursan fiyat daha uygun tek tek 16.ya gelen 12.13 olabiliyor görüş kim varsa kafanda pazarlığını yap hayırlısı olsun hakkında
Tamam jelesec'cim gönder mailini ben yazarım sana.
hadı gelın toplanın ankaraya :))
Bende yarın bir görüşeyim bakalım ne diyecek. Lipo yapmışmıydı sana. Göğüslerde sadece dikleşme ile birlikte slikon varmıydı ? Ayrıca iyileşme süreci nasıl gidiyor ? Kusura bakma çok soruyorum :44:
Canım yazdım mailimi yazarsan resim atarım
benden gelirim tam destek
karşılıklı görüşmek en iyisi canım herkesin vücut yapısı farklı doktor ona göre bakıp ne ona göre sana net söylerbenim gecen sene 1,5.sene önce küçültme oldu (tam net tarih tutamam yaşlılık :) 6.ay öncede karın ameliyatım da son dakika da meme üst dekolteye avucumun içi kadar silikon takıldı lipo bele yapıldı karın germede canım süreç bende ve aynı doktora ameliyat olanlar da çok zor değildi 2.büklüm uzun süre gezen olmadı ben 15.gün sonra k..k.dan kızlarla kahve içtim bünye ile de ilgili ben nazlı değilimdir
6 ay önce olduğuna göre şişlikler gitmiştir herhalde artık son halini almıştır göbiş, iz durumun nasıl. Meraklı Melahatı geçtim valla
bende ödem çok az oldu canım 1.ay sonun da tartıda da eksik çıkmıştım:) izler yanlar yazmıştım beyazladı ama orta kısım pembe geçmezse dövme yaptıracağım ama dediğim gibi doktorum daha çok erken evrede bunu düşünme diyor yani bekleyeceğim ki gördüklerim bazı arkadaşlarım da izi ara görmezdin o derece silinmişti ada22,rabbit,bazıları tenle alakalı canım
Harika, yani dümdüz bir göbişin var. Desene Ercan bey mucize yartıyor. İyiki buraya yazmışım ve sizlerle tanışmışım. Çok teşekkürler canımcım. Darısı benim başıma inşallah ve yaptırmak isteyen diğer arkadaşların
Tatlım maşallah çok güzel olmus karnin. Darısı başımıza. Sen ne zaman olmustun ameliyatı, kaç ay oldu?
Ya kızlar mesajimi okuyunca amma da övünmüsamelan demeyin ben çok mutlu oldum herkes öyle olsun istiyorum gerçekten hiç sorun yaşamadım bi tek dik duramamak dışında ne pansuman oldum ne bişey sonucumu hemen gördüm bilmiyorum belki de benim öncesi çok kötüydü onun içinfark cçoktu ama mutlaka olcgınız doktorun karın germe sonucunu canli olmasa bile resimlerden falan görün çünkü burunda iyi olan karında olmayabilir bana ankarada ünlü bir doktora ameliyat olmuş siteden bi arkadaş mail atmışdı göbek deliği dumduzdu iyi değildi her ünlü doktor iyi olmuyor allah iyilerle karşılaştırsın inşallah bir de ben 6ay sonra çok farketceğini en azindn kendinde düşünmüyorum benim 3 ay oldu baştan beri aynı gibi sadece yumuşadı biraz da şişi indi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?