Canım hangi Dr. ameliyat olmuştun.
mothers ankara da oldu diye hatırlıyorum
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hangi Dr. ameliyat olmuştun.
Tamam jelesec'cim gönder mailini ben yazarım sana.
tanıştığımıza memnun oldum tiryaki arkadaşım beğenmene sevindim seninki daha güzel olsun inşallah memeleri iyice incele yaptır sende
Bende memnun oldum canim. Hepimizinki güzel olsun:) inceliyorum dur bakalım inşallah onun zamanida gelir...
ben ankarada oldum başar kaya doktorum 3ay olduCanım hangi Dr. ameliyat olmuştun.
tanıştığımıza memnun oldum tiryaki arkadaşım beğenmene sevindim seninki daha güzel olsun inşallah memeleri iyice incele yaptır sende
kusura bakma didikledim seni biraz erkekmisin diye ama anlarsın halden herkese resim atamıyor insan inşallah hayırlısı olsun doktorumuz aynı imiş karıştırdım ben herkesi artık buluşmalara takıl bir gün
smyylmz canım doktorum bana 325cc yuvarlak protez kas üstü yaptı 16aralık ta oldum ameliyati
Cevaplar mesajın altına olmuyor tatlım telden giriyorum bu arada kelebeklıden var mi bi haber
gebertirim yeme dukan tatlılarını yap ye verdin kiloyu alma sakın
Krize girince valla ben bir parça yiyorum. Strese girmeye gerek yok
Arkadaşlar, Ercan beye daha erken bir randevu için mail atmıştım. Yarın saat 18:15 de beni bekliyor. Göğüs dikleştirmede düşünüyorum ama hem karın hem göğüs olunca narkoz fazla almış olacağımdan çekincedeyim. Bakalım naısl geçecek. İnşallah " bumudur işte budur" dediğim doktor Ercan bey dir. Neler sormam gerek ? Bir liste hazırlayacağım, bana bu konuda bilgi vermek isteyen arkadaşlara açığım. Acaip meraktayım :26:
yemiyorum valla ama içim gidiyor
ah tatlım keşke olsa ama benim yaptoğım diyette yok
canım hayırlı olsun kararın.doktorlarımız aynı :)
emin ellerdesin hiç endişen olmasın :)
yemiyorum valla ama içim gidiyor
ah tatlım keşke olsa ama benim yaptoğım diyette yok
canım hayırlı olsun kararın.doktorlarımız aynı :)
emin ellerdesin hiç endişen olmasın :)
Canım ya sen harikasın. Bunların hepsini not alacağım ve Ercan beyle görüşeceğim. Dikleştirmeyi düşünüyorum. Daha önce ameliyata karar verdiğim Dr. (benim ısınamadığım, kim olduğunu sende biliyorsun) dikleştirmek için meme hacmimin az olduğunu söyledi şu haliyle dikleştirirsek çok küçük olurmuş o yüzden slikon takviyesi ile dikleştirelim demişti. Gerçi ben küçük ve dik göğüs seviyorum, bakalım Ercan bey ne diyecek. Canım asıl beni korkutan göğüs ile birlikte ameliyatın 4-5 saat sürmesi, ben sigara içiyorum üstelik yaş 48 o yüzden alacağım narkozdan ürküyorum. Ameliyat esnasından sonrasında, bende kendimi çok cesur bişey sanırıdım ne korkak çıktım ya :26:
Begonya02 kesinlikle kombin ol.. Bende ilk karın germe diye yola çıktım doktorum göğsüde ekledi.. sonra çok rahatsız olursun birlikte yapalım iyi olur diye beni razı etti.. iyiki de etmiş çok çok memnunum.. umarım sende istediğin sonuçlara ulaşırsın....
sevgiler
Canımcım karın germe yapılacaktı fiyat 8.000 TL.istedi. Yarında Ercan beyde randevum var.
sadece karın germe 8000 tl mi offf çok yüksek
canım kombine ameliyatlarda fiyat uygun oluyor ayrıca burada olanlar aynı doktora pazarlık yaptı tlptlb hariç zengin ona dokunmadı fiyat
begonya ben göğüs karın olacakken vazgeçtim karın kol lipo oldum.şimdi çoooook pişmanımmmmm bu gün sakaryada yeni göğüs amşlytı olmuş bir arkadaşımın memelerini gördüm elledim offff harikaydıı.kesinlikle kombin ol....
massala katılıyorum kombin her zaman süper:)
canım 8.000 bence iyi.özellerle kıyasla istersen.başka dr lara hastanelere sor.ben çok sormuştum özel hastanelerde yaklaşık bu fiyatlarda.yani 3.000 yapanda var ama onların sonuçları görme daha iyi derim :)
veni canım sen ne kadar vermiştin?
ya ben yaşlanıyorum galiba
vallahi senin amlytı 14.000 olarak hatırlıyorum
bu ara biraz b12 almam gerek galiba
yok cnm 14000 değildi
hee zenginim :)
meme yaptıracam para yok :)))
bebeeem sende biliyorsun piyasa fiyatlarını.valla bana abartı gelmedi...hiç pazarlık yapmamıştım ben doktorla:)
Yarın yola çıkıyorum. Birazdan valizimi hazırlıycam.korkularım var mutluluk karışık.bi an önce olsa bitse
Özele bak cancağazım