• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

tanıştığımıza memnun oldum tiryaki arkadaşım:ssz::1: beğenmene sevindim seninki daha güzel olsun inşallah memeleri iyice incele yaptır sende:9:

Bende memnun oldum canim. Hepimizinki güzel olsun:) inceliyorum dur bakalım inşallah onun zamanida gelir...

Bende memnun oldum canim. Hepimizinki güzel olsun:) inceliyorum dur bakalım inşallah onun zamanida gelir...

kusura bakma didikledim seni biraz erkekmisin diye ama :1:anlarsın halden herkese resim atamıyor insan :ssz:inşallah hayırlısı olsun doktorumuz aynı imiş karıştırdım ben herkesi artık buluşmalara takıl bir gün

tanıştığımıza memnun oldum tiryaki arkadaşım:ssz::1: beğenmene sevindim seninki daha güzel olsun inşallah memeleri iyice incele yaptır sende:9:

kusura bakma didikledim seni biraz erkekmisin diye ama :1:anlarsın halden herkese resim atamıyor insan :ssz:inşallah hayırlısı olsun doktorumuz aynı imiş karıştırdım ben herkesi artık buluşmalara takıl bir gün

Canim cok isterim, telde de söylediğim gibi geçen gorusmenizde içim gitti ama olmadı ışte. Sonrakilere kısmetse.. didiklemekte haklısın, zaman kötü doğru olanı yaptın sen, sorun yok rahat ol:)

Son düzenleme:
smyylmz canım doktorum bana 325cc yuvarlak protez kas üstü yaptı 16aralık ta oldum ameliyati
Cevaplar mesajın altına olmuyor tatlım telden giriyorum bu arada kelebeklıden var mi bi haber

kas üstü ne ay :)) banada takıldı ama ustunu altını bılmıorum :)) 225 bırıne 250 dıgerıne damla protez..kelebeklı iiye gıdıo ınsallah..ama henuz cıkamadı hastanede :(

gebertirim yeme:20: dukan tatlılarını yap ye verdin kiloyu alma sakın

yemiyorum valla ama içim gidiyor :43:

Krize girince valla ben bir parça yiyorum. Strese girmeye gerek yok :32:

ah tatlım keşke olsa ama benim yaptoğım diyette yok :(

Arkadaşlar, Ercan beye daha erken bir randevu için mail atmıştım. Yarın saat 18:15 de beni bekliyor. Göğüs dikleştirmede düşünüyorum ama hem karın hem göğüs olunca narkoz fazla almış olacağımdan çekincedeyim. Bakalım naısl geçecek. İnşallah " bumudur işte budur" dediğim doktor Ercan bey dir. Neler sormam gerek ? Bir liste hazırlayacağım, bana bu konuda bilgi vermek isteyen arkadaşlara açığım. Acaip meraktayım :26:

canım hayırlı olsun kararın.doktorlarımız aynı :)
emin ellerdesin hiç endişen olmasın :)

Canım ya sen harikasın. Bunların hepsini not alacağım ve Ercan beyle görüşeceğim. Dikleştirmeyi düşünüyorum. Daha önce ameliyata karar verdiğim Dr. (benim ısınamadığım, kim olduğunu sende biliyorsun):34: dikleştirmek için meme hacmimin az olduğunu söyledi şu haliyle dikleştirirsek çok küçük olurmuş o yüzden slikon takviyesi ile dikleştirelim demişti. Gerçi ben küçük ve dik göğüs seviyorum, bakalım Ercan bey ne diyecek. Canım asıl beni korkutan göğüs ile birlikte ameliyatın 4-5 saat sürmesi, ben sigara içiyorum üstelik yaş 48 o yüzden alacağım narkozdan ürküyorum. Ameliyat esnasından sonrasında, bende kendimi çok cesur bişey sanırıdım ne korkak çıktım ya :26:

begonya ben göğüs karın olacakken vazgeçtim karın kol lipo oldum.şimdi çoooook pişmanımmmmm bu gün sakaryada yeni göğüs amşlytı olmuş bir arkadaşımın memelerini gördüm elledim offff harikaydıı.kesinlikle kombin ol....

Begonya02 kesinlikle kombin ol.. Bende ilk karın germe diye yola çıktım doktorum göğsüde ekledi.. sonra çok rahatsız olursun birlikte yapalım iyi olur diye beni razı etti.. iyiki de etmiş çok çok memnunum.. umarım sende istediğin sonuçlara ulaşırsın....
sevgiler

massala katılıyorum kombin her zaman süper:)

Canımcım karın germe yapılacaktı fiyat 8.000 TL.istedi. Yarında Ercan beyde randevum var.

canım 8.000 bence iyi.özellerle kıyasla istersen.başka dr lara hastanelere sor.ben çok sormuştum özel hastanelerde yaklaşık bu fiyatlarda.yani 3.000 yapanda var ama onların sonuçları görme daha iyi derim :)

Yarın yola çıkıyorum. Birazdan valizimi hazırlıycam.korkularım var mutluluk karışık.bi an önce olsa bitse

sadece karın germe 8000 tl mi offf çok yüksek

veni canım sen ne kadar vermiştin?
ya ben yaşlanıyorum galiba :43:
vallahi senin amlytı 14.000 olarak hatırlıyorum :27:
bu ara biraz b12 almam gerek galiba :(

canım kombine ameliyatlarda fiyat uygun oluyor ayrıca burada olanlar aynı doktora pazarlık yaptı tlptlb hariç zengin ona dokunmadı fiyat:1:

hee zenginim :)
meme yaptıracam para yok :)))

bebeeem sende biliyorsun piyasa fiyatlarını.valla bana abartı gelmedi...hiç pazarlık yapmamıştım ben doktorla:)

begonya ben göğüs karın olacakken vazgeçtim karın kol lipo oldum.şimdi çoooook pişmanımmmmm bu gün sakaryada yeni göğüs amşlytı olmuş bir arkadaşımın memelerini gördüm elledim offff harikaydıı.kesinlikle kombin ol....

massala katılıyorum kombin her zaman süper:)

canım 8.000 bence iyi.özellerle kıyasla istersen.başka dr lara hastanelere sor.ben çok sormuştum özel hastanelerde yaklaşık bu fiyatlarda.yani 3.000 yapanda var ama onların sonuçları görme daha iyi derim :)

Canım sende Ercan beye yaptırmıştın yanlış hatırlamıyorsam. Kombinemi olmuştun.

yok cnm 14000 değildi

veni canım sen ne kadar vermiştin?
ya ben yaşlanıyorum galiba :43:
vallahi senin amlytı 14.000 olarak hatırlıyorum :27:
bu ara biraz b12 almam gerek galiba :(

yok cnm 14000 değildi

hee zenginim :)
meme yaptıracam para yok :)))

bebeeem sende biliyorsun piyasa fiyatlarını.valla bana abartı gelmedi...hiç pazarlık yapmamıştım ben doktorla:)

Bir güzellik ugruna neler yapiyoruz . Olmayanlar topluca doktoru basip SIKI pazarlik yapip ayni anda ameliyat olalim :P Kilodan korkmuyorum yavas yavas 2 senede 15 kilo verdim. Benim tek sorunum sigara onu asla birakamam ya :(

Back