• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

cnm devlet hastanesınde olacagım ben aynı anda yapamam dedı doktorum once meme kucultme amelıyatı olacagım sonra karın germe amelıyatı daha sonra bacak uyluk germe ve daha sonra bırazcık popoyu kaldıracam hepsıne tek toplamda 3500 lıra vercegım

anladım cnm senin tercihin tabi
ama göğüs karın beraber en sık yapılan ben düşün derim

tabıı son anda nolur bılınmez cokta doktorumun karsında ısrarcı olmak ıstemıyorum. tabıı benım de narkoza karsı korkularım var. hala cok korkuyorum acıkcası bunca sey ıstıyorum ama tırsıyorum da

bende çok korkuyordum aml dan ağla ağla içim çıkmıştı :)
ama korkulacak gibi değilmiş geçip gidiyor
benim aml 6 saat sürdü
ama uyuyorsun sonuçta 1 saat 6 saat farketmiyor :)
uyanınca replikler :)
ben:kızım nasıl, bittimi, üşüyorum, canım acıyor
eşim:kızımız iyi, bak foto göstereyim
doktorum:taş gibi oldun, birazdan üşümen ve acın geçecek

Son düzenleme:
evet cnm göğüs küçültme ve dikleştirmede oldum
cnm fiyat vermeyeyim herkesin işlemi yatış süresi vs ayrı ona göre paket fiyat çıkıyor
ama sadece karın için 8000 bana fazla geldi onu söyleyeyim :)

Haftaya da senin dr. randevu alıp gideyim. Çok beğendim göbişini, göğüslerindende memnunmusun canım.

Hayır değil benim doktorum başka.. 6 hafta oldu ameliyat olalı.. Şuan gayet iyiyim sadece sağ göğsümün altında kapanmaya yüz tuttu (şükürler olsun) minik bir yara var... maalesef benim henüz bir resmim yok.. harhalde daha sonra yayınlarım.. ama çok memnun olduğumu bilmeni isterim.. buarada ben 54 hatta pardon bir kaç ay sonra 55 olacağım... gereksiz yere çok beklemişim.. evet baştan kabul edilmesi gereken iyileşme sürecinin uzun oluşu.. ağrı sızı başlangıçta elbette oluyor ama dayanılmayacak kadar değil asla,
ağrı kesici ile rahatça atlatıyorsun.. hareket kabiliyetin kısıtlanıyor uzun süre bacaklarının altına yastık alarak dizlerin kıvrık sırt üstü yatman gerek.. ben daha bir kaç akşamdır yan dönüyorum.. belki de ben biraz hassas davranıyorum ama geç olsun güç olmasın düşüncesindeyim hep... haa bi de sigara işte bence onu mümkünse 1 hafta öncesinde falan epeyce azalt.. ben üşütmeden dolayı
ameliyat öncesinde öksürdüğüm içinde tedavi gördüm ama sigarayı bırakamamıştım.. ameliyat sonrası öksürmek işte en can yakıcı şey o bence öksürdükçe karın dikişlerin çok acıyor... ameliyat sonras içmek de yaranın çabuk iyileşmesine engel oluyor.. Ben ameliyat sonrası 3 hafta içmedim buna rağmen göğsümün altı bir türlü toparlanmadı.. Ama bunda bünyenin de elbette yapısı çok önemli..

Yine soruların olursa memnuniyetle yardımcı olurum.. Sevgiler

Canım verdiğin bilgiler için çok çok teşekkürler. Çok faydalı bilgiler verdin bana. Karın germe lipoyla birliktemiydi. Göğüsde oldunmu. Birde madem çok memnunsun Dr. çok merak etim sakınca yoksa ismini verirmisin.

bende çok korkuyordum aml dan ağla ağla içim çıkmıştı :)
ama korkulacak gibi değilmiş geçip gidiyor
benim aml 6 saat sürdü
ama uyuyorsun sonuçta 1 saat 6 saat farketmiyor :)
uyanınca replikler :)
ben:kızım nasıl, bittimi, üşüyorum, canım acıyor
eşim:kızımız iyi, bak foto göstereyim
doktorum:taş gibi oldun, birazdan üşümen ve acın geçecek

ıns cnm benımkısı de olur bıter bıran once soz bende fotolarımı koyacagım.bı olayım allahın ıznıyle bu arada super olmus cnm gobegıne bel oyuntunu cok begendım sanırım fazla kılon yok normal kılodasın benım vermem gereken bır 10 kılo var 159 boyundayım 65 kılodayım.

canımcım ben foruma koymadım mailimi atayım sana oradan yaz göndereyimmm

çayı doktoruna sormadan kullanma lütfen tansiyon düşüklüğü varsa içme

canım kombine ameliyatlarda fiyat uygun oluyor ayrıca burada olanlar aynı doktora pazarlık yaptı tlptlb hariç zengin ona dokunmadı fiyat:1:

Canımcım bende yarın Ercan beye gideceğim, yanlış anlamadıysam ercan beye pazarlık yapmışsınız peki kaça yaptı göğüs ve karın germeyi.

ıns cnm benımkısı de olur bıter bıran once soz bende fotolarımı koyacagım.bı olayım allahın ıznıyle bu arada super olmus cnm gobegıne bel oyuntunu cok begendım sanırım fazla kılon yok normal kılodasın benım vermem gereken bır 10 kılo var 159 boyundayım 65 kılodayım.

inşallah cnm gönlüne göre olur seninde
evet normal kilodayım
zaten aml olma sebebim kilo değil sarkmaydı
hamilelikte kilo aldım ve sonra sarktı

cnm vücut yapısı, sarkma durumu ve doktor tekniği ile ilgili olabilir
ayrıca bende hiç olmadı ama şişliğin varmı?
kimilerinde ödem çok oluyor şişlik inince dikiş yeride indi diyenler var
bu arada kaldırsammı fotoyu acaba? fikir olsun derken moral bozmuş gibi olmayayım :(

Aman ha sakın kaldırma :1: şuan bakınca moralim düzeldi ben de böyle olucam diye sevindim :52:

evet evet başarmışsın:)))

kesinlikle şans ve evrene iyi enerji şart:)

sende sağol canım bende buradan ogltkn arkadaşın sayesinde öğrendim bir çok şeyi:)

ben andım ben özledik gir arada:16:

bakım ama olmuştur çokça bildirimim var biri senin arkadaşlık isteğindir kesin:)

Neden kabul etmedin o zaman tatlım :)

Canımcım bende yarın Ercan beye gideceğim, yanlış anlamadıysam ercan beye pazarlık yapmışsınız peki kaça yaptı göğüs ve karın germeyi.

canım bu estetiklerin fiyatı aşağı yukarı aynı ben 10.11.doktorla görüşmüştüm geçmiş yazılarımda var adları fiyat bilgileri sadece Yakup a.fiyatı yüksekti diğerlerinden :ssz: diğer doktorların aynı idi aşağı yukarı bazı doktorlarla pazarlık yapamazsın o şansı vermez sana ama ben ve diğer arkadaşlarımız yaptık ben biraz çingene pazarı yaptım eşim kızdı:9:kombine olursan fiyat daha uygun tek tek 16.ya gelen 12.13 olabiliyor görüş kim varsa kafanda pazarlığını yap hayırlısı olsun hakkında

Kızlar şimdi doktordan geldim gene. Benim dikişler gene sorun yarattı. Geçen hafta siyahlı kısımlara dikiş atılmıştı, kontrole gittiğimde enfeksiyon var dedi doktor moralim bozuldu epey antibiyotik ve Rifocin ampul verdi dikişin içine enjekte edilecek sonra da
vücut bir kısmını kusacak. Derim çok kötüymüş yaaaaaa dikiş tutmuyomuş...Şu dikişler bir kapansa izleri kafaya takmıyorum inanın...

Kızlar şimdi doktordan geldim gene. Benim dikişler gene sorun yarattı. Geçen hafta siyahlı kısımlara dikiş atılmıştı, kontrole gittiğimde enfeksiyon var dedi doktor moralim bozuldu epey antibiyotik ve Rifocin ampul verdi dikişin içine enjekte edilecek sonra da
vücut bir kısmını kusacak. Derim çok kötüymüş yaaaaaa dikiş tutmuyomuş...Şu dikişler bir kapansa izleri kafaya takmıyorum inanın...

cnm sen iz için silikon bant kullanıyormuydun?
genelde bant kullananlarda sorun oluyor

Back