• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

cnm devlet hastanesınde olacagım ben aynı anda yapamam dedı doktorum once meme kucultme amelıyatı olacagım sonra karın germe amelıyatı daha sonra bacak uyluk germe ve daha sonra bırazcık popoyu kaldıracam hepsıne tek toplamda 3500 lıra vercegım

canımm Allah yardımcın olsun...inşaallah sonuçlar seni çoook memnun eder burda fotoğraflarını paylaşırsın bizde zevkle bakarız :)

Kızlar şimdi doktordan geldim gene. Benim dikişler gene sorun yarattı. Geçen hafta siyahlı kısımlara dikiş atılmıştı, kontrole gittiğimde enfeksiyon var dedi doktor moralim bozuldu epey antibiyotik ve Rifocin ampul verdi dikişin içine enjekte edilecek sonra da
vücut bir kısmını kusacak. Derim çok kötüymüş yaaaaaa dikiş tutmuyomuş...Şu dikişler bir kapansa izleri kafaya takmıyorum inanın...

aydaxx yapma deme :(((
nasıl moralim bozuluyor böyle mesajlar okuyunca :43:
Allah yardımcın olsun...çok üzgünüm

Sordum tatlım inecek dedi. Tlbtlb benim özel mesaj hakkım yok. Bana ozelden telini yazarmisin seni bir aramak istiyorum sakıncası yoksa.

tmm canım yazıcam birazdan

hadı gelın toplanın ankaraya :))

hahhaha haydin toplaşak :)

Harika, yani dümdüz bir göbişin var. Desene Ercan bey mucize yartıyor. İyiki buraya yazmışım ve sizlerle tanışmışım. Çok teşekkürler canımcım. Darısı benim başıma inşallah ve yaptırmak isteyen diğer arkadaşların :9:

hhehehee sırada ben varımm :)

sen benim mimarım sın tlbtlb sayende gaza geldim 7.kilo gitti :16:

maşallah sana :)
sendeki azim olmasa ben ne yapabilirdimki...hem ben senin hakkını nasıl öderim arkadaşım...yeminle her daim dua ediyorum sana.sen olmasan ben doktorumu bulamazdım.
bu gün kaç kişi karnıma baktı bi bilsen :)
birde bu kızlar öncesinide biliyorlar(bana lazer epilasyon yapan kızlar)sağımı solumu biliyorlar yani :1:
bayıldılar karnımaa hele göbek deliğime bittiler :)
maşallah diyin diye başlarının etini yedim :)))
canım bu önce senin sonra ercan beyin sayesinde oldu.bana pskolojik destek verdin.her ayrıntıyı anlattın beni hazırladın.hele doktorum...o sabah ki nazımı çekmese,senlemi uğraşıcam deseydi..:( vallahi bir daha cesaret edemzzz ve ben bu harika karına sahip olamazdım...

Son düzenleme:
Yarın yola çıkıyorum. Birazdan valizimi hazırlıycam.korkularım var mutluluk karışık.bi an önce olsa bitse

canım korkmaaaa dualarımız seninle git yat güzellik uykuna :)

Canım sende Ercan beye yaptırmıştın yanlış hatırlamıyorsam. Kombinemi olmuştun.

evet tatlım ercan beye oldum.memeden vaz geçmiştim ben zor olur diye düşündüm:)birde protez fikri pek hoş gelmemişti bana :)karın germe ve kol lipo oldum :)

yok cnm 14000 değildi

aa ben iyice hatları karıştırdım :)
ne kadar ödemiştin sen?

canım korkmaaaa dualarımız seninle git yat güzellik uykuna :)

evet tatlım ercan beye oldum.memeden vaz geçmiştim ben zor olur diye düşündüm:)birde protez fikri pek hoş gelmemişti bana :)karın germe ve kol lipo oldum :)

aa ben iyice hatları karıştırdım :)
ne kadar ödemiştin sen?

önceden foruma yazdımmı hatırlamıyorum ama düşününce fiyat vermek doğru gelmiyor
herkese uygulanan işlem farklı, hastanede kalış süresi ve korseydi sütyendi vs... ayrıca paket ve tek fiyat arasındada fark var
en iyisi doktordan fiyat almak

Yasasin sonun da Ercan bey den mail geldi gelmesine de Lolipop teknigi ne ki ilk kez duyuyorum. Silikon da yapacakmis bikini giyince süper olacakmisim :)) Ayyy düsüncesi bile harika. Ama cokkk para biriktirmem lazimm cokk

Çok teşekkürler kızlar 10 gün boyunca hergün sıkı bir pansuman olucakmışım oksijenli filan eğer o da fayda etmezse
vakum uygulayalım dedi doktorum ona ben kesin güveniyorum dedi. Umarım ona gerek kalmaz çünkü hastaneye yatmam gerekiyormuş.

Sigara kullanmadım ama şimdi canım çok sıkıldığı için 2 paket sigara içtim kızlar ne yazıkki. Ama paket bitince içmeme kararı aldım.

Bir güzellik ugruna neler yapiyoruz . Olmayanlar topluca doktoru basip SIKI pazarlik yapip ayni anda ameliyat olalim :P Kilodan korkmuyorum yavas yavas 2 senede 15 kilo verdim. Benim tek sorunum sigara onu asla birakamam ya :(

bende sıgarayı bırakamayanlardanm :( drumda bırak demedı. hatta amelıyattan 4 saat once ızın aldm drdan ındm asagı sıgara ıctım :( ve hala ıcıorum tam gaz devam..ve bı sorun cıkcak dıe ölüyorum korkudan :(

Yasasin sonun da Ercan bey den mail geldi gelmesine de Lolipop teknigi ne ki ilk kez duyuyorum. Silikon da yapacakmis bikini giyince süper olacakmisim :)) Ayyy düsüncesi bile harika. Ama cokkk para biriktirmem lazimm cokk

lolipop şekli kesi :)
meme başı çevresinde ve memede ortadan dikey kesi

Çok teşekkürler kızlar 10 gün boyunca hergün sıkı bir pansuman olucakmışım oksijenli filan eğer o da fayda etmezse
vakum uygulayalım dedi doktorum ona ben kesin güveniyorum dedi. Umarım ona gerek kalmaz çünkü hastaneye yatmam gerekiyormuş.

Sigara kullanmadım ama şimdi canım çok sıkıldığı için 2 paket sigara içtim kızlar ne yazıkki. Ama paket bitince içmeme kararı aldım.

cnm çok geçmiş olsun
düzelir elbet ama içmesen sigara
canına yazık

bende sıgarayı bırakamayanlardanm :( drumda bırak demedı. hatta amelıyattan 4 saat once ızın aldm drdan ındm asagı sıgara ıctım :( ve hala ıcıorum tam gaz devam..ve bı sorun cıkcak dıe ölüyorum korkudan :(

Basimiza dert bu meret, gözümü actigimda kahvem ve sigaram olmazsa sanki hayatim duruyor ya :( Doktor kötü birsey yazmamis zaten sadece dikislerin daha gec iyilesmemesi icin sigarayi birakin demis.

Ben onu T kesisi diye biliyordum, lolipop mu olmus :) Ama ben onu istemiyordum ya tam ortada iz kaliyor :(

arkadaşım lolipop tekniği en güzel tekniktir İ tekniği şanslısın demek ki aşırı büyük değil :34: T keside daha fazla dikiş kesi demek meme ucundan aşağı inen çizgi en çabuk yok olan yer

arkadaşım lolipop tekniği en güzel tekniktir İ tekniği şanslısın demek ki aşırı büyük değil :34: T keside daha fazla dikiş kesi demek meme ucundan aşağı inen çizgi en çabuk yok olan yer

Evet öyleymis, mailde bile cok motive oldum. Asiri büyük degil de iki cocuktan sonra cok sarkti oturuna neredeyse göbüsüme gelecekler :))) Su burun ameliyatim olsun hemen para biriktirmeye basliycam :)

Back