cnm devlet hastanesınde olacagım ben aynı anda yapamam dedı doktorum once meme kucultme amelıyatı olacagım sonra karın germe amelıyatı daha sonra bacak uyluk germe ve daha sonra bırazcık popoyu kaldıracam hepsıne tek toplamda 3500 lıra vercegım
anladım cnm senin tercihin tabi
ama göğüs karın beraber en sık yapılan ben düşün derim
tabıı son anda nolur bılınmez cokta doktorumun karsında ısrarcı olmak ıstemıyorum. tabıı benım de narkoza karsı korkularım var. hala cok korkuyorum acıkcası bunca sey ıstıyorum ama tırsıyorum da
evet cnm göğüs küçültme ve dikleştirmede oldum
cnm fiyat vermeyeyim herkesin işlemi yatış süresi vs ayrı ona göre paket fiyat çıkıyor
ama sadece karın için 8000 bana fazla geldi onu söyleyeyim :)
Hayır değil benim doktorum başka.. 6 hafta oldu ameliyat olalı.. Şuan gayet iyiyim sadece sağ göğsümün altında kapanmaya yüz tuttu (şükürler olsun) minik bir yara var... maalesef benim henüz bir resmim yok.. harhalde daha sonra yayınlarım.. ama çok memnun olduğumu bilmeni isterim.. buarada ben 54 hatta pardon bir kaç ay sonra 55 olacağım... gereksiz yere çok beklemişim.. evet baştan kabul edilmesi gereken iyileşme sürecinin uzun oluşu.. ağrı sızı başlangıçta elbette oluyor ama dayanılmayacak kadar değil asla,
ağrı kesici ile rahatça atlatıyorsun.. hareket kabiliyetin kısıtlanıyor uzun süre bacaklarının altına yastık alarak dizlerin kıvrık sırt üstü yatman gerek.. ben daha bir kaç akşamdır yan dönüyorum.. belki de ben biraz hassas davranıyorum ama geç olsun güç olmasın düşüncesindeyim hep... haa bi de sigara işte bence onu mümkünse 1 hafta öncesinde falan epeyce azalt.. ben üşütmeden dolayı
ameliyat öncesinde öksürdüğüm içinde tedavi gördüm ama sigarayı bırakamamıştım.. ameliyat sonrası öksürmek işte en can yakıcı şey o bence öksürdükçe karın dikişlerin çok acıyor... ameliyat sonras içmek de yaranın çabuk iyileşmesine engel oluyor.. Ben ameliyat sonrası 3 hafta içmedim buna rağmen göğsümün altı bir türlü toparlanmadı.. Ama bunda bünyenin de elbette yapısı çok önemli..
Yine soruların olursa memnuniyetle yardımcı olurum.. Sevgiler
bende çok korkuyordum aml dan ağla ağla içim çıkmıştı :)
ama korkulacak gibi değilmiş geçip gidiyor
benim aml 6 saat sürdü
ama uyuyorsun sonuçta 1 saat 6 saat farketmiyor :)
uyanınca replikler :)
ben:kızım nasıl, bittimi, üşüyorum, canım acıyor
eşim:kızımız iyi, bak foto göstereyim
doktorum:taş gibi oldun, birazdan üşümen ve acın geçecek
canımcım ben foruma koymadım mailimi atayım sana oradan yaz göndereyimmm
çayı doktoruna sormadan kullanma lütfen tansiyon düşüklüğü varsa içme
canım kombine ameliyatlarda fiyat uygun oluyor ayrıca burada olanlar aynı doktora pazarlık yaptı tlptlb hariç zengin ona dokunmadı fiyat
ıns cnm benımkısı de olur bıter bıran once soz bende fotolarımı koyacagım.bı olayım allahın ıznıyle bu arada super olmus cnm gobegıne bel oyuntunu cok begendım sanırım fazla kılon yok normal kılodasın benım vermem gereken bır 10 kılo var 159 boyundayım 65 kılodayım.
Haftaya da senin dr. randevu alıp gideyim. Çok beğendim göbişini, göğüslerindende memnunmusun canım.
bende sana benzerim yaş 43.ama hep diyete spora başlayıp istikrarla devam eden biri değildim18.şubatta mı ameliyatın nerede kime oluyorsun? 5.olmasa da 3.rahat gider canım
memnunum cnm karnımda duran göğüslerim artık olması gereken yerde ve aşağı değil karşıya bakıyorlar :)
cnm vücut yapısı, sarkma durumu ve doktor tekniği ile ilgili olabilir
ayrıca bende hiç olmadı ama şişliğin varmı?
kimilerinde ödem çok oluyor şişlik inince dikiş yeride indi diyenler var
bu arada kaldırsammı fotoyu acaba? fikir olsun derken moral bozmuş gibi olmayayım
evet evet başarmışsın:)))
kesinlikle şans ve evrene iyi enerji şart:)
sende sağol canım bende buradan ogltkn arkadaşın sayesinde öğrendim bir çok şeyi:)
ben andım ben özledik gir arada
bakım ama olmuştur çokça bildirimim var biri senin arkadaşlık isteğindir kesin:)
Canımcım bende yarın Ercan beye gideceğim, yanlış anlamadıysam ercan beye pazarlık yapmışsınız peki kaça yaptı göğüs ve karın germeyi.
Neden kabul etmedin o zaman tatlım :)
canım ettim ya arkadaşız
Mahsuru yoksa yaş kaç ?
Aman ha sakın kaldırmaşuan bakınca moralim düzeldi ben de böyle olucam diye sevindim
Kızlar şimdi doktordan geldim gene. Benim dikişler gene sorun yarattı. Geçen hafta siyahlı kısımlara dikiş atılmıştı, kontrole gittiğimde enfeksiyon var dedi doktor moralim bozuldu epey antibiyotik ve Rifocin ampul verdi dikişin içine enjekte edilecek sonra da
vücut bir kısmını kusacak. Derim çok kötüymüş yaaaaaa dikiş tutmuyomuş...Şu dikişler bir kapansa izleri kafaya takmıyorum inanın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?