Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

tanıştığımıza memnun oldum tiryaki arkadaşım beğenmene sevindim seninki daha güzel olsun inşallah memeleri iyice incele yaptır sende

Bende memnun oldum canim. Hepimizinki güzel olsun:) inceliyorum dur bakalım inşallah onun zamanida gelir...

Bende memnun oldum canim. Hepimizinki güzel olsun:) inceliyorum dur bakalım inşallah onun zamanida gelir...

kusura bakma didikledim seni biraz erkekmisin diye ama anlarsın halden herkese resim atamıyor insan inşallah hayırlısı olsun doktorumuz aynı imiş karıştırdım ben herkesi artık buluşmalara takıl bir gün

tanıştığımıza memnun oldum tiryaki arkadaşım beğenmene sevindim seninki daha güzel olsun inşallah memeleri iyice incele yaptır sende

kusura bakma didikledim seni biraz erkekmisin diye ama anlarsın halden herkese resim atamıyor insan inşallah hayırlısı olsun doktorumuz aynı imiş karıştırdım ben herkesi artık buluşmalara takıl bir gün

Canim cok isterim, telde de söylediğim gibi geçen gorusmenizde içim gitti ama olmadı ışte. Sonrakilere kısmetse.. didiklemekte haklısın, zaman kötü doğru olanı yaptın sen, sorun yok rahat ol:)

Son düzenleme:
smyylmz canım doktorum bana 325cc yuvarlak protez kas üstü yaptı 16aralık ta oldum ameliyati
Cevaplar mesajın altına olmuyor tatlım telden giriyorum bu arada kelebeklıden var mi bi haber

kas üstü ne ay :)) banada takıldı ama ustunu altını bılmıorum :)) 225 bırıne 250 dıgerıne damla protez..kelebeklı iiye gıdıo ınsallah..ama henuz cıkamadı hastanede

gebertirim yeme dukan tatlılarını yap ye verdin kiloyu alma sakın

yemiyorum valla ama içim gidiyor

Krize girince valla ben bir parça yiyorum. Strese girmeye gerek yok

ah tatlım keşke olsa ama benim yaptoğım diyette yok

canım hayırlı olsun kararın.doktorlarımız aynı :)
emin ellerdesin hiç endişen olmasın :)

begonya ben göğüs karın olacakken vazgeçtim karın kol lipo oldum.şimdi çoooook pişmanımmmmm bu gün sakaryada yeni göğüs amşlytı olmuş bir arkadaşımın memelerini gördüm elledim offff harikaydıı.kesinlikle kombin ol....

massala katılıyorum kombin her zaman süper:)

Canımcım karın germe yapılacaktı fiyat 8.000 TL.istedi. Yarında Ercan beyde randevum var.

canım 8.000 bence iyi.özellerle kıyasla istersen.başka dr lara hastanelere sor.ben çok sormuştum özel hastanelerde yaklaşık bu fiyatlarda.yani 3.000 yapanda var ama onların sonuçları görme daha iyi derim :)

Yarın yola çıkıyorum. Birazdan valizimi hazırlıycam.korkularım var mutluluk karışık.bi an önce olsa bitse

sadece karın germe 8000 tl mi offf çok yüksek

veni canım sen ne kadar vermiştin?
ya ben yaşlanıyorum galiba
vallahi senin amlytı 14.000 olarak hatırlıyorum
bu ara biraz b12 almam gerek galiba

canım kombine ameliyatlarda fiyat uygun oluyor ayrıca burada olanlar aynı doktora pazarlık yaptı tlptlb hariç zengin ona dokunmadı fiyat

hee zenginim :)
meme yaptıracam para yok :)))

bebeeem sende biliyorsun piyasa fiyatlarını.valla bana abartı gelmedi...hiç pazarlık yapmamıştım ben doktorla:)

Canım sende Ercan beye yaptırmıştın yanlış hatırlamıyorsam. Kombinemi olmuştun.

yok cnm 14000 değildi

Bir güzellik ugruna neler yapiyoruz . Olmayanlar topluca doktoru basip SIKI pazarlik yapip ayni anda ameliyat olalim Kilodan korkmuyorum yavas yavas 2 senede 15 kilo verdim. Benim tek sorunum sigara onu asla birakamam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…