• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

profilinde arkadaşlık isteği gönder var oradan üye adını yazıp atabilirsin dur bak ben sana göndereyim sen kabul et benim arkadaşlık listemde nlglpd bentoprak serap38 (girmiyor artık o foruma gerçi)albümleri var karınları görürsün gönder arkadaşlık ama onlar görsün

Jelesec banada gönder, bende görmek istiyorum resimlerinizi nasıl oldu karinlar merak ediyorum:)

mrb ..bugun 8.gunum :))atlattm ınsallah en zor kısmını..
ben hıc yatmıyorum gunduzlerı falan sureklı evın ıcınde ya ayakta gezıorum yada oturuyorum..bırde mesela cekmeceyı acmak ıstıorm bısey almak ıcın yavasca oturur gıbı egılıp acıyorum sorun olur mu sızce? cok sıkıldm ben evde oturmaktan artık cıkıp gezmek ıstıorum :((

Canım vücudunu en iyi sen tanırsın. Fazla bir hareket yaptığında hemen sinyal veriyor. Benim endişem hep dikiş izlerinin geniş olması
o yüzdende dik yürümem gereken zamandan çok daha sonra ve yavaş yavaş dikildim.Şimdi bile hala uzun oturmuşsam ayağa kalktığımda iç dikişlerin gerildiğini hissediyorum..
Sevgiler

Arkadaşlar, Ercan beye daha erken bir randevu için mail atmıştım. Yarın saat 18:15 de beni bekliyor. Göğüs dikleştirmede düşünüyorum ama hem karın hem göğüs olunca narkoz fazla almış olacağımdan çekincedeyim. Bakalım naısl geçecek. İnşallah " bumudur işte budur" dediğim doktor Ercan bey dir. Neler sormam gerek ? Bir liste hazırlayacağım, bana bu konuda bilgi vermek isteyen arkadaşlara açığım. Acaip meraktayım :26:

Begonya02 kesinlikle kombin ol.. Bende ilk karın germe diye yola çıktım doktorum göğsüde ekledi.. sonra çok rahatsız olursun birlikte yapalım iyi olur diye beni razı etti.. iyiki de etmiş çok çok memnunum.. umarım sende istediğin sonuçlara ulaşırsın....
sevgiler

Canım benim de 6hafta falan oldu ameliyat olalı senin dediğin gibi hem skar izi çamaşırin üstünde kalıyo hemde mide tarafı çok siş. ödem çayi falan vermedi benim doktorum nasıl bi çay o

Tatlım benim doktorumun verdiği çayı yazayım sana istersen. Avokado yaprağı,enginar yaprağı, mısır puskulu birde kiraz sapı bu dördünü aynı oranda alip karistiriyorsun. Günde 3-4 fincan icebilirsin demişti doktorum.

Begonya02 kesinlikle kombin ol.. Bende ilk karın germe diye yola çıktım doktorum göğsüde ekledi.. sonra çok rahatsız olursun birlikte yapalım iyi olur diye beni razı etti.. iyiki de etmiş çok çok memnunum.. umarım sende istediğin sonuçlara ulaşırsın....
sevgiler

Tatlım sende mi Ercan beye oldun. Ne zaman oldun, şuan durumun nasıl? Yayınladığın resimler varmı tatlım.

Tatlım göğüsdemi oldun, ya bayıldım göbişine. Bide snein Dr. görüneyim. Mahsuru yoksa kaça yaptırdın tatlım.

evet cnm göğüs küçültme ve dikleştirmede oldum
cnm fiyat vermeyeyim herkesin işlemi yatış süresi vs ayrı ona göre paket fiyat çıkıyor
ama sadece karın için 8000 bana fazla geldi onu söyleyeyim :)

venivicidi80 cnm fotolarını gorebılırmıyım subatın 7 de gogus kucultme amelıyatım var. bır kac ay sonra da karın germe olacagım

Tatlım sende mi Ercan beye oldun. Ne zaman oldun, şuan durumun nasıl? Yayınladığın resimler varmı tatlım.

Hayır değil benim doktorum başka.. 6 hafta oldu ameliyat olalı.. Şuan gayet iyiyim sadece sağ göğsümün altında kapanmaya yüz tuttu (şükürler olsun) minik bir yara var... maalesef benim henüz bir resmim yok.. harhalde daha sonra yayınlarım.. ama çok memnun olduğumu bilmeni isterim.. buarada ben 54 hatta pardon bir kaç ay sonra 55 olacağım... gereksiz yere çok beklemişim.. evet baştan kabul edilmesi gereken iyileşme sürecinin uzun oluşu.. ağrı sızı başlangıçta elbette oluyor ama dayanılmayacak kadar değil asla,
ağrı kesici ile rahatça atlatıyorsun.. hareket kabiliyetin kısıtlanıyor uzun süre bacaklarının altına yastık alarak dizlerin kıvrık sırt üstü yatman gerek.. ben daha bir kaç akşamdır yan dönüyorum.. belki de ben biraz hassas davranıyorum ama geç olsun güç olmasın düşüncesindeyim hep... haa bi de sigara işte bence onu mümkünse 1 hafta öncesinde falan epeyce azalt.. ben üşütmeden dolayı
ameliyat öncesinde öksürdüğüm içinde tedavi gördüm ama sigarayı bırakamamıştım.. ameliyat sonrası öksürmek işte en can yakıcı şey o bence öksürdükçe karın dikişlerin çok acıyor... ameliyat sonras içmek de yaranın çabuk iyileşmesine engel oluyor.. Ben ameliyat sonrası 3 hafta içmedim buna rağmen göğsümün altı bir türlü toparlanmadı.. Ama bunda bünyenin de elbette yapısı çok önemli..

Yine soruların olursa memnuniyetle yardımcı olurum.. Sevgiler

Jelesec banada gönder, bende görmek istiyorum resimlerinizi nasıl oldu karinlar merak ediyorum:)

canımcım ben foruma koymadım mailimi atayım sana oradan yaz göndereyimmm

Tatlım benim doktorumun verdiği çayı yazayım sana istersen. Avokado yaprağı,enginar yaprağı, mısır puskulu birde kiraz sapı bu dördünü aynı oranda alip karistiriyorsun. Günde 3-4 fincan icebilirsin demişti doktorum.

çayı doktoruna sormadan kullanma lütfen tansiyon düşüklüğü varsa içme

Canımcım karın germe yapılacaktı fiyat 8.000 TL.istedi. Yarında Ercan beyde randevum var.

canım kombine ameliyatlarda fiyat uygun oluyor ayrıca burada olanlar aynı doktora pazarlık yaptı tlptlb hariç zengin ona dokunmadı fiyat:1:

venivicidi80 cnm fotolarını gorebılırmıyım subatın 7 de gogus kucultme amelıyatım var. bır kac ay sonra da karın germe olacagım

beraber olsana iki defa sıkıntıya gerek varmı, hem daha masraflı olur
bu arada göğüs fotom yok. silikon olmadı sadece küçültme dikleştirme yani normal göğüs oldu. çıplak foto çekemem .....grafik olabilir :) sütyenlede normal göğüs sonuçta :)
bir karın foto

Son düzenleme:
beraber olsana iki defa sıkıntıya gerek varmı
hem daha masraflı olur

cnm devlet hastanesınde olacagım ben aynı anda yapamam dedı doktorum once meme kucultme amelıyatı olacagım sonra karın germe amelıyatı daha sonra bacak uyluk germe ve daha sonra bırazcık popoyu kaldıracam hepsıne tek toplamda 3500 lıra vercegım

Back