• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

cnm sen iz için silikon bant kullanıyormuydun?
genelde bant kullananlarda sorun oluyor

venividicim böyle bir kıstas yok arkadaşım inan:34:kişinin teni ile doktorun tekniği ile sigara ile kişinin erken ayağı kalkıp işi güce saldırması ile alakalı durum bunlar:31:silikon bant eğer nemli altı kalırsa yada çıkartılıp hava aldırılmaz sa sorun yaratır

Kızlar şimdi doktordan geldim gene. Benim dikişler gene sorun yarattı. Geçen hafta siyahlı kısımlara dikiş atılmıştı, kontrole gittiğimde enfeksiyon var dedi doktor moralim bozuldu epey antibiyotik ve Rifocin ampul verdi dikişin içine enjekte edilecek sonra da
vücut bir kısmını kusacak. Derim çok kötüymüş yaaaaaa dikiş tutmuyomuş...Şu dikişler bir kapansa izleri kafaya takmıyorum inanın...

geçmiş olsun...sigara içiyor musun? ondan mı acaba dedim de...

Kızlar şimdi doktordan geldim gene. Benim dikişler gene sorun yarattı. Geçen hafta siyahlı kısımlara dikiş atılmıştı, kontrole gittiğimde enfeksiyon var dedi doktor moralim bozuldu epey antibiyotik ve Rifocin ampul verdi dikişin içine enjekte edilecek sonra da
vücut bir kısmını kusacak. Derim çok kötüymüş yaaaaaa dikiş tutmuyomuş...Şu dikişler bir kapansa izleri kafaya takmıyorum inanın...

geçmiş olsun arkadaşım umarım hemencecik düzelir...Rifocin çok iyi geliyor panic yapma kapanır

canım bende hala var hatta bu gün bi arkadaşlada konuştuk bu konuyu
vücudunu tanırsın benim vücudum çok ödem tutar.1 saatlik yola gitsem ertesi gün tartıda 2 kilo fazla çıkarım...

yinede sor dr una.yakındasın.ben uzağım gelemiyorum bunun için dr u aramak ta istemiyorum.mart ayında kontrölüm var geçmesse hesabını soracam dr a :p

Sordum tatlım inecek dedi. Tlbtlb benim özel mesaj hakkım yok. Bana ozelden telini yazarmisin seni bir aramak istiyorum sakıncası yoksa.

canımcım ben foruma koymadım mailimi atayım sana oradan yaz göndereyimmm

çayı doktoruna sormadan kullanma lütfen tansiyon düşüklüğü varsa içme

canım kombine ameliyatlarda fiyat uygun oluyor ayrıca burada olanlar aynı doktora pazarlık yaptı tlptlb hariç zengin ona dokunmadı fiyat:1:

Tamam jelesec'cim gönder mailini ben yazarım sana.

Son düzenleme:
Anladım tatlım. Ben İstanbul'dayım hatta 14 Şubata amelyiat günü bile aldım Dr. Hasan Fındık'tan ama birde dr. Ercan beyden randevu alıp onunlada görüşeceğim. Kararımı öyle vereceğim. Ne zor işlermiş bunlar, korkusuda cabası.

hayrlısı olsun ınşallah..korkma ya o kdr korkulcak bısey dııl..

Bende ödem olmadı diyenlerrrrrrr bak nazar vercem şişeceniz hee ona göre :p

Kızlar haydin hep barabar dr ların ofislerini hastaneleri basak :)
Ama işe ankaradan başlayalım :)
Önce kelebeklinin öcünü alıp ordan sırayla tüm dr ları dolaşalım :) kalabalık olalımki gözleri korksun :)

hadı gelın toplanın ankaraya :))

masallah'in var gerçekten...
su anki durumum artık iyilestim ama hala kapanmamis yaralarim var göbek deligimi beğenmiyorum mesela, hala ödemlerim var ama hepsi geçicek biliyorum. goguslerim çok güzel:) yok hayatım ben hacettepe de oldum ameliyati. sende randevu aldin artık iyi haberlerini bekliyoruz

ne kdr sure oldu sen amelıyat olalı?kaclık protez koymus?drun kımdı?

canım bu estetiklerin fiyatı aşağı yukarı aynı ben 10.11.doktorla görüşmüştüm geçmiş yazılarımda var adları fiyat bilgileri sadece Yakup a.fiyatı yüksekti diğerlerinden :ssz: diğer doktorların aynı idi aşağı yukarı bazı doktorlarla pazarlık yapamazsın o şansı vermez sana ama ben ve diğer arkadaşlarımız yaptık ben biraz çingene pazarı yaptım eşim kızdı:9:kombine olursan fiyat daha uygun tek tek 16.ya gelen 12.13 olabiliyor görüş kim varsa kafanda pazarlığını yap hayırlısı olsun hakkında

Bende yarın bir görüşeyim bakalım ne diyecek. Lipo yapmışmıydı sana. Göğüslerde sadece dikleşme ile birlikte slikon varmıydı ? Ayrıca iyileşme süreci nasıl gidiyor ? Kusura bakma çok soruyorum :44:

smyylmz canım doktorum bana 325cc yuvarlak protez kas üstü yaptı 16aralık ta oldum ameliyati
Cevaplar mesajın altına olmuyor tatlım telden giriyorum bu arada kelebeklıden var mi bi haber

Tamam jelesec'cim gönder mailini ben yazarım sana.

Canım yazdım mailimi yazarsan resim atarım

hadı gelın toplanın ankaraya :))

benden gelirim tam destek:29:

Bende yarın bir görüşeyim bakalım ne diyecek. Lipo yapmışmıydı sana. Göğüslerde sadece dikleşme ile birlikte slikon varmıydı ? Ayrıca iyileşme süreci nasıl gidiyor ? Kusura bakma çok soruyorum :44:

karşılıklı görüşmek en iyisi canım herkesin vücut yapısı farklı doktor ona göre bakıp ne ona göre sana net söyler:34: benim gecen sene 1,5.sene önce küçültme oldu (tam net tarih tutamam yaşlılık :) 6.ay öncede karın ameliyatım da son dakika da meme üst dekolteye avucumun içi kadar silikon takıldı:ssz: lipo bele yapıldı karın germede canım süreç bende ve aynı doktora ameliyat olanlar da çok zor değildi 2.büklüm uzun süre gezen olmadı ben 15.gün sonra k..k.dan kızlarla kahve içtim bünye ile de ilgili ben nazlı değilimdir

Canım yazdım mailimi yazarsan resim atarım

benden gelirim tam destek:29:

karşılıklı görüşmek en iyisi canım herkesin vücut yapısı farklı doktor ona göre bakıp ne ona göre sana net söyler:34: benim gecen sene 1,5.sene önce küçültme oldu (tam net tarih tutamam yaşlılık :) 6.ay öncede karın ameliyatım da son dakika da meme üst dekolteye avucumun içi kadar silikon takıldı:ssz: lipo bele yapıldı karın germede canım süreç bende ve aynı doktora ameliyat olanlar da çok zor değildi 2.büklüm uzun süre gezen olmadı ben 15.gün sonra k..k.dan kızlarla kahve içtim bünye ile de ilgili ben nazlı değilimdir

6 ay önce olduğuna göre şişlikler gitmiştir herhalde artık son halini almıştır göbiş, iz durumun nasıl. Meraklı Melahatı geçtim valla :52:

6 ay önce olduğuna göre şişlikler gitmiştir herhalde artık son halini almıştır göbiş, iz durumun nasıl. Meraklı Melahatı geçtim valla :52:

bende ödem çok az oldu canım 1.ay sonun da tartıda da eksik çıkmıştım:) izler yanlar yazmıştım beyazladı ama orta kısım pembe geçmezse dövme yaptıracağım ama dediğim gibi doktorum daha çok erken evrede bunu düşünme diyor yani bekleyeceğim ki gördüklerim bazı arkadaşlarım da izi ara görmezdin o derece silinmişti ada22,rabbit,bazıları tenle alakalı canım

bende ödem çok az oldu canım 1.ay sonun da tartıda da eksik çıkmıştım:) izler yanlar yazmıştım beyazladı ama orta kısım pembe geçmezse dövme yaptıracağım ama dediğim gibi doktorum daha çok erken evrede bunu düşünme diyor yani bekleyeceğim ki gördüklerim bazı arkadaşlarım da izi ara görmezdin o derece silinmişti ada22,rabbit,bazıları tenle alakalı canım

Harika, yani dümdüz bir göbişin var. Desene Ercan bey mucize yartıyor. İyiki buraya yazmışım ve sizlerle tanışmışım. Çok teşekkürler canımcım. Darısı benim başıma inşallah ve yaptırmak isteyen diğer arkadaşların :9:

Harika, yani dümdüz bir göbişin var. Desene Ercan bey mucize yartıyor. İyiki buraya yazmışım ve sizlerle tanışmışım. Çok teşekkürler canımcım. Darısı benim başıma inşallah ve yaptırmak isteyen diğer arkadaşların :9:

kızlar çıkıyorum şimdi minik uyumadı daha onu yatırmam lazım yazarım sonra darısı isteyenin başına

Ya kızlar mesajimi okuyunca amma da övünmüsamelan demeyin ben çok mutlu oldum herkes öyle olsun istiyorum gerçekten hiç sorun yaşamadım bi tek dik duramamak dışında ne pansuman oldum ne bişey sonucumu hemen gördüm bilmiyorum belki de benim öncesi çok kötüydü onun içinfark cçoktu ama mutlaka olcgınız doktorun karın germe sonucunu canli olmasa bile resimlerden falan görün çünkü burunda iyi olan karında olmayabilir bana ankarada ünlü bir doktora ameliyat olmuş siteden bi arkadaş mail atmışdı göbek deliği dumduzdu iyi değildi her ünlü doktor iyi olmuyor allah iyilerle karşılaştırsın inşallah bir de ben 6ay sonra çok farketceğini en azindn kendinde düşünmüyorum benim 3 ay oldu baştan beri aynı gibi sadece yumuşadı biraz da şişi indi

Canım hangi Dr. ameliyat olmuştun. :9:

Back