• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Resimdeki sensin sanırım çok genç duruyoSun ben 26 yaşındayim 40gün önce hem karın germe hem meme protezi ameliyati oldum .1.57 boy 55kiloyum bende

Evet tatlım resimdeki benim. Az biraz genetik herhalde. Ercan beye mi ameliyat oldun canım. Sıkıntı yaşadınmı? Şuanki durumun nasıl ? Sen gençsin tabii ben seninle kendimi kıyaslayamam elbette ama merak ediyorum.:49:

:)))ben çok estetikli biriyim halden anlayan canım sağol:21:küçük ve dik istiyorsan sorun yok ama ben öncesi memelerim çok büyük olduğu için küçültmüştüm sonra 6.ay önceki karın germe ameliyatımda çizimlerim yapılırken dekolte kısmım boş hocam seksi durmuyor dediğimde ameliyata gireceksin oraya avuç içi kadar destek olayım 60.yaşında da havada memelerin olsun dedi ve ekledik sen net konuş ne olur o yönlendirir...sigarayı azalt mutlaka bende içiyorum ama ameliyat öncesi son 15.20.güm 4.taneye indirdim öksürük olayı ameliyat sonrası zor karın germede benim ameliyatım 6.saat sürdü tabi bana uyu uyan durumu bu anlamadım geçmiş sayfalarımızda parti resimlerim de var ben sonrası odada keyif yaptım bünye ile alakalı tabi birde moral ne kadar iyi girersen o kadar iyi uyanıyorsun canım

Bakalım Dr. bir konuşayım ne diyecek, tabii maddi yönüde benim için önemli. Canımcım senin 6 ay olmuş şuan nasıl durumun. Şişler ? Yara izi ? Biraz bilgi verebilirmisin. Ağrı sancı ?

masallah'in var gerçekten...
su anki durumum artık iyilestim ama hala kapanmamis yaralarim var göbek deligimi beğenmiyorum mesela, hala ödemlerim var ama hepsi geçicek biliyorum. goguslerim çok güzel:) yok hayatım ben hacettepe de oldum ameliyati. sende randevu aldin artık iyi haberlerini bekliyoruz

Arkadaşlar, Ercan beye daha erken bir randevu için mail atmıştım. Yarın saat 18:15 de beni bekliyor. Göğüs dikleştirmede düşünüyorum ama hem karın hem göğüs olunca narkoz fazla almış olacağımdan çekincedeyim. Bakalım naısl geçecek. İnşallah " bumudur işte budur" dediğim doktor Ercan bey dir. Neler sormam gerek ? Bir liste hazırlayacağım, bana bu konuda bilgi vermek isteyen arkadaşlara açığım. Acaip meraktayım :26:

merhaba cnm
şimdiden hayırlı olsun
karar vermek yolun yarısı
göğüs ameliyatından hiç korkma
7 kasımda karın göğüs birlikte oldum göğüsü hiç hissetmedim
bende dik küçük göğüs seviyorum
34 yaşıma kadar kocaman göğüslerle yaşadım heleki emzirme fena sarkıttı
şimdi acaip hafifim :)

Son düzenleme:
Canım harika görünüyorsun skar izin baya aşağıda senin ben ipli bikini giyince baya ustte kalıyor göbek deliği falan bayildim valla benimki öyle değil :(

Canım harika görünüyorsun skar izin baya aşağıda senin ben ipli bikini giyince baya ustte kalıyor göbek deliği falan bayildim valla benimki öyle değil :(

cnm vücut yapısı, sarkma durumu ve doktor tekniği ile ilgili olabilir
ayrıca bende hiç olmadı ama şişliğin varmı?
kimilerinde ödem çok oluyor şişlik inince dikiş yeride indi diyenler var
bu arada kaldırsammı fotoyu acaba? fikir olsun derken moral bozmuş gibi olmayayım :(

Son düzenleme:
Yok hayatım niye kaldıriyosun valla taş gibi olmuşsun masallah:) moralim bozulmadı ayrıca benimki de zamanla senin ki gibi olur inşallah

Yok hayatım niye kaldıriyosun valla taş gibi olmuşsun masallah:) moralim bozulmadı ayrıca benimki de zamanla senin ki gibi olur inşallah

olur tabi cnm zamanla diyorya doktorlar 6 ay / 1 yıl sabır diye
evet taş gibi oldum :) önceden kaslarım özgür takılıyordu gevşek gevşek şimdi toparlandılar taş gibi oldular bazen rahatsız ediyorlar
ben hergün en az 2 saat yürürüm bazen fazla yorulduğumda kaslarımı zorluyorum sanırım batıyorlar :(
dinlenmek lazım arada...

merhaba cnm
şimdiden hayırlı olsun
karar vermek yolun yarısı
göğüs ameliyatından hiç korkma
7 kasımda karın göğüs birlikte oldum göğüsü hiç hissetmedim
bende dik küçük göğüs seviyorum
34 yaşıma kadar kocaman göğüslerle yaşadım heleki emzirme fena sarkıttı
şimdi acaip hafifim :)

Canımcım ne güzel yazmışsın, sizlerle burda konuşmak beni epey bir rahatlatıyor. Yarın Dr.la görüşeceğim bakalım fiyatda uygun olursa düşüneceğim hem karın hem göğüs. Senin Dr. kimdi tatlım. Ercan beyse 2 ameliyat için ne kadar ödedin ? Resim eklemişsin izin verirsen bende görmek isterim eğer benide eklersen çok memnun olurum.:9:

Canımcım ne güzel yazmışsın, sizlerle burda konuşmak beni epey bir rahatlatıyor. Yarın Dr.la görüşeceğim bakalım fiyatda uygun olursa düşüneceğim hem karın hem göğüs. Senin Dr. kimdi tatlım. Ercan beyse 2 ameliyat için ne kadar ödedin ? Resim eklemişsin izin verirsen bende görmek isterim eğer benide eklersen çok memnun olurum.:9:

doktorum başka cnm
ekledim seni
foto görebilirsin

Anladım tatlım. Ben İstanbul'dayım hatta 14 Şubata amelyiat günü bile aldım Dr. Hasan Fındık'tan ama birde dr. Ercan beyden randevu alıp onunlada görüşeceğim. Kararımı öyle vereceğim. Ne zor işlermiş bunlar, korkusuda cabası.

Beginya02 ne işlem yaptiracaksin ve fiyat ne verdi hasan fındık..

Back