profilinde arkadaşlık isteği gönder var oradan üye adını yazıp atabilirsin dur bak ben sana göndereyim sen kabul et benim arkadaşlık listemde nlglpd bentoprak serap38 (girmiyor artık o foruma gerçi)albümleri var karınları görürsün gönder arkadaşlık ama onlar görsün
mrb ..bugun 8.gunum :))atlattm ınsallah en zor kısmını..
ben hıc yatmıyorum gunduzlerı falan sureklı evın ıcınde ya ayakta gezıorum yada oturuyorum..bırde mesela cekmeceyı acmak ıstıorm bısey almak ıcın yavasca oturur gıbı egılıp acıyorum sorun olur mu sızce? cok sıkıldm ben evde oturmaktan artık cıkıp gezmek ıstıorum(
şipşakçı geldi hanımlar :)
7 kasımdan bugüne adlı eserim :)
Kızımız daha iyi massal
Sürekli irtibat halindeyiz iyi haberlerini alıyoruz.
Gönül isterdiki yanında olalım ama olmadı o da nasip :)
Arkadaşlar, Ercan beye daha erken bir randevu için mail atmıştım. Yarın saat 18:15 de beni bekliyor. Göğüs dikleştirmede düşünüyorum ama hem karın hem göğüs olunca narkoz fazla almış olacağımdan çekincedeyim. Bakalım naısl geçecek. İnşallah " bumudur işte budur" dediğim doktor Ercan bey dir. Neler sormam gerek ? Bir liste hazırlayacağım, bana bu konuda bilgi vermek isteyen arkadaşlara açığım. Acaip meraktayım :26:
Canım benim de 6hafta falan oldu ameliyat olalı senin dediğin gibi hem skar izi çamaşırin üstünde kalıyo hemde mide tarafı çok siş. ödem çayi falan vermedi benim doktorum nasıl bi çay o
şipşakçı geldi hanımlar :)
7 kasımdan bugüne adlı eserim :)
Beginya02 ne işlem yaptiracaksin ve fiyat ne verdi hasan fındık..
Begonya02 kesinlikle kombin ol.. Bende ilk karın germe diye yola çıktım doktorum göğsüde ekledi.. sonra çok rahatsız olursun birlikte yapalım iyi olur diye beni razı etti.. iyiki de etmiş çok çok memnunum.. umarım sende istediğin sonuçlara ulaşırsın....
sevgiler
Canımcım karın germe yapılacaktı fiyat 8.000 TL.istedi. Yarında Ercan beyde randevum var.
Süper gerçekten .... harika olmuş.. sanki hiç ameliyat olmamışsın gibi....
teşekkürler cnm
lipo çok az yapıldı çünkü yağ azdı deri sarkması vardı sadece
bu arada tam karın germe oldum
ist.kozyatağı yeditepe hast.doç.can çınar
Tatlım göğüsdemi oldun, ya bayıldım göbişine. Bide snein Dr. görüneyim. Mahsuru yoksa kaça yaptırdın tatlım.
Tatlım sende mi Ercan beye oldun. Ne zaman oldun, şuan durumun nasıl? Yayınladığın resimler varmı tatlım.
Jelesec banada gönder, bende görmek istiyorum resimlerinizi nasıl oldu karinlar merak ediyorum:)
Tatlım benim doktorumun verdiği çayı yazayım sana istersen. Avokado yaprağı,enginar yaprağı, mısır puskulu birde kiraz sapı bu dördünü aynı oranda alip karistiriyorsun. Günde 3-4 fincan icebilirsin demişti doktorum.
Canımcım karın germe yapılacaktı fiyat 8.000 TL.istedi. Yarında Ercan beyde randevum var.
venivicidi80 cnm fotolarını gorebılırmıyım subatın 7 de gogus kucultme amelıyatım var. bır kac ay sonra da karın germe olacagım
beraber olsana iki defa sıkıntıya gerek varmı
hem daha masraflı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?