- 18 Kasım 2022
- 51
- 23
Anladım iziniz güzel iyileşmiş göbeğiniz de güzel olmuş fakat tamamen bembeyaz olmuyor mu ben öyle hayal ediyordum.Bnde iki yıl oldu hiç birşey kullanmadım iz kremlerine boşa para dökmeyin
Ödemelerden kaynaklı karın germe ile zayıfladım. Diye düşünmeyin bir noktadan yağ parçası çıkartıldı vücut onu tekrar depolamak istiycektir beslenmeye dikkat edin karbonhidrat bırakın bol protein sebze ağırlıklı beslenin bol su şeker tuketiminj hayatınızdan çıkartın ödemler Max 6 ayı buluyor geçmesi şuan icin iyi görünüyor karın germe işleminiz geçmiş olsun
Bazı bolumlerde keloid oluşmuş bndede olmuştu ama onlarda zamnla yumuşayıp rengi değişiyor beyaz çizgi haline geliyor tasalanacak bir durumununz yok tam karın germe mi sizinki göbek deliği yeri degistimi Dr kimdi özelden yapabilirmisiniz fiyat bilgisi için yeni fiyatlar hakkında bir arkdsim bu çin rica etsem sizden
Doktorunuz kim acabaBnde iki yıl oldu hiç birşey kullanmadım iz kremlerine boşa para dökmeyin
Anladım iziniz güzel iyileşmiş göbeğiniz de güzel olmuş fakat tamamen bembeyaz olmuyor mu ben öyle hayal ediyordum.
Bir de 1-1.5 aylık civarı dikiş iziniz nasıldı?
en bugün muayene oldum devlet hastanesi tam karın germe herşey içinde 5 bin ile 7 bin arasındaİstanbul da nerde oldunuz acaba
kesi iziniz çok yukarıda sankiBnde iki yıl oldu hiç birşey kullanmadım iz kremlerine boşa para dökmeyin
Çok geçmiş olsun 1 hafta dolduğunda baya rahatlayacaksınız,2 hafta dolduğunda çok daha rahatlayacaksınız,1 ay dolduğunda da her şey rayına oturmuş olacak inşBen olali 3 gun oldu kizlar ama cok zor bir surecti ozellikle ilk gun ve gece amacim korkutmak degil yanlis anlamayin. asıl sıkıntım nedense cok asiri kan kaybettim ben o yuzden ne anesteziden tam ayilabildim ne kendime gelebildim. Ameliyat agrisi derseniz dayanilmaz bir agri yok. benim kan ve idrar sorunum oldu o sebeple bayildim bile. Size sormak isyedigim sey şu; bacaginizda uyusma oldumu ben sag bacagimin ust kismini hissetmiyorum, egildigimde şiddetli batmalar yasiyorum. sormak istediginiz soru olursa cevaplarim çünkü ben birdan sizden cok sey ogrendim ve cesaret topladim cok tesekkur ederim.
sordum o da anlamlandiramiyorÇok geçmiş olsun 1 hafta dolduğunda baya rahatlayacaksınız,2 hafta dolduğunda çok daha rahatlayacaksınız,1 ay dolduğunda da her şey rayına oturmuş olacak inşSonrası çok daha hızlı geçiyor.
Biraz sabır gerekiyor.
Bende uyuşukluk vb olmamıştı,sordunuz mu doktorunuza
ben 20 haziranda oldum protezsiz meme diklestirme korseyi cikardiktan sonra balensiz sutyenler giydim 4. aydan sonra balenli giyiyorum.Merhabalar karın germe meme dikleştirme sürecimin 46. Günümdeyim artık çok iyiyim ödemlerim baya azalıyor ama karnımın alt tarafında hala şişlik ve hissizlik mevcut.
1 ayım dolduğunda korselerimi çıkarmıştım.
Sporcu sütyeni kullanıyorum hala sütyene geçmedim.
Sizler ne zaman sütyen kullanmaya başlamıştınız?Bende sadece dikleştirme yapıldı,küçültme ya da protez olmadı.
Benim sagdan cikan dren deliginden hala kan geliyor, doktorum icerde kalacagina aksin diyor ama ben zaten bana sorun yasatan kansizlik tekrar nukseder diye korkuyurum.Çok geçmiş olsun 1 hafta dolduğunda baya rahatlayacaksınız,2 hafta dolduğunda çok daha rahatlayacaksınız,1 ay dolduğunda da her şey rayına oturmuş olacak inşSonrası çok daha hızlı geçiyor.
Biraz sabır gerekiyor.
Bende uyuşukluk vb olmamıştı,sordunuz mu doktorunuza