Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Bir de şuan çok şiş karnım benim karın kaslarım dikilmedi acaba o yüzden mi?oturunca yine katlanıyor.ayaktayken hafif bombeli fakat oturunca kat kat.canımı cok sıkıyor bu durum.acaba geçici bir durum mu yoksa ?
Bir de izlerim kıpkırmızı çok belli

Ödemelerden kaynaklı karın germe ile zayıfladım. Diye düşünmeyin bir noktadan yağ parçası çıkartıldı vücut onu tekrar depolamak istiycektir beslenmeye dikkat edin karbonhidrat bırakın bol protein sebze ağırlıklı beslenin bol su şeker tuketiminj hayatınızdan çıkartın ödemler Max 6 ayı buluyor geçmesi şuan icin iyi görünüyor karın germe işleminiz geçmiş olsun

Bazı bolumlerde keloid oluşmuş bndede olmuştu ama onlarda zamnla yumuşayıp rengi değişiyor beyaz çizgi haline geliyor tasalanacak bir durumununz yok tam karın germe mi sizinki göbek deliği yeri degistimi Dr kimdi özelden yapabilirmisiniz fiyat bilgisi için yeni fiyatlar hakkında bir arkdsim bu çin rica etsem sizden

İki yılı devirmek gerekiyor en az ten rengi ilede alakalı bu durum bnm keloid oluşan yerlerde renk tonu pembe geç iyileşme oluyor kenar kısımları tamamen beyaz cizgi oldu dikkatli bakarsanız gorursunuz
Anladım iziniz güzel iyileşmiş göbeğiniz de güzel olmuş fakat tamamen bembeyaz olmuyor mu ben öyle hayal ediyordum.
Bir de 1-1.5 aylık civarı dikiş iziniz nasıldı?

Bir iki aydan mucize beklemeyin iz konusunda akıntı komplikasyon yoksa iyileşme süreci güzel gidiyor demektir sabırlı olun ve fazlaliklar gitti diye homidi gırtlak bol bol yemeyin sağlıklı beslenin

Evet doğru haklısınız biraz aceleci davranıyorum galiba
Dikiş yerlernde akıntı yara vs yok çok şükür
Güncel hayatıma da döndüm artık bundan sonra biraz zamana bırakmak lazım.
Ama dediğiniz de çok doğru yemeğe de dikkat etmek lazımTeşekkür ederim tavsiyelerniz için

Ben olali 3 gun oldu kizlar ama cok zor bir surecti ozellikle ilk gun ve gece amacim korkutmak degil yanlis anlamayin. asıl sıkıntım nedense cok asiri kan kaybettim ben o yuzden ne anesteziden tam ayilabildim ne kendime gelebildim. Ameliyat agrisi derseniz dayanilmaz bir agri yok. benim kan ve idrar sorunum oldu o sebeple bayildim bile. Size sormak isyedigim sey şu; bacaginizda uyusma oldumu ben sag bacagimin ust kismini hissetmiyorum, egildigimde şiddetli batmalar yasiyorum. sormak istediginiz soru olursa cevaplarim çünkü ben birdan sizden cok sey ogrendim ve cesaret topladim cok tesekkur ederim.

Merhabalar karın germe meme dikleştirme sürecimin 46. Günümdeyim artık çok iyiyim ödemlerim baya azalıyor ama karnımın alt tarafında hala şişlik ve hissizlik mevcut.
1 ayım dolduğunda korselerimi çıkarmıştım.
Sporcu sütyeni kullanıyorum hala sütyene geçmedim.
Sizler ne zaman sütyen kullanmaya başlamıştınız?Bende sadece dikleştirme yapıldı,küçültme ya da protez olmadı.

Merhabalar karın germe meme dikleştirme sürecimin 46. Günümdeyim artık çok iyiyim ödemlerim baya azalıyor ama karnımın alt tarafında hala şişlik ve hissizlik mevcut.
1 ayım dolduğunda korselerimi çıkarmıştım.
Sporcu sütyeni kullanıyorum hala sütyene geçmedim.
Sizler ne zaman sütyen kullanmaya başlamıştınız?Bende sadece dikleştirme yapıldı,küçültme ya da protez olmadı.

Çok geçmiş olsun 1 hafta dolduğunda baya rahatlayacaksınız,2 hafta dolduğunda çok daha rahatlayacaksınız,1 ay dolduğunda da her şey rayına oturmuş olacak inşSonrası çok daha hızlı geçiyor.
Biraz sabır gerekiyor.
Bende uyuşukluk vb olmamıştı,sordunuz mu doktorunuza

sordum o da anlamlandiramiyor

ben 20 haziranda oldum protezsiz meme diklestirme korseyi cikardiktan sonra balensiz sutyenler giydim 4. aydan sonra balenli giyiyorum.

Benim sagdan cikan dren deliginden hala kan geliyor, doktorum icerde kalacagina aksin diyor ama ben zaten bana sorun yasatan kansizlik tekrar nukseder diye korkuyurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…