Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Çok geçmiş olsun baya kolaylamışsınız bana göre.Ben de ne zaman normale dönüleceğini çok merak ediyorum.Benim de göbek deliğim için batikon ve fito krem kullanıyorum.Hala dikişlerimde ameliyattan çıktığım şekildeki bantlarım var onlara bir şey yapmıyorum.Cuma günü birdaha kontrolüm var.Hala dik yürüyemiyorum.
Ne zaman normale dönülüyor,korse çıkıp normal yaşama geçiliyor merak ediyorum açıkçası

Size de çok çok geçmiş olsun. Bnm karın germede göbek deliğim baştan yapılmadı. Yer değiştirmeden yapıldı çok sarkıklık olmadığıdan. Sabah beri sayfalarca yazı okudum. Genel itibariyle 4. Aydan sonra normal yaşantıya dönmüşler ama çok değil mi? Ben dr uma sorduğumda iki ay sonra tekrar baştan ameliyat olcak hale gelirsin demişti ( meme silikon istiyordum da onu diyor) ama eşim istemiyor vazgeçti benim bu hallerimi görünce. Hadi diyoe onlar sağlık için gerekliydi bişi demedim ama ben seni kaybetme korkusu yaşamak istemiyorum bir daha diyor. Ztn bnm de tekrar ameliyata girecek gücüm yok ne yalan söyliyim

Ne yalan söyleyeyim ben bu kadar zor meşakatli bir süreç olacağını düşünmüyordum.Yani max 1 hafta sonra her şey normale döner diyordum ama malesef öyle değilmiş.Bence en zoru karın.Ben yıllar önce burnumu yaptırmıştım 1 hafta sonra hiçbir şey yokmuş gibi hayatıma devam etmiştim.Bana da öyle geliyor minimum 3 aydan önce normale dönülmez gibi

Evet burun olayını atlattım açıkcası. İlk hafta kabustu tamponlar vs. Sonraki iki hafta geniz akıntısı pıhtı parçaları vs.. şimdi 23. Gün ve gayet iyiyim. İşte çocuklardan korumaya çalışıyorum. Nefes alabiliyorum en güzeli de bu. İç hattaki dikişler üç ayda eriyecekmiş o yüzden o kısım rahatsız edici. Tam olarak ne zmn düzeldiniz siz burun için? Yani sümkürmek bile yasak ya, normal eski burnumuz gibi ne zmn olmuştu?

Karın kısmına gelirsek dikişlerim açılmasın başka bişi istemiyorum şu an. Beni en çok o korkutuyor. Ben dik yürümeye başlamıştım yürüyüşlerde yapıyordum böyle olunca gerisin geri yattım yatağa valla. Yine eğik yürüyorum ve yatarken diz arkama yastık koyup v şeklinde yatıyorum sırt üstü.

Valla burun beni hiç yormadı hafif şişlikler oluyor tabi ama 6 ay sonra normale dönüyor.Merak etmeyin zor kısmını geçirmişsiniz
Benim 11. günüm hala dik yürüyemiyorum.Dikişlerimi de göremedim hala cuma günü bantları çıkacakmış,dediğiniz gibi yatış pozisyonum da aynı dik yatıyorum bacaklarımda yastıkla yatıyorum.Bakalım ne olacak.

Merhabalar rica etsem konyada hangi dr a olmuştunuz? Bende konyada karın germe oldum da merak ettim aynı dr mu diye?

40
Güne toparlıyorsunuz 3.ayda herşey normale dönüyor

Çok az kaldı bence şükret bolluk kalmaması iyi şişler inince dikleşirsin ben dik yürüyebildim ama daha bi gevşek oluyor sanki o zaman

Bugün 28 gün doldu ve dik yürüyorum artık. Bulaşık yemek vs yaptım rahatça. Vee akıllardaki soru, ilişkiye de girdik çok zorlamadan. şimdilik bir sıkıntı yok. Acı vs de hissetmedim. 5 aralıkta kontrole gideceğim bakalım ne olcak
Korsemi değiştirmem lazım üstümdeki bollaştı. Medikal korseydi üstümdeki. Sizin var mı öneriniz? Korse alan oldu mu başka?

Merhabalar benim bugün 20. günüm.
Artık dik yürüyebiliyorum.
İki günde bir duş alıyorum.
Dikişlerime her gün madecasol sürüyorum,kabuklar dökülmeye başladı.
Göbek deliğim daha iyi.
Hala korse takmaya devam ediyorum.
Haftaya 1. ay kontrolüm var sonrasında korseyi çıkarırız dedi doktorum.
İnş zamanla çok daha iyi olacak her şey.
Sadece göbeğimdeki dikişler sanki biraz yukarıda duruyor ama emin değilim.
Burada karın germe ameliyatı olanların fotoları da hiç yok kıyaslama yapamıyorum.

Merhaba benim 16. Gunum ıstersem dik yuruyorm dınlenmeye devam karnım bıraz fazla sert gıbı dr dıkkat ermedınmı ınsallh iç kanaman yktur dedi dınlendm dedım corba yaptım 1/2 defa ama agır kaldrmadm yuruyup dınlenecektın dedi inş ters durum yoktur yaramın surumu ıyı pansuman devam benımde aralıjta kontrol var karın sertlık için dr kontrol altındasn dedi inş duzelır dnlenıyrm sadece ve yuruyorum ev içinde dsarı çıkmadm tek basıma

5. Haftada korseyi çıkardım attım ve crop giymeye başladım korseye çok bağlı kalmayın çünkü çıktığı an şişiyorsunuz vücudunuz alışıyor ona 5 hafta yeter sonra daha hızlı oturuyor yerli yerine

Eklentiler

• 02806611-C937-4351-83C0-04547712493F.jpeg
    101,5 KB · Görüntüleme: 142
Evet benim doktorum da 4 haftam dolduğunda çıkarttırdı.Geçmiş olsun size de

Merhaba benim de geçtiğimiz cuma günü 4 haftam bitti ve doktor korsemi çıkarabileceğimi söyledi.Ben de çıkardım ama hala şiş ödemli.Bir de dikiş izleriniz ne durumda acaba benimkiler hala çok belirgin bugün 32. günüm ve hala dikiş yerlerim acıyor.
İz kremine bu hafta sonunda başlayacağım.
İz kremi ya da bandı mı kullandınız,en faydalı hangisi bilgisi tecrübes olan yanıtlayabilir mi?

İz kremleri için erken boşa masraf iki yıl geçince beyaz çizgi halini alınıyor onun yerine kantoran yağı kullanin

Doktor bu hafta başlamam gerektiğini söyledi.
İnce beyaz hal alır inş benimki de
Kantaron yağı doğl nereden bulunur bilgisi olan var mı bir de en iyi hangisidir?
Bnde iki yıl oldu hiç birşey kullanmadım iz kremlerine boşa para dökmeyin

Eklentiler

• IMG20221021185852.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 161
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…